Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

טראמפ נלחם אקטיבית בחדירה של קטאר ... ובמה שבאמת חשוב - ביטול השפעה זרה

ע"י קבלה של מטוס בשווי 400 מיליון דולר. ברור.

לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

אתה בטח תרמת יותר?

אני ראש ממשלה? טענתי להיות פילנטרופ?

לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

למד לקרוא

??? טענתי אחרת? אני הבאתי את המספר? אולי אתה תלמד לקרוא. 

והשורה האחרונה שלך כמובן אומרת שאתה כן מבין, שאומנם משכורת הוא תרם, אבל הרוויח ועוד איך הרוויח, בטח בכול הביקורים במאר א לאגו, אבל כמובן זה שהוא בילה חלק עצום מהקדנציה במשחקי גולף על חשבון משלם המיסים - זה לא משנה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 7 שעות, gadik6 כתב:

מה הם השיגו?

אז אחד ההישגים שלהם הוא שיכנסו משאיות אספקה, בניגוד לרצון של נתניהו והקואליציה שלו. עמית סגל על סף התפוצצות עכשיו בחדשות 12. אותו עמית סגל שלא מזמן כתב ״היינו כחולמים״ על תוכנית טראמפ והציג את נתניהו ודרמר כגאונים שמפעילים את טראמפ.

מעניין מה היית כותב פה אם ביידן היה מוציא חטוף אמריקאי וכופה על הממשלה להכניס סיוע תמורתו.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

נראה שסגל והקהל שלו אוהבים בעיקר לחלום ולא לעשות יותר מדי, כמו המנהיג שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, יובל .מ. כתב:

סוגיית החות'ים

טראמפ לא היה חייב לפתוח במתקפה עצימה שכזו על החות'ים - עשרות תקיפות מדי ערב במשך חודש וחצי (כ 1700 תקיפות ע"פ נתון בו נקב מנהיג החות'ים במהלכן איבדה ארה"ב 2 מטוסי F-18 וכ 7 כטב"מים יקרים במיוחד).
אני מודה לו שעשה את זה ואני לא כועס עליו שהפסיק את זה. הוא לא היה חייב מלכתחילה. כשעושים לי טובה אני אסיר תודה, כשמפסיקים לעשות לי טובה אין זה אומר שאני נוטר בתוכי טינה על כך, כי זו בבסיס מתנה

זה ממש next level simping. 

החות'ים חטפו ותקפו ספינות אזרחיות במים בינלאומיים - זו פיראטיות, ויש אמנות בינלאומיות שמחייבות מדינות לפעול נגדה. 

ארה"ב פשוט תקעה לנו סכין בגב בנושא הזה - סגרה דיל עם הפיראטים שלא יתקפו את הספינות שלה. רוצים לתקוף ספינות ישראליות? תהנו, זו לא בעיה שלנו. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, MiniMiz3r כתב:

זה ממש next level simping. 

החות'ים חטפו ותקפו ספינות אזרחיות במים בינלאומיים - זו פיראטיות, ויש אמנות בינלאומיות שמחייבות מדינות לפעול נגדה. 

ארה"ב פשוט תקעה לנו סכין בגב בנושא הזה - סגרה דיל עם הפיראטים שלא יתקפו את הספינות שלה. רוצים לתקוף ספינות ישראליות? תהנו, זו לא בעיה שלנו. 

מישהו אחר נלחם עד עכשיו נגדם?

כי ביידן ליטף אותם.

יש לך בעיה תפעל.

פורסם
לפני 34 דקות, יובל .מ. כתב:

כי ביידן ליטף אותם

הוא לא, הוא ובריטניה גם כן הפציצו אותם. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מישהו אחר נלחם עד עכשיו נגדם?

כי ביידן ליטף אותם.

יש לך בעיה תפעל.

אתה כנראה לא מבין את מה שאומרים לך.
החותים הם לא רק בעיה של ישראל, הם בעיה של כול העולם. הם חסמו נתיב שייט מרכזי למסחר העולמי. על פחות מזה ארה"ב הקימה קואליציות ויצאה למלחמות.

לא לעשות "כלום" זה דבר אחד (וביידן כן עשה, פחות אבל עשה), אבל לצאת בהצהרות שאתה הולך לשבור להם את העצמות ואחרי חודש לחזור הביתה עם הזנב בין הרגליים כי קיבלת איזו הבטחה עמומה שלא יתקפו ספינות אמריקאיות (ממש משנה... הסחר מהמזרח עם ארה"ב גם ככה לא עובר שם) זה הרבה יותר גרוע מלא לעשות כלום. בקיצור הוא השתפן, הסחר העולמי עדיין מנוהל ע"י פיראטים.
אם זה קרה מול החותים למה אתה חושב שהוא יפציץ באיראן? צאו מהסרט שלכם, טראמפ הוא נמר של נייר.

לטראמפ גם נמאס מנתניהו כי הוא הבין שנתניהו לא יודע לקבל החלטות וחמור מכך, לא יכול לקבל החלטות גם כשהוא רוצה כי מי שמנהל את הממשלה זה לא הוא. טראמפ שונא "לוזרים". כשאתה מבין שעומד מולך ברווז צולע לוזר אתה שם עליו פס, וזה יהיה נכון לכל מהלך/תהליך שיקרה פה עכשיו, אם זה מול איראן, אם זה מול סעודיה אם זה מול החותים ואם זה מול עזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

מה שאמרתי מזמן. בלה בלה בלה שערי גיהינום, בלה בלה בלה הריביירה הצרפתית בעזה, בלה בלה בלה ניצחנו את חותים, בלה בלה בלה כולם עומדים בתור לנשק לי את התחת. עוד מעט יהיה בלה בלה השגנו הסכם נהדר עם איראן ואולי תוכנית גרעין "אזרחית" לערב הסעודית. 

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

חייב לומר שזה ברובו אשמתנו, לא טראמפ.

האיומים של טראמפ על שערי הגיהנום הובילו בין היתר לעסקת חטופים נוספת. זה שלא מימשנו אותם בתום העסקה וחיכינו עד עכשיו שכנראה כבר מאוחר מדי זה כי...? מי הנמר של נייר פה? נמר מנייר טואלט סגול.

אם ישראל לא תעשה כלום, לא יקרה כלום. זה ד"א המוטו של המנהיג שלנו. כלום.

בעניין החותים, זאת אותה בעיה בכל מקום. הפיראטים והטרוריסטים למדו שאם הם יתחבאו מאחורי אזרחים ויקנו לעצמם מעמד של לוחמי חופש בתקשורת המערבית לא יעשו להם כלום. אי אפשר לנצח בלי קרב קרקעי ולהיכנס לקרב קרקעי בחור תחת שלא מעניין אף מצביע שלך זה לא בריא לפופולריות. במקום זה אתה מעמיס נשק לבעלות הברית שיש לך באזור שסובלות מהבעיה ואומר להם בהצלחה. להגיד שהוא תקע לנו סכין בגב זאת הגזמה.

מה יהיה עם איראן? 

עם המשוגע הזה יהיה מעניין, זה בטוח.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני 23 דקות, SlowRide כתב:

האיומים של טראמפ על שערי הגיהנום הובילו בין היתר לעסקת חטופים נוספת. זה שלא מימשנו אותם בתום העסקה וחיכינו עד עכשיו שכנראה כבר מאוחר מדי זה כי...? מי הנמר של נייר פה? נמר מנייר טואלט סגול.

לא הבנתי, בשערי הגהינום טראמפ התכוון לישראל? כי עסקה בא אחרי לחץ של ארה"ב על ביבי ולא על חמס.  לא מימשנו?! להזכירך טראמפ איים  שארה"ב תעשה משהו איום ונורא, משהו שהם בחיים לא עשו. 

לפני 31 דקות, SlowRide כתב:

להגיד שהוא תקע לנו סכין בגב זאת הגזמה

הוא כן תקע סכין בגב. אם היה ממשיך להסתכל מהצד זכותו, הוא לא חייב לנו כלום. אבל כאשר עשה הסכם שמבטיח ביטחון לאוניות אמריקאיות אבל מאפשר לחותים להמשיך להפציץ את ישראל זאת בגידה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא זכור לי שאי פעם הוא איים במפורש בפלישה אמריקאית לעזה. בשורה התחתונה, היוזמה שלו הביאה עסקה. לא שלנו.

לגבי החותים, איך זה סכין בגב? 

זה רחוק מלהיות אידאלי אבל בגידה? נו באמת. סיוע בתקיפות אוויריות, מערכות יירוט, טונות של תחמושת וציוד צבאי, זה כלום? אם ישראל מחליטה מחר להרוס עוד נמלים בתימן, אמריקה לא תאפשר?

המבצע הצבאי האמריקאי נגד החותים נכשל. במקום להפוך את זה לכישלון טוטאלי ניצלו את המאמץ בשביל פשרה כלשהי. זה לא עדיף? מה רצית שיעשו במצב כזה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא זכור לי שאי פעם הוא איים במפורש בפלישה אמריקאית לעזה.

"אם החטופים לא ישוחררו עד יום כניסתי לתפקיד, 20.1.25, ההשלכות יהיו חסרות תקדים במזרח התיכון והאחראים לחטיפה יוכו יותר מכל אחד אחר בהיסטוריה של ארצות הברית". נראה לך שכוונתו הייתה שביבי יעשה את זה?

לפני כשעה, SlowRide כתב:

זה רחוק מלהיות אידאלי אבל בגידה? נו באמת. סיוע בתקיפות אוויריות, מערכות יירוט, טונות של תחמושת וציוד צבאי, זה כלום?

ביידן העביר לישראל בסביבות 33 מיליארד דולר בזמן המלחמה וישנם כאן אנשים אשר טוענים שהוא תומך חמאס. דרך אגב גם מערכות THAAD קיבלנו ממנו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא לא אמר מי יעשה מה, הוא איים ועשה קולות מפחידים והופ נחתמה עסקה בתנאים שמקובלים על ישראל (לא לסגת לגמרי מעזה). אמנם לא שיחרר את כולם אבל עדיף כמה מאשר כלום.

ומה הקשר לביידן? צריך לנחש מה קמלה היתה עושה במקומו, לא ביידן.

פורסם
לפני 6 דקות, SlowRide כתב:

הוא לא אמר מי יעשה מה

אל תצחיק, אלא מי? ישראל תכה בצורה יותר חזקה ממה שהיה בכל היסטוריה של ארצות הברית? 😂

לפני 10 דקות, SlowRide כתב:

ומה הקשר לביידן? צריך לנחש מה קמלה היתה עושה במקומו, לא ביידן.

ומה קשר לקמלה? את לביידן קראו כאן בוגד בגלל שהוא התנגד לשימוש פצצות 900 ק"ג ברפיח. וזה אחרי שיותר משנה נלחמנו עם תחמושת אשר הוא סיפק לנו.

לפני 14 דקות, SlowRide כתב:

הוא איים ועשה קולות מפחידים והופ נחתמה עסקה בתנאים שמקובלים על ישראל (לא לסגת לגמרי מעזה).

בולשיט. זה אותה עסקה שהייתה מוכנה כבר חצי שנה וביבי לא רצה לחתום עליה. אבל הוא לא יכול להגיד לא לטראמפ. אני בטוח שנראה את זה עוד פעם בקרוב. 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...