Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 17 דקות, יובל .מ. כתב:

אם תרצה דמיונות זה משהו אחר.

זה מצחיק אותי במיוחד.

אני מניח שאתה, כמו רוב הישראלים, זורם יופי טופי עם דמיונות של אנשים, לגבי ישות דמיונית שדורשת מהם לא לנסוע בשבת או לא לאכול חמץ בפסח וכו׳.

ואם חבר לעבודה יבקש ממך לא לחמם פסטה שמנת במיקרו במטבחון של העבודה, כי הוא ושאר המדמיינים מחממים שם אוכל בשרי, אתה כנראה תכבד את הבקשה שלו, או שתנסו למצוא סידור שמתאים לכולם.

אבל בן אדם שעובר חיים לא פשוטים כי נולד שונה מרוב בני האדם, מבקש ממך לפנות אליו בצורה מסוימת? זה ממש קשה מדי.

• אהבתי 7

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם (נערך)
לפני שעה, falou כתב:

כשאדם לובש שמלה, שיער ארוך ואיפור... זה קל.

כהשההוא/היא קורא לעצמו בשם נשי מובהק, אבל גובה 1.85 מ׳ וכפות ידיים של פועל בניין זה מבלבל. ואז הצד השני נעלב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 35 דקות, sperial כתב:

כהשההוא/היא קורא לעצמו בשם נשי מובהק, אבל גובה 1.85 מ׳ וכפות ידיים של פועל בניין זה מבלבל. ואז הצד השני נעלב.

אני מבין שלא פגשת אף פעם את נטשה מהמכולת של הגרוזיני?

• מצחיק 1
פורסם

לא מכיר נטשה, אבל כשהסתובבתי בשטוקהולם הלכה לפני איזה בחורה חטובה לבושה במיטב האופנה (הנשית) עם ציפורניים עשויות.

ואז סובבה את הראש והיה זקן שמגמד את הרצל.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 40 דקות, פינדר כתב:

זה מצחיק אותי במיוחד.

אני מניח שאתה, כמו רוב הישראלים, זורם יופי טופי עם דמיונות של אנשים, לגבי ישות דמיונית שדורשת מהם לא לנסוע בשבת או לא לאכול חמץ בפסח וכו׳.

ואם חבר לעבודה יבקש ממך לא לחמם פסטה שמנת במיקרו במטבחון של העבודה, כי הוא ושאר המדמיינים מחממים שם אוכל בשרי, אתה כנראה תכבד את הבקשה שלו, או שתנסו למצוא סידור שמתאים לכולם.

אבל בן אדם שעובר חיים לא פשוטים כי נולד שונה מרוב בני האדם, מבקש ממך לפנות אליו בצורה מסוימת? זה ממש קשה מדי.

אתה מתבלבל בין אמונה להפרעה נפשית מוגדרת.

לפני 52 דקות, falou כתב:

מה זה עניינך מה הדימיונות שלי.

הייתי בחתונה שנערכה ע״י חובבי תחפושות, בסגנון ימי הביניים. באנו מחופשים, ״המלך״ חיתן אותם, היה נחמד. השתתפנו במשחק הדימיון שלהם

זה לא דמיון זה תחביב.

• רעיון גרוע 1
פורסם
לפני 2 דקות, sperial כתב:

לא מכיר נטשה, אבל כשהסתובבתי בשטוקהולם הלכה לפני איזה בחורה חטובה לבושה במיטב האופנה (הנשית) עם ציפורניים עשויות.

ואז סובבה את הראש והיה זקן שמגמד את הרצל.

כשאני רואה דברים כאלה בעיר - גבר שהולך בחליפה של GIMP, בחור שלבוש כמו היידי בת ההרים וכ״ו זה בד״כ בריטים במסיבת רווקים.

IMG_9937.thumb.webp.f1d678bb960ca672110484aa02251c04.webp

פורסם
לפני 17 דקות, garicho כתב:

אני מבין שלא פגשת אף פעם את נטשה מהמכולת של הגרוזיני?

הוא הולנדי ומתכחש...

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

אז מה תאמר על מדינה שהוקמה על ידי חילונים בני עם מסוים ושכיום חלק גדל והולך מאותו עם, נהיה דתי ומנסה להפוך את אותה מדינה לדומה לחורי תחת מפגרים שמקיפים אותה ומנסים לבטל את קיומה? כשלפחות עבור חלקם מדובר במדינות שהוריהם נאלצו לברוח מהן.

יודע מי אמר "אני יהודי תחילה, ורק אחר כך ישראלי"?   אתן לך רמז - בן ג...

הדת והויכוחים על הדת היו קיימים עוד מימיה הראשונים של אותה המדינה. זה לא שהדתיים או המסורתיים הופיעו פתאום.

ולא, רוב הדתיים לא מנסים לעשות את מה שאתה טוען.

עכשיו לשאלתך - באופן אירוני, דווקא הדת היהודית (אולי הלאום היהודי), או ה"אמונה" בסיפור העם או הישות היהודית, הם שמקנים לישראל את יכולת העמידה בפני הקשיים של מדינות מערביות בימינו.

ילודה גבוהה, גם אצל חילונים (כ-3 ילדים לאישה, בממוצע, אצל יהודים), מהות ואמונה בדרך אצל חלק גדול מהצעירים, ואפילו השתלבות האוכלוסיה הערבית, ויכולת התמודדות עימה, ברמת המדינה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני שעה, falou כתב:

וברצינות, כשאדם מוכן לעבור את הקושי הניכר ולהעמיד פנים שהוא במגדר האחר (ואני מקבל, לצורך הדיון, שזו העמדת פנים), אז למה לא לכבד את זה?

אם הייתה לי עובדת מאנית דיפרסית, לא כיבדתי את התקפי המאניה שלה ונתתי לה לנקות את המשרד?

למה לא?!

וחייב רגע לחזור לזה, אתה כל הזמן חוזרת לעובדת שלך.

קודם כל, כל הכבוד שאתה עוזר לה.

דבר שני, מי אמר שאני לא מכבד אותו? אם צריך לעבוד מולו, אני אעבוד. אם אצטרך לתת לו זכות קדימה בכביש, אתן. אבל אם אני רואה מולי גבר - זה גבר.

דבר שלישי, מה שאתה רושם בעצם מחזק את מה שאני אומר. יש לך יחס מיוחד אליה.

יכול להיות שזה תשומת לב בזמן התקף, אבל יכול להיות גם שאתה יודע בתת מודע לכך שאתה תהיה יותר זהיר איתה בכל מיני מצבים שעם אחרים תהיה יותר משוחרר.

בדיוק כמו שאם יהיה עובד קלפטומן, שזאת הפרעה נפשית ולא סתם עבריין שרוצה כסף, אתה לא תשים אותו בקופה.

זה שאני לא מסכים עם דמיונות לא אומר שאני לא מכבד אותו כאדם.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, garicho כתב:

כשאני רואה דברים כאלה בעיר - גבר שהולך בחליפה של GIMP, בחור שלבוש כמו היידי בת ההרים וכ״ו זה בד״כ בריטים במסיבת רווקים.

IMG_9937.thumb.webp.f1d678bb960ca672110484aa02251c04.webp

חייב לומר שמראה אותו הואהיא היה יותר כמו מי שבדרך לפגישת עסקים.

אוף.. למה אני צריך לג׳נגל את המין הדקדוקי?

אגב, כיוון שיש כאן מבני כל העדות, האם יש משהו משמעותי בכיתוב ברוסית?

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

"יש נשים בישובים רוסים"

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אוף… למה אין כאן אמוג׳י של ״תודה״?

פורסם
לפני 29 דקות, יובל .מ. כתב:

אבל אם אני רואה מולי גבר - זה גבר.

איך אתה מבדיל בין גבר נשי או אישה גברית?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 10 דקות, sperial כתב:

...

רוסי זאת עדה?

אמא נולדה בברית המועצות. כשעלו לארץ בהתחלה שמו אותם בקיבוץ דפנה ואחרי זה עברו למושב.

שנים ספורות לאחר מכן, כשעמדה להתחתן הלכה לרבנות להרשם.

שואל אתה הרב, מאיזה עדה את?

אמא מבלי להסס, עונה לו... ”מושבניקית

אז... רוסי זאת עדה?

• מצחיק 3
  • תוכן חדש...