Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניח שיש הגדרה של סרט זר, גם אם הוא מגיע מחברה אמריקאית אבל בכלל הוסרט באירופה אז הוא נחשב כסרט זר או לפחות זה מה שאני חושב שיהיה.

זה סוג של מכס אבל המטרה נראה לי היא להביא את צילומים לתוך ארה"ב מאשר שיהיו במקומות אקזוטיים אחרים שיכולים לצלם בהם.

לא הצלחתי למצוא מידע עדכני נוסף בחיפושים שלי בגוגל אז זה מה שיש לי בתור תשובה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

כן, המטרה לפי טראמפ, היא למנוע צילומים בזול מחוץ לארצות הברית, גם אם הסרט הוא אמריקאי.

אני לא יודע אם זו באמת בעיה. האם באמת הצילומים מחוץ לאמריקה חוסכים כסף. אני מניח שבהרבה מקרים זה דווקא מייקר את ההפקה. ובכלל מה עם סדרות? הלוטוס הלבן יצטרכו למצוא מלונות אקזוטיים באולפנים בלוס אנג׳לס? אם היו מצלמים היום את שר הטבעות, לא היו משתמשים בנופים של ניו זילנד?

אבל מעבר לזה, האם בכלל יש פה בעיה? כל העולם צורך סרטים אמריקאים ומשלם על זה יופי. האמריקאים צורכים הרבה פחות סרטים זרים. המאזן המסחרי הוא לגמרי לטובת אמריקה. אם האירופאים יטילו מכסים על סרטים אמריקאים, זה יפגע מאוד בהכנסות של הוליווד.

לא ברור.

ואם כבר אנחנו מדברים על מי יותר טוב לישראל, אפילו עמית סגל שחגג על הבחירה של טראמפ ועל התוכניות שלו להפוך את עזה לריביירה, אומר שישראל חטפה ממנו סטירת לחי מצלצלת.

הוא סגר עניין עם החותים, והשאיר אותנו להתמודד איתם לבד. ועכשיו הוא מדבר על הסכם שיאפשר לאירן גרעין אזרחי. אפילו אובמה כמדומני לא הלך כל כך רחוק.

וכמובן אצל סגל, כשטראמפ הצהיר על ריקון עזה, זה היה הישג של ביבי ודרמר, אבל עכשיו הוא לא מדבר על כשלון של הצמד הזה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

כבר לפני 20 שנה הוליווד צילמו איפה שזול יותר, למשל קנדה, אפילו צילומים עירוניים של ערים אמריקניות לכאורה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הוליווד כרגע מצלמת זבל בתקציבי ענק, אם יש משהו שצריך לבדוק זה לאן נעלם הכסף. 

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, David32 כתב:

זבל

איכשהו מצאתי את עצמי רואה את האוונג'רס החדש, oh boy, איפה להתחיל..🫠

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 23 דקות, Gosser1860 כתב:

איפה להתחיל..

באיזה פח למיחזור אתה זורק את הסרט?

• מצחיק 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 29 דקות, Gosser1860 כתב:

איכשהו מצאתי את עצמי רואה את האוונג'רס החדש, oh boy, איפה להתחיל..🫠

בזמנו צפיתי יחד עם הבן הגדול בכל הסרטים ברצף לפי סדר הופעתם, עד ל-endgame, כיף. לא חוויה תרבותית מרטיטת עולמות אבל כיף.

אז המשכנו הלאה.

שני סרטים וחצי לתוך הסדרה העדכנית (אם אפשר לקרוא לזה ככה) הבן עצמו אמר "טוב אבא די, בוא נפסיק". 🤣

• רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 41 דקות, hans כתב:

כבר לפני 20 שנה הוליווד צילמו איפה שזול יותר, למשל קנדה, אפילו צילומים עירוניים של ערים אמריקניות לכאורה...

20 שנה? 

לצלם במקומות זולים יותר זה מנהג מקובל עוד משנות ה-60 (לפחות, אם לא לפני). 

• רעיון טוב! 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 59 דקות, David32 כתב:

הוליווד כרגע מצלמת זבל בתקציבי ענק, אם יש משהו שצריך לבדוק זה לאן נעלם הכסף. 

לא נעלם לאף מקום, פשוט עברו מלהיות תעשייה חדשנית שלוקחת סיכונים לתעשייה ממחזרת שהולכת על בטוח.

ממחזרים כל שם אפשרי בגלל הסיכוי הגבוה יחסית שאנשים יקנו כרטיסים לסרט שהם מכירים כבר מפעם, במקום לסכן את הכסף ולהמציא רעיון לסרט חדש שלא בטוח יצליח בקופות.

אבל זה כבר לא קשור לטראמפ...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה בהחלט לא קשור לטראמפ, אז אני מתנצל

אבל אתה ממש ממש מפספס. יוצרים סרטים, בעלות של מאות מיליוני דולרים, שהם פשוט לא שווים את זה, אולי עשירית. אבל כנראה בעזרת משחקים עם מספרים אצל הרואי חשבון - זה תופס. 

מצד אחד יש סרטים מסריחים מסריחים, תת רמה, ב 130 מיליון דולר, מצד שני יכולים להוציא סרטים נחמדים מאוד, בעלות של 10 מיליון.

איך alien romolus עולה 60% מהעלות של מיקי 17. לא שאליין כזה טוב, אבל מיקי זה פח והוא עולה (לכאורה) 40 מיליון דולר יותר ממנו. 

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אה, זה כי אתה מניח שיש קשר חזק בין עלות הפקה של סרט לאיכות שלו. אין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

בלי קשר לטראמפ, אם יש משהו מעורר השתאות זה הצביעות האירופאית הטיפוסית.

מצד אחד, מגנים את ישראל ומוציאים צווי מעצר לביבי/גלנט.

מצד שני, מארחים ונותנים כמעט כבוד מלכים לג'יהאדיסט עם חליפה, שרק לפני כמה ימים טבח בכמה אלפים אצלו בשכונה.

וזה מראה רק דבר אחד - הכל, בסופו של דבר, זה אינטרסים. האירופאים יכולים להטיף לנו עד מחר על מוסר ואנושיות, אבל ברגע שזה האינטרסים שלהם שעומדים על הפרק, כל המוסר והעקרונות נזרקים לפח.

Screenshot_20250508-033838_Facebook.jpg

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

בלי קשר לטראמפ, אם יש משהו מעורר השתאות זה הצביעות האירופאית הטיפוסית.

מצד אחד, מגנים את ישראל ומוציאים צווי מעצר לביבי/גלנט.

מצד שני, מארחים ונותנים כמעט כבוד מלכים לג'יהאדיסט עם חליפה, שרק לפני כמה ימים טבח בכמה אלפים אצלו בשכונה.

ההכללה שלך, "אירופאים", שטחית מאוד.

מאוד.

מה בין בית הדין בהאג לממשלת צרפת?

ברור שהכל אינטרסים, אבל מה אם האינטרס שלו לא להיות יותר ג'יהאדיסט?

80% מהעולם אינו מערבי ואינו מחזיק בערכים מערביים, וזה אינטרס מערבי להחזיק רמה של שת"פ גם עם אילו שאינם חולקים את הערכים של המערב. במילים אחרות, עסקים לא עושים רק עם חברים.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

הקטע של צרפת זה מעבר לאינטרסים, זאת מחלת נפש. הנוצרים בצרפת קוראים חדשות כמו כולם והם יודעים מה קורה בסוריה עם הנוצרים שם ז"ל. האויב מספר אחת בעיני צרפת הליברלו-חולנית הוא הנצרות, היהודים בהמשך התור...

עריכה אחרונה על ידי hans

פורסם
לפני 11 דקות, hans כתב:

הקטע של צרפת זה מעבר לאינטרסים, זאת מחלת נפש. הנוצרים בצרפת קוראים חדשות כמו כולם והם יודעים מה קורה בסוריה עם הנוצרים שם ז"ל. האויב מספר אחת בעיני צרפת הליברלו-חולנית הוא הנצרות, ישראל אחריהן בתור...

אני חושב שהמחלה של צרפת היא ה - Realpolitik.

אין ערכים, יש רק אינטרסים ותמרון בין מה שאפשר למה שכדאי בנסיבות.

כמו שהם נטשו אותנו אחרי ששת הימים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...