Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 271
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ההודעות עם הניקוד הגבוה ביותר

meir_gi

אכן כן.....

פורסם
אני מבין שאני היחידי עם dsg7 עם 150,000 על השעון ללא החלפות?

אולי מגיע לי פרס מצ'מפיון .

אתה בין היחידים שיודע איך לנהוג ברכב, גם אני בפוקוס נהנה ולא מרגיש רעידות/לא גומר קלאצ.

הבעיה שגירים רובוטיים הם למעשה ידניים עם מעט שכל וכמעט כולם מתייחסים אליהם כאל גיר אוטומת רגיל בפקק, גז-ברקס-חצי לחיצה על הגז וזה אסון לגיר.

פורסם

פיאט העדיפו את האייסין בטיפו מסיבה אחת פשוטה - הורדת עלויות !!

ולידיעתך ה TCT היה מותקן בפיאט בראבו ז"ל וכיום בפיאט 500X ושכחתי להזכיר את דגמי JEEP

פורסם
פיאט העדיפו את האייסין בטיפו מסיבה אחת פשוטה - הורדת עלויות !!

ולידיעתך ה TCT היה מותקן בפיאט בראבו ז"ל וכיום בפיאט 500X ושכחתי להזכיר את דגמי JEEP

בבראבו יש גיר חד מצמדי בשם דואלוג'יק.

פורסם
אתה בין היחידים שיודע איך לנהוג ברכב, גם אני בפוקוס נהנה ולא מרגיש רעידות/לא גומר קלאצ.

הבעיה שגירים רובוטיים הם למעשה ידניים עם מעט שכל וכמעט כולם מתייחסים אליהם כאל גיר אוטומת רגיל בפקק, גז-ברקס-חצי לחיצה על הגז וזה אסון לגיר.

אשמח לדעת איך אתה ממליץ לנהוג בגיר המדובר, מה רצוי , מה חובה ומה מזיק?

!

פורסם
אוקטביה 2015 עם 100 אלף ק''מ מהציי שאני עובד, מכטרוניקס שמתחיל לעשות בעיות ולהראות הודעות שגיאה בלוח המכוונים.

8 אלף ש''ח השקעה בדרך.

איזה הודעות שגיאה יש למכטרוניקס?

פורסם

לא יכול לעבור לבד ,הבורר מונע ממנו .

אכן רכב בעייתי, מצד שני חברת הליסינג תוציא באחריות "רצון טוב" מכטרוניקס .

אל תדאג להם ;)

פורסם
ה 6 שהוא dq250 לא סובל מהבעיות של ה 7 היבש.

מחזיק מעולה ויודע לטפל במומנטים חזקים מאד בנוסף אם מישהו משפר

אחרי כמה חודשים שהטיגואן כבר פה, מה מצב התלונות ל 1.4?

פורסם
בגולף שלי, 2015 הוחלפו פעמיים המצמדים עקב רעש חריקה בתחילת נסיעה. מאז ההחלפה האחרונה לסידרה חדשה, עברו 27000 קמ והכל תקין

האם אתה יודע מה היה לפני ההחלפה ומה כיום?

Sent from my HTC One M9 using Tapatalk

!

פורסם

מכה בdsg7 בהעברה בין 5 ל6, סיאט לאון fr,מישהו פה נתקל? אני אובד עצות , הכל נמצא תקין במרכזי, האם קיים תהליך לימוד לגיר שאינו הסטנדרטי ? עדכון תוכנה שיצא בנושא? 2 מוסכים שונים פשוט לא פתרו את הבעיה, יבואן חרא וזה בהחלט הרכב האחרון שלי בקונצרן אחרי 5 רכבים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...