Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

לפני 7 דקות, mikyl כתב:

אני בטוח שנראה את זה עוד פעם בקרוב

אני בטוח שמה שהאמריקאים ידחפו עכשיו דומה עד כדי זהה למה שהיה לפני שנה. יספרו לנו כמובן שזה חדש ושונה ומה לא, ובפועל - סיים סיים דיפרנט ניים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 12 דקות, mikyl כתב:

אל תצחיק, אלא מי? ישראל תכה בצורה יותר חזקה ממה שהיה בכל היסטוריה של ארצות הברית? 😂

ומה קשר לקמלה? את לביידן קראו כאן בוגד בגלל שהוא התנגד לשימוש פצצות 900 ק"ג ברפיח. וזה אחרי שיותר משנה נלחמנו עם תחמושת אשר הוא סיפק לנו.

בולשיט. זה אותה עסקה שהייתה מוכנה כבר חצי שנה וביבי לא רצה לחתום עליה. אבל הוא לא יכול להגיד לא לטראמפ. אני בטוח שנראה את זה עוד פעם בקרוב. 

זה שביבי לא יכול להגיד לא לטראמפ, זה כבר יותר טוב לחטופים. תספר לאלי שרעבי שזה בולשיט.

מה הקשר לקמלה? הוא התמודד מולה על הנשיאות, לא מול ביידן.

באמת לא ברור לי מה אתה רוצה עם האמירות שביידן בוגד, ביידן לא הצליח להזיז דברים שטראמפ כן, אבל בוגד? אם איזה ביביסט קרא לביידן בוגד בגלל שעיכב משלוח בודד של פצצות אז זה בסדר לקרוא לטראמפ ככה כי המבצע שלו נגד החותים לא הצליח? 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופו של דבר אתה יכול להביא את הפרה לשוקת לא להכריח אותה לשתות

לא החלטנו מה יותר חשוב מיטוט החמאס או שחרור החטופים אז טראמפ עושה מה שמתאים לאינטרסים שלו 

עריכה אחרונה על ידי עדי-אל
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, SlowRide כתב:

זה שביבי לא יכול להגיד לא לטראמפ, זה כבר יותר טוב לחטופים. תספר לאלי שרעבי שזה בולשיט.

לא אמרתי שום דבר אחר. כמו שכבר כתבתי ביבי יצדיע, יסתובב ויתכופף לא משנה אם זה טוב או רע לישראל. מה שכן אמרתי זה שעסקה יצא לפועל לא בגלל שערי גיהינום אלא כי להבדיל מביידן לטראמפ ביבי לא יכול להגיד מילה.

מה הקשר לקמלה? הוא התמודד מולה על הנשיאות, לא מול ביידן.

ומה הקשר להתמודדות? עובדה שלמרות תרומתו למאמץ המלחמתי של ישראל יש כאן אנשים שקוראים לו תומך חמאס.

אם איזה ביביסט קרא לביידן בוגד בגלל שעיכב משלוח בודד של פצצות אז זה בסדר לקרוא לטראמפ ככה כי המבצע שלו נגד החותים לא הצליח? 

אף אחד לא קרא לו בוגד בגלל שהמבצע לא הצליח, אלא כי הוא עשה הסכם ובעצם נתן לחותים אור ירוק להמשיך לתקוף את ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טראמפ עשה בדיקת היתכנות כלכלית וצבאית לסיפור מול החותים, הבין שכדי לגמור אותם צריך להשקיע המון כסף,  המון חימושים מדוייקים, ושיש לו פה נושאות מטוסים בסכנה וערימת מטוסים עליהם, ושהוא יכול למצוא את עצמו במצב שהוא צריך ערימת חימוש ונושאת כזאת לסען או הודו , אז שכדאי לסגור עסקה.

קצת עצוב, אבל מסתבר שעדיף להיות ארגון טרור או מדינת טרור, אתה יכול לשלוח ים טילים כבדים, מדוייקים יותר או פחות, ואף אחד לא מכניע אותך.

מה זה אומר? שהמערב, כל עוד לא יעשה מצור, רעב, השמדה והמרת דת, כמו בימי קדם, מפסיד למחבל העני עם הנשק העתיק.

לטראמפ, כמו טראמפ, פחות אכפת מאיתנו.

וברגע אחד, יש מצב שימאס לו מהבלאגן הים תיכוני פה, והוא יתן הוראה ליישר פה את המצב.

עריכה אחרונה על ידי KipodYam
  • אהבתי 3
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 8.5.2025 בשעה 04:49, gadik6 כתב:

בלי קשר לטראמפ, אם יש משהו מעורר השתאות זה הצביעות האירופאית הטיפוסית.

מצד אחד, מגנים את ישראל ומוציאים צווי מעצר לביבי/גלנט.

מצד שני, מארחים ונותנים כמעט כבוד מלכים לג'יהאדיסט עם חליפה, שרק לפני כמה ימים טבח בכמה אלפים אצלו בשכונה.

וזה מראה רק דבר אחד - הכל, בסופו של דבר, זה אינטרסים. האירופאים יכולים להטיף לנו עד מחר על מוסר ואנושיות, אבל ברגע שזה האינטרסים שלהם שעומדים על הפרק, כל המוסר והעקרונות נזרקים לפח.

Screenshot_20250508-033838_Facebook.jpg

ובכן..

image.thumb.png.eb8b9125d7ac96d0a0bb3021310b9bf0.png

• מצחיק 4

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

ובכן..

מה ובכן?   טראמפ אירח אותו בבית הלבן או שהוא מטיף לנו על מוסר, כמו מקרון?

בכל מקרה, מוסרית, זה מעשה שפל, אבל מבחינתנו זה מעולה - אם סוריה החדשה תהיה "חברה" של ארה"ב זה אומר פחות חזית אחת בשבילנו, ופחות איראנים על הגדר. 

זה גם אומר שתהיה התנגדות נוספת לחיזבאללה.

אל תתפלא כשתראה נציגי צבא נפגשים עם הממשל החדש בסוריה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 דקות, פינדר כתב:

ובכן

הupside הכי מהיר בהיסטוריה:

20.12.2024 הסרת פרס כספי של 10 מיליון דולר מעל הראש

14.05.2025 חיבוקים ולחיצות ידיים עם טראמפ בריאד

עוד לא המציאו את הפונקציה המעריכית שיודעת להסביר את זה..

לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

שפל

לא מתחיל אפילו להסביר עד כמה. 

אבל מדינות לא חייבות לפעול לפי "מוסר" כזה או אחר

• אהבתי 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה גם איזה קטע עם קים. מה נותר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם קאמלה האריס היתה זונחת את נתניהו, נפגשת עם הסעודים ומסכמת איתם על עסקת נשק גדולה פלוס הסכמה להעשרת אורניום + פסגה עם ג׳ולאני וארדואן, אני בטוח שגם אז היית מרוצה.

• מצחיק 2
  • רעיון טוב! 3

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

Just now, sperial כתב:

נותר

אחרי א-שרע? אולי כיפים עם סינוואר, האח כמובן, אם שרד את החיסול האחרון.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
לפני 16 שעות, mikyl כתב:

אף אחד לא קרא לו בוגד בגלל שהמבצע לא הצליח, אלא כי הוא עשה הסכם ובעצם נתן לחותים אור ירוק להמשיך לתקוף את ישראל

מה זה נתן להם אור ירוק? כאילו שלפני זה הם שמו עליו. הם יורים טילים מעל סעודיה תוך כדי שהוא מבקר שם. הוא הוציא מכישלון הצבאי משהו עבור ארה"ב כדי שהמאמץ לא ילך כולו לעזאזל. ממש בגידה בישראל.

לפני 16 דקות, gadik6 כתב:

אבל מבחינתנו זה מעולה - אם סוריה החדשה תהיה "חברה" של ארה"ב זה אומר פחות חזית אחת בשבילנו, ופחות איראנים על הגדר

אח שלנו, גם קטאר חברה של ארה"ב וראינו כמה מבחינתנו זה מעולה.

A friend of a friend, not a friend of ours...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 דקות, SlowRide כתב:

מה זה נתן להם אור ירוק?

בוא אני אסביר לך. זה כמו שאיזה עבריין מכניס לה מכות באמצע הרחוב בזמן ש-10 מטר ממכם עומד שוטר בלי להתערב ומסתכל. אבל מבחינתך זה בסדר כי גם הוא יכול להיפגע. 

לפני 7 דקות, SlowRide כתב:

כאילו שלפני זה הם שמו עליו

כן. התדירות בזמן ההפצצות אמריקאיות ירדה בהרבה. ואם לא היו שמים לא היו עושים הסכם.

לפני 8 דקות, SlowRide כתב:

הם יורים טילים מעל סעודיה תוך כדי שהוא מבקר שם

למה לא? הם יורים על ישראל. מה יש לפחד? יש להם הסכם, טראמפ כבר שילם דמי חסות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...