Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
Just now, mikyl כתב:

אני אסביר לך. זה כמו שאיזה עבריין מכניס לה מכות באמצע הרחוב בזמן ש-10 מטר ממכם עומד שוטר בלי להתערב ומסתכל. אבל מבחינתך זה בסדר כי גם הוא יכול להיפגע

אנלוגיה שלא קשורה בשום צורה למציאות. 

לפני 3 דקות, mikyl כתב:

כן. התדירות בזמן ההפצצות אמריקאיות ירדה בהרבה

זה לא נכון. השיגורים נשארו פחות או יותר דומים.

אם תשים לב, תדירות השיגורים שלהם היא במקביל לעצימות הפעולה שלנו בעזה.

לפני 5 דקות, mikyl כתב:

למה לא? הם יורים על ישראל. מה יש לפחד? יש להם הסכם, טראמפ כבר שילם דמי חסות

דמי חסות?

כל מה שהוא הוא אמר אם אתם עוצרים גם אני עוצר. 

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 46 דקות, פינדר כתב:

ובכן..

איך אתה משווה בכלל?!

מקרון לובש עניבה כחולה וטראמפ עניבה אדומה - זה שונה לגמרי!

• מצחיק 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 38 דקות, gadik6 כתב:

אם סוריה החדשה תהיה "חברה" של ארה"ב זה אומר פחות חזית אחת בשבילנו, ופחות איראנים על הגדר.

ג׳ולאני לפי דיווחים, חשב שהדרך לוושינגטון עוברת דרך ישראל והוא ניסה להשיג התקרבות דיפלומטית בין ישראל וסוריה.

נתניהו ודרמר דחו אותו וצעקו בכל העולם שמדובר בגיהאדיסט מסוכן (מה שנכון). נתניהו בעצמו בפגישה עם טראמפ ביקש לא להסיר את הסנקציות על סוריה, מחשש לעוד 7 באוקטובר.

אתמול והיום טראמפ זרק את ביבי הצידה, הסיר את הסנקציות ונפגש עם ג׳ולאני. יחד עם ארדואן.

וזה אחרי ההטבות הנרחבות לסעודיה.

יכולנו להיות בסיטואציה אחרת לגמרי. אם נתניהו היה מסכים להפסיק את המלחמה ולדבר על סוג של מדינה פלסטינית, הוא היה היום שם בריאד, חותם אולי על נורמליזציה עם סעודיה ומקבל אולי סוג של הסכם עם סוריה.

וגם היינו מקבלים את מה שנשאר מהחטופים שלנו. רק שאז סמוטריץ ובן גביר היו בורחים לו. אז הוא בחר את הבחירה שלו.

• אהבתי 1
  • מבאס 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 3

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 54 דקות, פינדר כתב:

אם קאמלה האריס היתה זונחת את נתניהו, נפגשת עם הסעודים ומסכמת איתם על עסקת נשק גדולה פלוס הסכמה להעשרת אורניום + פסגה עם ג׳ולאני וארדואן, אני בטוח שגם אז היית מרוצה.

זה הכל בראש שלך. אף אחד לא "זנח" אף אחד, אף אחד לא חתם בינתיים על תכנית גרעין אזרחית, ועסקאות נשק עם סעודיה היו מאז ומתמיד.

והדוגמה עם מקרון לא קשורה לנושא - הביקורת היא על הצביעות של מקרון, לא על עצם קיום הפגישה.

לפני 44 דקות, SlowRide כתב:

אח שלנו, גם קטאר חברה של ארה"ב וראינו כמה מבחינתנו זה מעולה.

A friend of a friend, not a friend of ours...

גם סעודיה. דוגמאות יש לפה ולפה.

כרגע לפחות, סוריה החדשה יכולה להיות אופציה יותר טובה ממשטר אסד, עם איראנים על הגדר, אספקת נשק קבועה לחיזבאללה ועוד צרות.

מה עדיף, לתת אותה לרוסים או לטורקים?

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

במהלך הזה הוא די נתן את סוריה לטורקים.

מה שמתבשל פה זה ציר סוני בהובלת ארדוגן שיחליף את הציר השיעי המוחלש. לא בטוח שזה לטובתנו.

• רעיון טוב! 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 56 דקות, פינדר כתב:

ג׳ולאני לפי דיווחים, חשב שהדרך לוושינגטון עוברת דרך ישראל והוא ניסה להשיג התקרבות דיפלומטית בין ישראל וסוריה.

נתניהו ודרמר דחו אותו וצעקו בכל העולם שמדובר בגיהאדיסט מסוכן (מה שנכון). נתניהו בעצמו בפגישה עם טראמפ ביקש לא להסיר את הסנקציות על סוריה, מחשש לעוד 7 באוקטובר.

אתמול והיום טראמפ זרק את ביבי הצידה, הסיר את הסנקציות ונפגש עם ג׳ולאני. יחד עם ארדואן.

יכולנו להיות בסיטואציה אחרת לגמרי. אם נתניהו היה מסכים להפסיק את המלחמה ולדבר על סוג של מדינה פלסטינית, הוא היה היום שם בריאד, חותם אולי על נורמליזציה עם סעודיה ומקבל אולי סוג של הסכם עם סוריה.

וגם היינו מקבלים את מה שנשאר מהחטופים שלנו. רק שאז סמוטריץ ובן גביר היו בורחים לו. אז הוא בחר את הבחירה שלו.

זה מה שאמר האיש שצדק בכל דבר שאמר (ולא כי אמר את זה בדיעבד אלא דה פאקטו) - גיורא איילנד.

גם אייזנקוט צדק שהיה צריך להמשיך את העסקה הראשונה אחרי שהמחאס אמרה שאין לה חטופות אמהות בחיים. ורצו לשחרר כמה גברים מבוגרים וגם גופות.

האיזור השתנה ומשתנה ומהר. אנחנו לא מכניסים אפילו רגל בדלת. אנחנו הילד בטנטרום שצורח "לא לא לא רוצה".

אז לא אמרתי לארח את החמאס לקפה ונרגילה. אבל אנחנו הבריון בשכונה, שמבקש כספים מארהב ומפיל פצצות.

בלי תוכנית, וכיוון.

גרמניה עשתה תהליך אחרי 1945. השאלה אם יש סיכוי שמשהו דומה אפילו יקרה פה מעבר לגדר.

סתם מזכיר שכל הנאצים המדענים הבכירים "נשאבו" עי רוסיה או ארהב בשנייה שנגמרה המלחמה.

כשאתה אומר - אני רוצה שלום, שיניחו את הנשק, ויעשו נאציפיקציה, ואני אעזור להם. אבל כשהמשיחיזם, הפאשיזם, רוכב על הביבי, אז זה לא באמת עובד.

נזכרתי במשהו ששמעתי פעם ממאיר שטרית - אם מישהו רוצה לעשות שלום איתי ,אני בא לדבר איתו. זה חלק מהמורשת של בגין.

לא ציטוט מדוייק, זה רוח הדברים שהוא אמר.

• אהבתי 2
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצהרה של שר החוץ הסעודי: סיכמנו עם טראמפ שהמלחמה בעזה צריכה להסתיים, החטופים צריכים להשתחרר והסיוע צריך להיכנס.

סוף הסיפור?

• אהבתי 2
  • מעניין 1

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

אם זה משלב גם הכרה של סעודיה בישראל, זה לא רע בכלל. מכה קשה לאיראן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 3 שעות, KipodYam כתב:

סתם מזכיר שכל הנאצים המדענים הבכירים "נשאבו" עי רוסיה או ארהב בשנייה שנגמרה המלחמה.

אז מי המובחרים שאנחנו ניקח מעזה, אולי מדעני החלל, או המתמטיקאים, או אולי המוזיקאים המחוננים שלהם?

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

חייב לומר שזה מהנה לראות איך טראמפ מגחיך את ביבי בכל מה שקשור לחטופים, ברמה שהוא נאלץ לשסות את הבבון הטלויזיוני שלו במשפחה של עידן אלכסנדר. אני מאוד מקווה שהאוהדים שלו שעפים על מפגני הכח האלה רואים כמה אפס המנהיג שלהם באמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 8 שעות, KipodYam כתב:

בלי תוכנית, וכיוון.

זה בדיוק למה טראמפ זרק את ביבי.

יפה שהוא בכלל ניסה כמה חודשים לתת לו הזדמנות, לא שזה שינה משהו.

האמת שעם ממשלה נורמאלית אולי היינו רואים מציאות חדשה נרקמת מולנו, חבל שההזדמנות הזו מתבזבזת.

• אהבתי 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 11 שעות, פינדר כתב:

השאלה האם יהיה שווה להיות מחוץ לסאונה בקור המקפיא? אחרי חימום היחסים בינינו לבין ארה"ב?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 10.5.2025 בשעה 14:03, gadik6 כתב:

דיברנו על הצרכן האמריקאי שכביכול נדפק מהמכסים

"כביכול" 

https://finance.yahoo.com/news/walmart-stock-drops-as-it-signals-price-hikes-due-to-magnitude-of-trump-tariffs-110354897.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...