Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה נראה לי שבאולפנים הגדולים של הוליווד לא ממש מרוצים מזה שטראמפ החליט ״להציל״ את התעשיה שלהם?

image.thumb.png.13402929f7174bd8f74268f9ee558705.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)

מצד שני, רק 7 אלף מסתננים בחודש מרץ, לעומת ממוצע חודשי של 160 אלף תחת ביידן.

Screenshot_20250506-111957_Samsung Internet.jpg

ופתאום אתם בעד גירוש?   מעניין.

למקרה ששכחת, טראמפ רק נכנס לתפקיד. גירוש המוני של שוהים לא חוקיים זה משהו שלוקח זמן. תחזור בעוד שנה ותשווה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם (נערך)

הספירה היא encounters, ממה שאני מבין - מנסים פחות או תופסים פחות.

עריכה אחרונה על ידי David32

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

ופתאום אתם בעד גירוש?   מעניין.

התבלבלת, אף פעם לא הייתי נגד גירוש שוהים בלתי חוקיים.  

לפני 48 דקות, gadik6 כתב:

למקרה ששכחת, טראמפ רק נכנס לתפקיד. גירוש המוני של שוהים לא חוקיים זה משהו שלוקח זמן. תחזור בעוד שנה ותשווה.

משווים עם אותה תקופה אשתקד תחת ממשל ביידן, הכל כבר היה עובד.

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

אז כנראה שאתה לא מבין נכון.

אם אתה לא מאמין לפוקס ניוז, אז יש לך אפילו את הניו יורק טיימס שמדברים על כך:

https://www.nytimes.com/2025/03/03/world/americas/mexico-border-migration-trump-tariffs-deadline.html

ואחלה לוגיקה. ממשל טראמפ החליט פשוט להפסיק את עבודת הסוכנים בגבול, ככה לא יהיה "תיעוד" או תפיסת מהגרים.

מעניין למה ממשל ביידן לא חשב על טקטיקה כל כך גאונית, ולמה אין אף כתבה בנושא.

פורסם
לפני 5 שעות, David32 כתב:

אתה מבין לא נכון את המושג.

המושג מציין מפגשים בין רשויות הגירה (לא הפקיד שעומד במעבר גבול למעבר לגיטימי) לאנשים שלא רשאים לעבור - זאת אומרת שהיתה צניחה משמעותית בניסיונות מעבר (הסתננות או דרך השערי כניסה הרשמיים) של אנשים שלא רשאים לעבור ומטופלים על ידי רשויות ההגירה.

ומה שהשתנה בעיקר - זה מה קורה אחרי מפגש כזה.

מה שטראמפ עשה שגרם לזה מעבר ל״רוח המפקד״ זה כמו שצוין - הפסיק פעילות של אישורי מעבר זמניים למקרים כאלו בשביל קליטה שבעבר היתה מתקבלת והם היו נשלחים עם אישורים זמניים הלאה (בעיקר לסטייטים שהם sanctuary states) בשביל להמתין להליכים ארוכים של בקשות הגירה מסוגים שונים (שלא היו מטופלות או kicked down the road ומפה כל המצוקה של של שוהים בלתי חוקיים ללא מעמד חוקי ברור)

במקום זה - הם נעצרים בגבול ומופנים חזרה - או אם עוברים את הגבול בצורה לא חוקית - נעצרים ומופנים חזרה.

היו כמה כתבות על הנושא כולל אחת שהראתה וידאו של אנשים בגבול של מקסיקו בוכים כשטראמפ ביטל את כל הפגישות עם ההגירה ללא קביעה מחדש לפני כמה חודשים - אני אנסה למצוא.

(לדוגמא - לא הכתבה שחשבתי עליה - אבל אחת אחרת בנושא - https://www.theguardian.com/us-news/2025/jan/23/trump-cbp-one-app-cancelled-mexico

אין מפגשים כשביטלו תורים וביטלו אפשרויות זמניות ל״מבקשי מקלט״)

• מעניין 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בתאריך 5.5.2025 בשעה 16:46, פינדר כתב:

למה נראה לי שבאולפנים הגדולים של הוליווד לא ממש מרוצים מזה שטראמפ החליט ״להציל״ את התעשיה שלהם?

הם הורסים את זה לבד, הם לא צריכים אותו בשביל זה.

• מצחיק 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 45 דקות, David32 כתב:

אני לא משלם לניו יורק טיימס או לאף עיתון. תביא לינק בלי פיי-וול

כנס לגוגל וחפש מקור אחר.

אם אתה טוען שהמספרים שהבאתי לא מציינים שהייתה ירידה בהגירה לא חוקית דרך הגבול עם מקסיקו, אז מוזמן לפחות להביא מקור אחר.

אבל כמו שכבר הסבירו לך, אתה לא מבין נכון את המושג.

אבל 2, לי הכתבה מוצגת בחינם. לחצת בכלל על הלינק?

פורסם
לפני 42 דקות, Liviur כתב:

אתה מבין לא נכון את המושג.

המושג מציין מפגשים בין רשויות הגירה (לא הפקיד שעומד במעבר גבול למעבר לגיטימי) לאנשים שלא רשאים לעבור - זאת אומרת שהיתה צניחה משמעותית בניסיונות מעבר (הסתננות או דרך השערי כניסה הרשמיים) של אנשים שלא רשאים לעבור ומטופלים על ידי רשויות ההגירה.

אני חושב שזה בדיוק מה שהבנתי וגם ציינתי מנסים פחות - וגם תופסים פחות (כי כול תפיסה היא גם כן encounter) 

לפני 43 דקות, Liviur כתב:

במקום זה - הם נעצרים בגבול ומופנים חזרה

אם הם נעצרים ומופנים חזרה - הם encounter. 

אתה סותר את עצמך אחר כך:

אישורי מעבר זמניים ופגישות אצל תורים זה בדיוק "לא הפקיד שעומד במעבר גבול למעבר לגיטימי" - זאת אומרת לא אמור להיספר כ encounter.

להעצר ולהיות מפונה חזרה - כן. 

מעבר לכך, עצם כניסה על בסיס אישור מעבר - זמני או לא - הופכת את הכניסה הזאת ל*חוקית*. זה שזה לא מטופל אחר כך בתוך ארהב - זאת לא בעיה של הגירה ומעברי גבול, אלא טיפול פנימי.

אני מתנצל, אבל את המילה encounter אני מכיר, ונראה שגם את ההגדרה. 

עזוב, רוצה קוד?

אם כול פגישה של מסתנן לא חוקי (בין אם הוא נשלח חזרה, נרצח, ממונה להיות מלך) זה ++ למשתנה. איך ירידה בערך של המשתנה מדגימה שמירה הדוקה יותר על הגבול? אמור להיות להיפך, יותר. 

לפני 25 דקות, gadik6 כתב:

אבל 2, לי הכתבה מוצגת בחינם. לחצת בכלל על הלינק?

כן, אל תגזים:

image.thumb.png.aaf9b6b6c26f605a50662088e7746842.png

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה קרה? הבינו שהם שופכים כסף להר געש?

מעניין מה עומד מאחורי ההצהרה הזאת. מה שבטוח, טילים לישראל ימשיכו להגיע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 34 דקות, David32 כתב:

אם כול פגישה של מסתנן לא חוקי (בין אם הוא נשלח חזרה, נרצח, ממונה להיות מלך) זה ++ למשתנה. איך ירידה בערך של המשתנה מדגימה שמירה הדוקה יותר על הגבול?

המשתנה הוא uint16.

התקבלתי?

• מצחיק 3
פורסם
לפני 51 דקות, David32 כתב:

עזוב, רוצה קוד?

אם כול פגישה של מסתנן לא חוקי (בין אם הוא נשלח חזרה, נרצח, ממונה להיות מלך) זה ++ למשתנה. איך ירידה בערך של המשתנה מדגימה שמירה הדוקה יותר על הגבול? אמור להיות להיפך, יותר. 

אם המסתננים לא מגיעים לגבול כי הם יודעים שלא ייכנסו המשתנה יישאר אותו ערך.

בתאריך 5.5.2025 בשעה 16:46, פינדר כתב:

כי הם מעדיפים ללהק את טרי קרוז בתור סינדרלה

פורסם
לפני 43 דקות, stx כתב:

uint16

במקרה הזה, זה מוגדר היטב (יתאפס בסוף) אבל מה יקרה עבור משתנה מטיפוס signed.. 🙃

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

• תוכן חדש...