Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 57 דקות, gadik6 כתב:

איך הצרכן האמריקאי הולך לשלם הרבה יותר, ועוד ועוד, אבל המציאות, מסתבר, די הפוכה.

יש לך הוכחות לזה?

טראמפ והנציגה של הבית הלבן בוכים על זה שאמאזון הולכים להראות כמה כסף מסך הקנייה שלך הולך למכסים. כי זה סמולני ורע וקומוניסטי ומה לא, כול סופרלטיב אפשרי.

אבל המציאות הפוכה לטענת גדי. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, gadik6 כתב:

זה לא משנה מה אומרים. זה משנה מה עושים.

אתם כבר הסקתם שטראמפ אפס כי ההסכם יהיה בדיוק כמו הקודם, או שיש דיבורים על גרעין אזרחי, אבל זה הכל ספקולציות.

אגב, מה טראמפ אמר שתומך בטענה?   כנראה שפספסתי. הוא אמר שיהיה לאיראן גרעין אזרחי, או לסעודיה, על הראש של ישראל?

אני לא הסקתי שטראמפ הוא אפס, לפחות לא בגלל ההסכם. הסקתי שהוא שם את מה שהוא רואה כאינטרס האמריקאי לפני ישראל. הגיוני.

ולגבי איראן - הוא אמר שהוא "לא החליט", אחרי שהשליח שלו אמר שזה בסדר שיהיה לאיראן גרעין אזרחי.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

לא אמרתי שאסור, אמרתי שנראה לאן זה הולך, בתגובה לטענה שטראמפ "נטש" אותנו.

אמרת ש"משום מה החותים לא יורים עלינו". ובכן, הנה הם כן. אבל עושה רושם שאתה עדיין חושב שיש איזה משהו נסתר מאחורי הקלעים. שזו בדיוק הפואנטה שלי.

לפני כשעה, gadik6 כתב:

עכשיו דווקא יש דיבורים על שיחות עתידיות בין סין לארה"ב בנושא.

אבל אבל אבל

ציטוט

זה לא משנה מה אומרים. זה משנה מה עושים.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 35 דקות, יבגניפ כתב:

שיש איזה משהו נסתר מאחורי הקלעים

אין שום דבר נסתר, טראמפ זרק את ישראל מתחת לגלגלי האוטובוס בדיוק כמו שהוא עשה לאוקראינה. 

כל ה simping מסביב לטראמפ זה כל כך קרינג'י.. מזכיר לי את המם הזה. 

image.thumb.jpeg.d31743daa039fe2d69cba94233c53985.jpeg

• מצחיק 4
פורסם

לא מבין את כל הדיבורים לגבי איראן וגרעין אזרחי. כבר יש לה גרעין אזרחי - הכור בבושר. זה רק הודעה בדיעבד על משהו קיים.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אחרי

גם וויטקוף, בראיון מהיום:

ציטוט

“An enrichment program can never exist in the state of Iran ever again. That’s our red line. No enrichment. That means dismantlement, it means no weaponization, and it means that Natanz, Fordow, and Isfahan—those are their three enrichment facilities—have to be dismantled,” he said.

(מקור)

מותר שיהיה גרעין (אזרחי), אסור שתיהיה העשרה ויצירת נשק. נו טוב, לפחות נתנחם שיש פוליטיקאים מאוסים גם בחו"ל..

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

השאלה איך יפקחו שיהיה רק גרעין אזרחי ולא העשרה נוספת לרמה צבאית.

בטוח שיש לאיראנים מתקנים שגם לא יודעים עליהם.

פורסם
לפני 12 שעות, David32 כתב:

יש לך הוכחות לזה?

אם כבר אתה מצטט, אז לפחות תצטט את כל הפסקה, ולא שורה אחרונה.

לך יש הוכחה שהצרכן האמריקאי ישלם יותר?

כנראה שלא, כי זה משהו שיודעים רק בדיעבד, ומלחמת הסחר עוד בעיצומה, אבל הפואנטה היא - מדינות (סין, האיחוד האירופי, קנדה) מתחילות לדבר עם ארה"ב ולנסות להגיע להבנות, בניגוד לטענה (או אף לציפייה) שהן יורידו את ארה"ב על הברכיים, או שארה"ב תצא מופסדת מכך.

לפני 11 שעות, יבגניפ כתב:

הסקתי שהוא שם את מה שהוא רואה כאינטרס האמריקאי לפני ישראל. הגיוני.

ולגבי איראן - הוא אמר שהוא "לא החליט", אחרי שהשליח שלו אמר שזה בסדר שיהיה לאיראן גרעין אזרחי.

אז לדעתי עוד מוקדם להסיק.

כמו שהסברתי, אני לא רואה איך ארה"ב בראשות טראמפ תסכים לכל סוג של תכנית גרעין באיראן.

וזה שהשליח אמר, לא אומר שזה מה שיקרה בסוף. הרי גם אמרו שתהיה ריביירה בעזה, אבל לזה משום מה אתם לא מאמינים.

אבל גרעין למשטר טרור, שניסה לכאורה להתנקש בטראמפ, לזה אתם מאמינים.

כנראה שנדע בעוד כמה חודשים מי צדק. אל תשכח להכין מראש תמונה של טראמפ, לתלות בסלון.

לפני 11 שעות, יבגניפ כתב:

אמרת ש"משום מה החותים לא יורים עלינו". ובכן, הנה הם כן. אבל עושה רושם שאתה עדיין חושב שיש איזה משהו נסתר מאחורי הקלעים. שזו בדיוק הפואנטה שלי.

שיערתי וכנראה שטעיתי, בינתיים.

אם החותים יפסיקו לירות ברגע שיתחיל להיכנס הסיוע, מה שגם ככה אמור לקרות בקרוב, אז מה?   טראמפ פתאום יהפוך לגבר גבר?

פורסם (נערך)
לפני 21 שעות, gadik6 כתב:

מה טראמפ אמר, שהחותים ימשיכו לתקוף?

🤣

טראמפ אמר שבתמורה להפסקת ההפצצות מצד ארה"ב חותים יפסיקו לתקוף את הספינות האמריקאיות. לכולם חוץ ממך היה ברור שישראל היא מחוץ לתמונה. אבל אני מבין שאין לך ברירה, תמשיך להתפתל כמו נחש על המחבת.

דובר החותים בעצמו אמר שזה לא כולל הפסקת תקיפות על ישראל, אבל רק עד לתחילת הכנסת סיוע לרצועה.

אז? גם חידוש של ההתקפות לפני זה הם קישרו להפסקת הסיוע וחידוש לחימה. אין לזה שום קשר לפעולות של ארה"ב.

הם שיגרו טיל אחרי כניסת הפסקת האש לתוקף?   נראה שחלמת על זה. שום טיל לא שוגר מאז.

מי שהולם זה אתה. הם שיגרו טיל שנפל בדרך וכטב"ם שהופל על ידי ח"א. אבל עד שהספקתי לענות לך הם שיגרו עוד טיל. הייתי בדרך לבאר שבע ואז ראיתי עקבות יציאה של  המיירט. כנראה חלמתי אבל אחרי כמה דקות הגיע הודעה ברדיו על אזעקות במרכז. 

ביקשת סימוכין:

On Wednesday, the Israel Defense Forces said a missile fired by the Houthis crashed outside of Israeli territory. Earlier in the day, the IDF said it downed a drone that may have been launched from Yemen

The Houthis launched three drones targeting Eilat Airport in southern Israel and an Israeli military target in the Tel Aviv-Jaffa area on May 7 after the US ceasefire took effect.[8] The Israel Defense Force (IDF) intercepted one of these drones.[9]

עריכה אחרונה על ידי mikyl
פורסם
לפני 30 דקות, gadik6 כתב:

לך יש הוכחה שהצרכן האמריקאי ישלם יותר?

כן. מכס אומר שהצרכן האמריקאי ישלם יותר. הוכחה - החיים. תחום הרכב בארץ. תחום הרכב בחול. כול הסיפור עם אמאזון. חוץ מהבחור באינסטא עם הנעליים, שמעת מישהו שאומר שהמחיר ישאר זהה או ירד?

אבל אתה חי באיזשהו סרט שאני בטוח שלא תסכים עם זה. שהזיגזג של טראמפ עם המכסים על סין הגיוני בעינייך. 

לפני 32 דקות, mikyl כתב:

תמשיך להתפתל כמו נחש על המחבת.

הוא לא מתפתל 

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

אם העזתים יהיו מדרום לציר מורג, אתה מונע מעבר דלק וסיוע צפונה, ושוטף את שאר הרצועה עם צהל, מהר מאוד לא יהיה חמאס, לא בתור ארגון צבאי אבל גם ויותר חשוב לא בתור גוף שלטוני.

אתה אולי מקשה, אבל בטח לא מונע. יש שם מנהרות והם הולכים הלוך וחזור. עשו את זה גם קודם.

לפני 19 שעות, יובל .מ. כתב:

המלחמה תגמר פשוט כי היא תיגמר ונוכל לעבור לשלב הבא.

המלחמה תגמר כי פשוט טראמפ ירצה בכך בדיוק כמו שזה היה עם החותים. ואז יספרו לך שזה ניצחון טוטלי אבסולוטי.

לפני 5 דקות, David32 כתב:

הוא לא מתפתל 

אלא מה? "מה טראמפ אמר, שהחותים ימשיכו לתקוף?"  😂

לפני 9 דקות, David32 כתב:

כול הסיפור עם אמאזון

הם כבר העלו את העלויות של המשלוחים.

פורסם
לפני 30 דקות, David32 כתב:

כן. מכס אומר שהצרכן האמריקאי ישלם יותר. הוכחה - החיים. תחום הרכב בארץ. תחום הרכב בחול. כול הסיפור עם אמאזון. חוץ מהבחור באינסטא עם הנעליים, שמעת מישהו שאומר שהמחיר ישאר זהה או ירד?

אה לא. ממש לא.

אתה משער שזה מה שיקרה על סמך העבר. זה לא "הוכחה", זה ניחוש, או השערה לכל היותר.

הוכחה זה מדד המחירים לצרכן, מחירי המכוניות בארה"ב, מחירי הבתים (נניח בגלל עלייה בעלות חומרי הגלם) וכדומה.

לכן אני אומר, הצלחה או כישלון של תכנית המכסים אפשר יהיה לדעת רק בעוד חודשים.

לפני 30 דקות, mikyl כתב:

מחירי משלוחים לאן?   אתה יודע שמדברים על הצרכן האמריקאי, כן?

עוד פעם לא למדת לקרוא לפני שכותב שטויות?

פורסם
לפני 34 דקות, mikyl כתב:

לא זה, פספסת שציינתי:

אמאזון אמרו - מכסים? מגניב. אנחנו הולכים להראות באתר שהמחיר של מה שאתה קונה מורכב מ X מחיר המוצר + Y מכסים על המוצר. ופתאום אמאזון ניהיו סמולנים מסוכנים ואוייבי הממשל.

לפני 5 דקות, gadik6 כתב:

אתה משער שזה מה שיקרה על סמך העבר. זה לא "הוכחה", זה ניחוש, או השערה לכל היותר.

אני מנחש שמחר תעלה השמש, אין לי הכוחה. ניחוש על סמך העבר. 

• אהבתי 1

- By lifting money bags

פורסם (נערך)

לא דוגמה טובה. אתה משווה תופעה שאין לבני האדם שליטה עליה, למשהו שמערב גיאופוליטיקה, פסיכולוגיה אנושית ושל ההמון, כלכלה ועוד.

זה כמו לנחש שהסנפי יעלה השנה ב-10% כי זה היה הממוצע השנתי ב-30 השנה האחרונות (המספרים סתם לדוגמה).

או שהלנד קרוזר החדש בהכרח יהיה אמין כמו הדגם הקודם, כי זה לנד קרוזר, וכי טויוטה.

בקיצור, איך אומרים - הנבואה ניתנה לשוטים, או לשמאלנים.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
לפני שעה, gadik6 כתב:

מחירי משלוחים לאן?   אתה יודע שמדברים על הצרכן האמריקאי, כן?

לישראל. לא עקבתי כמה עולה משלוח בארה"ב, לכן לא יכול להשוות. אין הבדל בין מחיר לצרכן אמריקאי וישראלי (לפני המס) חוץ מהמשלוח. ומשלוח קשור ישירות למחיר המוצר. כאשר קיבלת משלוח חינם אז כבר שילמת, הכול כלול.   

לפני שעה, gadik6 כתב:

עוד פעם לא למדת לקרוא לפני שכותב שטויות?

ההסתכלת במראה והתבלבלת? אתה מדבר על עצמך? אי אפשר להתחרות אתך בלכתוב שטויות, אין שום סיכוי. מספיק לקרוא את העמודים האחרונים.

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

כמו שהסברתי, אני לא רואה איך ארה"ב בראשות טראמפ תסכים לכל סוג של תכנית גרעין באיראן.

וזה שהשליח אמר, לא אומר שזה מה שיקרה בסוף. הרי גם אמרו שתהיה ריביירה בעזה, אבל לזה משום מה אתם לא מאמינים.

אבל גרעין למשטר טרור, שניסה לכאורה להתנקש בטראמפ, לזה אתם מאמינים.

כנראה שנדע בעוד כמה חודשים מי צדק. אל תשכח להכין מראש תמונה של טראמפ, לתלות בסלון.

כבר כתבתי על זה. ריביירה בעזה זה רעיון לא ישים. אני מתייחס לזה בדיוק כמו שאני מתייחס לרעיונות שמאלנים רדיקלים מהצד השני.

ההחלטה האם לאפשר לאיראן לתחזק תוכנית גרעין אזרחית פחות או יותר ממשיכה את המדיניות של ארה"ב- הם הרי יכלו להשמיד את תוכנית הגרעין האיראנית תחת כל נשיא שנבחר מאז שזו יצאה לדרך, כולל טראמפ עצמו. אבל לא עשו את זה. ואולי הם מפרשים את המציאות אחרת ממך וכן חושבים שהם יכולים לחיות עם גרעין איראני, כי ככה.

לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

אם החותים יפסיקו לירות ברגע שיתחיל להיכנס הסיוע, מה שגם ככה אמור לקרות בקרוב, אז מה?   טראמפ פתאום יהפוך לגבר גבר?

אם טראמפ יביא לסוף המלחמה כאן, תחת תנאים שישרתו גם את ישראל - חמאס יפורק מנשקו ויעלם - בוודאי, הוא יהפוך לגבר גבר. הרי זו הטענה שלי. אני מתייחס אליו בהתאם למה שהוא עושה. הפסקת האש לפני כמה חודשים, למשל, בהחלט היתה הצלחה שלו בעייני. אני גם נהנה מהצד ממה שהממשל שלו עושה מול הווקס האנטישמים מהקמפוסים. 

לפני שעתיים, gadik6 כתב:

בקיצור, איך אומרים - הנבואה ניתנה לשוטים, או לשמאלנים.

אז למה אתה מצביע? למה יש לך דיעות פוליטיות? למה אתה לא שמאלני? למה אתה מאמין שאפשר להגיע להסדר שתי מדינות עם הפלסטינאים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...