Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את האטרקציות התיירותיות, ומחפש דברים כמו מסעדות, חנויות מעניינות, גלריות לא מיינסטרימיות, סדנאות וכאלה.

תחומים רלוונטיים - מכוניות, שעונים, אוכל, אוכל, אוכל, פוסטרים לבית, אקווריומים, לא סקס, פויה סקס, פארקים נחמדים.

אשהה ליד גשר ווסטמינסטר, ואגיע מדי פעם למערבה של העיר.

תודה למכווינים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

Smokestak, ותקריב עבורי את בתך על המזבח אחר כך, באחריות.

גם Pitt Cue משובחת, ו Tayyabs שווה ביקור.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

~

הפארק האולימפי בסטראטפורד הוא אחלה מקום לבלות בו חצי יום, ואז אפשר להעביר עוד כמה שעות בקניון הסמוך (נחמד גם בלי לעשות קניות). ביקרתי שם פעם אחרונה לפני כשנה, נכון לאז התייר הישראלי עוד לא גילה את האזור.

אני מתפלא שניטש לא ציין את אחד הפאבים החביבים עליו, Dirty Dicks. כנראה שהגיל עושה את שלו.

פורסם

אכן, הדמנטיה מתקדמת כפי שציין ידידי. באופן כללי לבריטים יש נטיה לשמות WTF רציניים. יש מקום בפלימות' בשם Hoe Foreshore. פאקינג הוד ראפ.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אם אתה בקטע של אתרים היסטוריים תבקר ב-Hampton Court. מדובר בארמונו של הנרי ה-8. הארמון השתמר בצורה מופלא לאורך ההיסטוריה ויש בו המון מה לראות. הארמון נמצא בערך 30 דקות נסיעה ברכבת מ-Victoria Station.

פורסם

נסעת כבר?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

חיובי. עד מתי אתה נשאר? ניסית חלק מההמלצות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

ממליץ מאוד על שכונת שורודיץ׳ בסופ״ש (בעיקר בראשון), יש שם אווירה מעולה, שווקי אוכל וינטג׳ ויד שניה והרבה דברים לראות.

כמו כן השווקים של קמדן מעניינים אבל מאוד תיירותיים.

• תוכן חדש...