Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חד משמעי הבעיות לא נפתרו- מה כן השתפר?

ככל הנראה המוסכים כבר ברמת היכרות גבוהה יותר עם הגיר והמערכות השונות .

גולף 1.4 150 , 13,500 נכנסה למצמדים+טיפול 15 .

רכב שננהג בעדינות יתרה, במקרה הכי גרוע 35 ק"מ ביום .

• תגובות 271
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

meir_gi

אכן כן.....

פורסם
חד משמעי הבעיות לא נפתרו- מה כן השתפר?

ככל הנראה המוסכים כבר ברמת היכרות גבוהה יותר עם הגיר והמערכות השונות .

גולף 1.4 150 , 13,500 נכנסה למצמדים+טיפול 15 .

רכב שננהג בעדינות יתרה, במקרה הכי גרוע 35 ק"מ ביום .

איזה שנה הגולף שלך? לפי הקמ אני מניח שדי חדשה

פורסם

כולכם יכולים להתנחם בבבעיות ה DSG, אתמול ב 60 דקות הייתה כתבה על 2 מליון רובי רמינגטון 700 שיוצרו תקול ובשחרור ניצרה מנצור לירי משחררים נקירה באופן עצמוני.

מאות הרוגים ישירות מהכשל הזה!!!

ורמינגטון טוענים שאין כלל שום כשל.

פתאום סט מצמדים נכנס לפרופורציה :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא מכיר פורמי נשק אבל מה שבטוח שבגלל המצמדים האלו פורמים שלמים מתקיימים והנגזרות של זה הן מטורפות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
ברשותי גולף 2009 המצוידת בגירסה הראשונה של הגיר המדובר.

כדי לשמור על השרשור הזה חם, היית צריך לספר גם באיזה דגם מנוע מדובר. אני מניח שזהה לשלי, עם הטורבו והסופר צ'ארג'ר, בעל 160 כ"ס (המנוע הכי מושמץ בפורום), נכון?

אני אמנם נוסע איתו חצי מהקילומטראז' הממוצע, אבל מעולם לא עשיתי שיקול של אופי הנסיעה. אצלי, מאז 2010, המצמדים הוחלפו פעמיים (ראשונה, שנייה).

פורסם

רק כדי לאזן את הבאסה, אעדכן שאבי עדיין נוהג על האוקטוביה ובינתיים הכל מצוין.

הרכב בליסינג של הרץ, עליה לכביש 4/15 כרגע עם קרוב ל80 אלף ק"מ (80% בינעירוני, 20% ת"א).

למעט ציפוי ניקל שהתקלף בידית הילוכים - שהוחלפה באחריות - הכל עובד מצוין ואין שום בעיטות/רעידות/החלקות בגיר.

Aprilia Shiver 750

פורסם
כדי לשמור על השרשור הזה חם, היית צריך לספר גם באיזה דגם מנוע מדובר. אני מניח שזהה לשלי, עם הטורבו והסופר צ'ארג'ר, בעל 160 כ"ס (המנוע הכי מושמץ בפורום), נכון?

אני אמנם נוסע איתו חצי מהקילומטראז' הממוצע, אבל מעולם לא עשיתי שיקול של אופי הנסיעה. אצלי, מאז 2010, המצמדים הוחלפו פעמיים (ראשונה, שנייה).

איך אומרים? גם שעון מקולקל מראה את השעה הנכונה פעמיים ביום. אז אתה ו-teyal... ;-)

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
רק כדי לאזן את הבאסה, אעדכן שאבי עדיין נוהג על האוקטוביה ובינתיים הכל מצוין.

הרכב בליסינג של הרץ, עליה לכביש 4/15 כרגע עם קרוב ל80 אלף ק"מ (80% בינעירוני, 20% ת"א).

למעט ציפוי ניקל שהתקלף בידית הילוכים - שהוחלפה באחריות - הכל עובד מצוין ואין שום בעיטות/רעידות/החלקות בגיר.

הידית המתקפלת זו גם מחלה ידועה.

קרה גם באוקטביה של אחי.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

פורסם

בארה״ב הושק ואן חדש של פולקסווגן (אטלס)

יש לו תיבה פלנטרית עם 8 הילוכים של אסיין.

מעניין אם המגמה תזלוג לאירופה, התיבות הפלנטריות החדשות של ה8 הילוכים מתחילות להתקרב בביצועים וביעילות לDSG.

לדעתי יש מצב שהDSG יהפוך לאפיזודה חולפת תוך מספר שנים.

Golf MK7 1.4 TSI Blue Motion

• תוכן חדש...