Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

איזה קו צריך לנהל מול אבו מאזן והפלנגות שלו?   אלו שקוראים להשמיד יהודים ומשתפים איתנו פעולה רק מחוסר ברירה?

זו שאלה טובה.

אני חושב (שוב, לא בדקתי לעומק) שאנחנו מתנהלים מול אבו מאזן כמו שהמשטרה מתנהלת לפעמים מול פשע מאורגן. לוקחים כנופיה אחת, נותנים לה לשלוט בשטח ולחסל כנופיות יריבות, תמורת זה שהם יישארו בשטח שלהם ולא ייפעלו מחוץ לשכונות והאוכלוסיות שהוגדרו להם כמטרה. בתמורה, הם מקבלים עזרה מהמשטרה בשמירה על כוחם.

אני מאמין שבלעדינו הרשות הייתה נופלת.

כלומר, יש פה הסתכלות פרגמטית, אולי אפילו צינית, ולא אידיאולוגית שמביאה את מה שהוא כן הפרות של אוסלו, ניהול אוטונומיה פלסטינית תחת חסות ישראלית. זה חוסך לנו ה--מון משאבים וכאב ראש.

עכשיו, אני יודע שמהצד השני יש את הפנטזיה שהרשות לא תהיה קיימת, הפלסטינים יחיו בכאוס ואנחנו פשוט נעלים אותם מכאן ונחייה בשטח.

זו פנטזיה פשטנית בלי אחיזה במציאות.

לפני 16 דקות, sperial כתב:

במשפט שלי התיחסתי למוסדות המדעיים. בהתנהלות של ממשל טראמפ יש הרבה תינוק ומעט מים. החיסול של מוסדות מחקר - גם אם חלק מהמחקר נראה מרחוק לא קשור - יעלה לארה"ב באובדן ההובלה המדעית והטכנולוגית. הסינים קופצים על המציאה.

את הסינים הבריאות העולמית לא מעניינת. תראה את ההתנהלות שלהם בקורונה. את האזרחים של עצמם הם מנהלים כמו שדיקטטורה והשאירו את כל העולם לסבול מהפאשלה שלהם.

אני גם לא רואה איך מוסדות מחקר יעברו מארה"ב לסין דווקא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אבל הטכולוגיה כן. נראה שבמירוץ מטוסי הקרב, למשל הם מובילים את ה-AI הם לוקחים לידיים. במירוץ החלל יש להם לא מעט הישגים ראשוניים.  טראמפ פשוט נותן להם הכל ביוזמתו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בקשר לאבחונים 

אם ילד מוגדר חינוך מיוחד וזה לא חייב שהוא בגן מיוחד או תסמונת דאון לדוגמא יש להורים נקודות זיכוי במס הכנסה 

מישהו מתנגד לעוד נקודות זיכוי במס הכנסה?

פורסם
לפני 49 דקות, sperial כתב:

אבל הטכולוגיה כן. נראה שבמירוץ מטוסי הקרב, למשל הם מובילים את ה-AI הם לוקחים לידיים. במירוץ החלל יש להם לא מעט הישגים ראשוניים.  טראמפ פשוט נותן להם הכל ביוזמתו.

זה שמשהו נראה לא אומר שזה נכון.

פורסם

קונצפציה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

מי שצבוע וקשקשן פה זה אתה - כל היום מתלונן ומקטר על מאסק, אבל מת לקנות לעצמו מודל אס יום אחד.

פףףף אם הייתי קונה טסלה 3 פרפורמנס במקום הפיאסטה הייתי חוסך כסף (מיסים, עלות תדלוק) ויש לי עמדת טעינה בחניה של הבית אז הייתי חונה במקורה.

מצחיק שהרכב הבא שאני רוצה הוא כול כך לא טסלה, אבל הוא גם טסלה

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, sperial כתב:

שו? 

אשמח למקורות

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ובחזרה לענייננו. את שערי הגהינום בפעם 33 כבר ראינו. עכשיו הגיע תור של הסיוע ההומניטרי:

טראמפ: אמרתי לנתניהו - צריך להיות טובים לעזה, להכניס יותר מזון ותרופות  ... "אנחנו צריכים להיות טובים לעזה, האנשים שם סובלים"

בלה, בלה, בלה

• מצחיק 1
פורסם
לפני 3 דקות, mikyl כתב:

ובחזרה לענייננו. את שערי הגהינום בפעם 33 כבר ראינו. עכשיו הגיע תור של הסיוע ההומניטרי:

טראמפ: אמרתי לנתניהו - צריך להיות טובים לעזה, להכניס יותר מזון ותרופות  ... "אנחנו צריכים להיות טובים לעזה, האנשים שם סובלים"

בלה, בלה, בלה

הפאשלה היא של ביבי ולהקת הלא יוצלחים שלו.

מושכים את הזמן וצועקים על הרמטכל שהם מינו, חבורה של אפסים.

לפני 38 דקות, sperial כתב:

קונצפציה?

לא קשור.

זה שמשחררים סרטונים של מטוס שעוצב עתידני לא אומר שהם מובילים באמת.

בסוף זאת מדינה דיקטטורית ויוצא משם מה שהם רוצים שייצא.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 25 דקות, mikyl כתב:

בלה, בלה, בלה

זה כבר לא קשור לטראמפ.

טראמפ קולט את ראש הממשלה האדיר שלנו, שמבחינתו להשאיר את המצב הנוכחי על כנו למשך עידנים כי זה לא מזיז לו כבר. 

אפשר להביא את הסוס אל השוקת אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה הבעיה עם שיחות הגרעין? מה חשבת, שהוא יביא איתו את ביבי לכל מקום וישאל אותו על כל דבר אם זה סבבה לו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

טראמפ מנהל את האירועים מעמדת כוח, זה ההבדל.

החות'ים חוטפים הפצצות ברמה שלא הכירו עם מאות הרוגים, המשא ומתן מתנהל כאשר מפציצים קרובים מאוד לאיראן וזה דיי ברור לכל העולם שאם הם לא יסכימו הם יחטפו, כל זה תוך כדי שהוא מסלק תומכי טרור אחד אחרי השני מארצות הברית ועוצר הזרמת כספים לאוניברסיטאות שתומכות בתומכי טרור.

אם טראמפ יחתום על הסכם שמשאיר להם אורניום מועשר ברמה של 60 אחוז - תחזור ונדבר.

עריכה:

וכמובן, מאיומי אמברגו על ישראל עברנו למאות מטוסי תחמושת שנחתו בארץ אחד אחרי השני.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
פורסם
לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

החות'ים חוטפים הפצצות ברמה שלא הכירו עם מאות הרוגים

והנה הם נכנעו נכון?

יש הצלחות.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...