Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תלמיד יב' ואני מחפש משהו שיסע לי עד הגיוס, יכול להשקיע בגג 3700, יכול אוטומט בלבד

יצא לי לחקור טיפה ואלה הרכבים שעומדים בפניי:

קיה פרייד 97 (מנוע 1300)

דייהטסו סיריון 99 (מנוע אלף)

והונדה סיוויק 98 (מנוע 1600)

אשמח אם תספרו לי על יתרונות וחסרונות של כל רכב.. שוב חשוב לי בעיקר אמינות של הרכב ואם לא זולל דלק אפילו יותר טוב, אם למישהו יש הצעות נוספות אשמח לשמוע

תודה רבה מראש

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתקציב כזה ורכבים בני 16+ האמינות תלויה רק באיך שהבעלים הנוכחי טיפל בה. לרוב זו תהיה תחזוקת שבר- כלומר המינימום ההכרחי כדי שהרכב יוכל להמשיך לנסוע. קח בחשבון שרק ביטוח לגיל ולוותק שלך על הכביש יכול לעבור את הסכום שהקצבת לקניית הרכב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
בתקציב כזה ורכבים בני 16+ האמינות תלויה רק באיך שהבעלים הנוכחי טיפל בה. לרוב זו תהיה תחזוקת שבר- כלומר המינימום ההכרחי כדי שהרכב יוכל להמשיך לנסוע. קח בחשבון שרק ביטוח לגיל ולוותק שלך על הכביש יכול לעבור את הסכום שהקצבת לקניית הרכב.

התקציב שרשמתי זה אחרי שהורדתי הוצאות ביטוח, אני יכול לשים נטו 3700 על הרכב, יש לך דעה על הדגמים שרשמתי כאן למעלה?

תודה רבה

פורסם

מתוך הרשימה שלך, סיוויק חד משמעית. זה אוטו נורמאלי שהיה בין הטובים בזמנו, איכותי, אמין ועם מנוע חזק. אבל במחיר הזה היא כנראה לא שמורה במיוחד.

פרייד זה רכב בסיסי עתיק שמבוסס על מאזדה 121 משנות ה 80, לגיר אוטומטי 3 הילוכים ולא 4 כמו באחרות. כבר בקושי רואים אותן על הכביש.

סיריון 99 בעלת מנוע 1.0 שחלש מאוד בגירסה האוטומטית ויש לו אורך חיים לא גדול.

מתוך הרשימה שחלך ובלי להתייחס למצב המכוניות בפועל, סיוויק עדיפה ללא שום ספק.

פורסם

פרייד וגם הסיריון היו ונשארו קופסאות שימורים.לא הייתי רוצה להימצא בהן בתאונה. אכן הסיוויק נשמעת הכי סבירה.

פורסם

התקציב הזה מאוד נמוך לרכישת רכב נורמלי ובטח לתחזק רכב בצורה תקינה כל עוד אין לך הכנסה,

הרכבים שנכנסים לתקציב מיושנים מאוד ובעלי בלאי מואץ, והכי חשוב לא בטיחותיים.

לדעתי תחסוך עוד כמה אלפים ואז תמצא רכבים בטיחותיים והרבה יותר מודרניים.

פורסם

גם הסיביק בגילאים האלה ובתקציבים האלו ככל הנראה לא בטיחותית במיוחד, וכמו שנאמר הכול תלוי במצב הרכב.

בהחלט הייתי מציע להמשיך ולחסוך לרכב יותר נורמלי, שיהיה בטיחותי יותר וגם סביר להניח אמין יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

חפש שרייד, יכול להתאים

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

הייתי בודק גם מגאן 1.6- אמנם רכב צרפתי עם גיר AL4, אבל זול יחסית, חזק יותר ובעיקר בטיחותי יותר מהסופר מיני'ז שהצעת קודם.

אם תמצא רכב שמור ומטופל, גם האמינות כנראה תהייה טובה יחסית.

פורסם

בתקציב שלך אתה קרוב לודאי תרכוש בור בלי תחתית - התקלה הראשונה שתהיה לך תשבית את הרכב אם לא יהיה לך כסף לתקן אותה.

ההמלצה שלי - חפש רכב עם טסט כמה שיותר ארוך - וקווה לטוב.

אישית הייתי חושב פעמיים לפני שהייתי רוכש רכב בתקציב הזה, בגלל שהסיכויים שלא תראה את הכסף"שהשקעת" בסוף התקופה גבוהים למדי.

(מעבר להוצאות ניכרות שיתכן תהיינה על תיקונים)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בספק שתמצא סיוויק במחיר כזה שלא שחוטה, עדיף כבר איזה בלנו שזה רכב די אמין ופשוט,

יונדאי לנטרה קצת שתיינית אבל גם אמינה.

כמו כן הייתי בודק את האופציה של אקסנט שהציעו לך גם רכב מאוד אמין.

לא מכיר את הרכב ספציפי אבל סיכויי למצוא בפורום משהו נורמלי יותר גבוה מיד 2.

פורסם

בתקציב הזה לא הייתי מתקבע על רכב ספציפי אלא על מה שתמצא במצב סביר ועם טסט ארוך ככל הניתן ורצוי גם מזגן עובד (אחרי הכול הקיץ מתקרב לאט לאט, ואף אחד לא רוצה לנסוע בלי מזגן בקיץ).

מעבר לכך מה הסיבה שאי אפשר ידני? אם זה בגלל הרישיון שמוגבל אז זה מובן, אם זה מסיבות אחרות אז הייתי שוקל שוב, הסיכוי לתקלות נמוך יותר וגם הרכב ככל הנראה יהיה חסכוני יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...