Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 34 דקות, Liviur כתב:

לא בטוח כמה זה משפיע בכנות … 

האם זה שטראמפ או קמאלה נשיאה בארה״ב היתה משנה לישראלי הממוצע את ההצבעה לימין או למרכז / שמאל ? בכנות…

בחייאת ליביו..

אם האריס היתה מודיעה שהיא רוצה לספח את ישראל ולהפוך אותה למדינה של ארה״ב כדי שהאוניברסיטאות בישראל ילמדו יותר קורסים על מגדר וכדי לשפר את היחס לערבים בישראל ובפלסטין וכל מה שהישראלים צריכים לעשות זה להצביע ללפיד או מישהו אחר שתומך בזה.

לדעתך זה היה מחזק את המועמד שהיא מקדמת?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 21 דקות, יבגניפ כתב:

תיקנתי לך. מצטער, הייתי חייב.

אולי, אבל אף אחד פה לא מדבר על ביבי.

זה שביבי ככה (או קקה) לא סותר את מה שאמרתי.

אגב, כלכלה מדשדשת?   תרשה לי לא להסכים.

וזה רק דוגמה אחת.

פורסם

הכלכלה האמריקאית התכווצה ברבעון האחרון, gdp שלילי. כמובן שזה באשמת ביידן. ולא רק זה, הוא כבר מתריע מראש שגם הרבעון הבא הוא באשמת ביידן. כמובן שאם בטעות הרבעון הבא יהיה חיובי, זה כבר יהיה בזכות טראמפ.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מה אכפת לטראמפ? הקטארים עכשיו שיחדו אותו מאוד יפה. מגרש גולף ומועדון חברים שלם. אני בטוח שאין לו בעיות נזילות. 

כל יום שהיצור הזה נשיא ארצות הברית זה בושה לאמריקאים.

(ולפני שקופצים עם ״אבל אבל ביידן״ ״אבל אבל קאמלה״ ״אבל אבל אובמה״ - אתם יכולים להבין שדברים יכולים לדור במקביל?)

• אהבתי 1
פורסם

אם מועמד לנשיאות בארה"ב או נשיא היה מציע לספח את ישראל בתור המדינה ה-51, נראה לי שרוב הישראלים היו מסכימים...

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

מרוב שזה מופרך בדקתי כמה פעמים שזה באמת החשבון הרשמי של הבית הלבן.

מישהו יכול להסביר. בצורה הגיונית מה עומד מאחורי זה?

image.thumb.png.2fca9d33211b9c6cd093f118a6d39477.png

• מבאס 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

מרוב שזה מופרך בדקתי כמה פעמים שזה באמת החשבון הרשמי של הבית הלבן.

מה יש להסביר?

אמרו לו שיש לאפיפיור פופמוביל, והוא בגילו המופלג לא שמע טוב.

• מצחיק 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, פינדר כתב:

קוראים לזה חוש הומור, משהו שהקפלניסטים והרק לא ביביסטים סובלים ממחסור בו.

החדשות הטובות - אפשר לטפל בזה.

האם זה מתאים לחשבון הרשמי של הבית הלבן בטוויטר?   כנראה שלא.

האם זה מצחיק?   בהחלט.

עכשיו אם לחזור לנושאים יותר רציניים. תעריפים - הסבר פשטני אך די מדויק לגבי הפחד שהתעריפים יגרמו לעלייה של עשרות אחוזים במחירי נעלי נייקי למשל:

https://www.instagram.com/reel/DIVv75ZO_Te/?utm_source=ig_web_copy_link

ומשהו עוד יותר רציני - הסוכנות "של מאסק", DOGE, גילתה מקרה בו החשבונאי הראשי באחת הסוכנויות הפדרליות, מחק לכאורה רישומים/קבצים בגודל של כמה טרה-בייטים, וכן עדויות להעברת כספים לחשבונות לא מוכרים או לא מפוקחים. כלומר, בזבוז ואף מעילה, לכאורה, בכספי המדינה.

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-3426787/VIDEO-DOGE-members-reveals-federal-agency-deleted-records.html

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • מצחיק 1

פורסם
לפני 2 דקות, gadik6 כתב:

האם זה מצחיק?   בהחלט.

הא? איך?

(אולי לקפלניסטים אין חוש הומור, אני לא יודע. אבל בדבר אחד אני בטוח: הם, בניגוד לשייכים למחנה שלך, לא ילכו את האקסטרה מיליון מייל כדי להצדיק ולשכנע למה כל צעד שהמנהיג עושה זו גאונות שהמתנגדים פשוט לא מבינים. נסה. לא יקרה כלום אם תודה במציאות הטרוויאלית: לטראמפ אין מושג מה הוא עושה. באף תחום)

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 6 דקות, gadik6 כתב:

עכשיו אם לחזור לנושאים יותר רציניים. תעריפים - הסבר פשטני אך די מדויק לגבי הפחד שהתעריפים יגרמו לעלייה של עשרות אחוזים במחירי נעלי נייקי למשל:

🤣

🤣

כן, אז פשוט החברות ירוויחו פחות, ברור. וזה בתנאי שיש רווח עצום על כול נעל. ברור.

נגיד אנחנו רואים את זה מעולה בארץ: יבואני הרכב מייבאים רכב, ואז ערך הדולר/יין משתנה, והם סופגים את השינוי במחיר. לכן מחירי הרכבים לא עולים כבר עשרות שנים.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, gadik6 כתב:

האם זה מצחיק?   בהחלט.

זה יותר קרינג׳ ממצחיק. וכשזה מגיע מהחשבון הרשמי של הבית הלבן זה בעיקר מעציב - איך התדרדרה הרמה.

ממש קליגולה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 12 דקות, יבגניפ כתב:

הא? איך?

(אולי לקפלניסטים אין חוש הומור, אני לא יודע. אבל בדבר אחד אני בטוח: הם, בניגוד לשייכים למחנה שלך, לא ילכו את האקסטרה מיליון מייל כדי להצדיק ולשכנע למה כל צעד שהמנהיג עושה זו גאונות שהמתנגדים פשוט לא מבינים. נסה. לא יקרה כלום אם תודה במציאות הטרוויאלית: לטראמפ אין מושג מה הוא עושה. באף תחום)

אני אמרתי שזה גאונות?   אמרתי שזה פשוט מצחיק, גם אם זה לא ראוי. 

לא כל דבר שטראמפ עושה מעיד שהוא משוגע או לא יודע מה הוא עושה וכדומה.

אתם פשוט אוהבים לספר את זה לעצמכם, ככה קל יותר להצדיק את הנרטיב.

בוא נגיד ככה, טראמפ יודע מה הוא עושה יותר ממה שביידן ידע, אז לפחות יש שיפור ביחס ל-4 השנים האחרונות.

לפני 11 דקות, David32 כתב:

🤣

🤣

כן, אז פשוט החברות ירוויחו פחות, ברור. וזה בתנאי שיש רווח עצום על כול נעל. ברור.

נגיד אנחנו רואים את זה מעולה בארץ: יבואני הרכב מייבאים רכב, ואז ערך הדולר/יין משתנה, והם סופגים את השינוי במחיר. לכן מחירי הרכבים לא עולים כבר עשרות שנים.

טוב ניכר שלא נגעת בחיים שלך בעולמות השיווק התמחור וכדומה.

העיקרון הוא פשוט - אתה גובה כמה שאתה יכול, ביחס לשוק, לתחרות, למיצוב המוצר ועוד.

הדוגמה עם הרכבים בישראל לא קשורה.

יש הבדל בין נעליים לרכב במאות אלפי שקלים, מה גם שבארץ מדובר בסוג של מונופולים, ברוב המקרים (יבואן רשמי מול יבוא מקביל חלש), מיסים של 100%+ ועוד.

וגם לנסות להשליך משוק הרכבים הישראלי לשוק ההנעלה בארה"ב?   בסדר...

פורסם
לפני 10 דקות, gadik6 כתב:

טוב ניכר שלא נגעת בחיים שלך

מזל שיש לנו אותך שנגע בהכול.

אז רכבים כן יעלו ונעליים לא. לטענת. כי אתה מומחה לשיווק ותמחור.

טייב, יש לי עוד דוגמאות, גם לא מהישראל, אבל חבל על הזמן'

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

אני אמרתי שזה גאונות?   אמרתי שזה פשוט מצחיק, גם אם זה לא ראוי. 

מה מצחיק בזה? באמת שואל. 

לפני 3 דקות, gadik6 כתב:

לא כל דבר שטראמפ עושה מעיד שהוא משוגע או לא יודע מה הוא עושה וכדומה.

אתם פשוט אוהבים לספר את זה לעצמכם, ככה קל יותר להצדיק את הנרטיב.

בוודאי. יש גם דברים שמעידים על כך שהוא נוכל, לפחות לפי התחקירים, לא עקבי ועוד כל מיני.

..

אתה גם שוב מבלבל בין סיבה ותוצאה ותהליכים פוליטיים. ההאחזות במנהיג העליון - לא משנה מה - מאפיינת היום את הימין הפופוליסטי הרבה יותר ממה שהיא מאפיינת כל קבוצה פוליטית אחרת במערב. אפילו אצל הקומוניסטים לא תמצא כבר כזו רמה של פולחן אישיות. שוב, בטח לא במדינות עם מסורת דמוקרטית כלשהי. ולכן האנשים שלא שייכים למחנה שלך מבקרים *גם* את המנהיגים של המחנות שלהם - כשאלו נכשלים, ו*גם* את ההנהגה שלכם - כשזו כושלת. קל גם להוכיח את זה במקרה הישראלי. ראה למשל את הקריסה של לפיד בסקרים, ההעלמות של מפלגת העבודה וכו'.

אצלכם, לעומת זאת, התהליך קצת אחר: המחנה השני תמיד טועה. ואילו המנהיג שלכם תמיד צודק. ולכן במקום להודות בזה שנעשה משהו מטומטם, אתה מביא סרטוני אינסטוש להוכיח שיש פה משהו חכם וא משהו. ואפשר להמר כבר מעכשיו: גם אם הסכם הגרעין יחתם, למשל, ויהיה גרוע מזה שנחתם ב-2015 - אתה ודומיך תספרו שזה מדהים, וכל מי שלא בעד זה קפלניסט חמוץ חסר חוש הומור. במקום פשוט להודות שהמנהיג היקר לא משהו.

לפני 18 דקות, gadik6 כתב:

בוא נגיד ככה, טראמפ יודע מה הוא עושה יותר ממה שביידן ידע, אז לפחות יש שיפור ביחס ל-4 השנים האחרונות.

ברור. כבר הזמנתי מקום ב-four seasons רפיח שנפתח ב-2030, איך שנגמר הטרנספר מרצון.

• אהבתי 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...