Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

לפני 35 דקות, SlowRide כתב:

זה באותה רמה בערך של סדרות ריאליטי. 

תכלס, ככה עובדת הטלוויזיה שלנו בכל הערוצים(כולם כולל כולם), ואם חושבים על זה, אז גם החדשות מתנהגים הרבה פעמים כאילו זה ריאליטי, גם רביב דרוקר ככה וגם אילנה דיין(חייבים לפרסם וכולם צריכים שיהיה באז ורייטינג).

אני מסכים איתך שלהתעסק בכמה בדיוק רמי הציל זה לא הדבר הכי חשוב עכשיו, אבל כמו שכבר כתבתי, ברגע שהוא עושה הרצאות בחו"ל ונכנס לסיטטאציות רגישות שקשורות לנושאים מאוד רגישים שהוא לכאורה לא נכח בהן, אז מתחילה להיות כאן בעיה.

מספיק שמישהו בחו"ל יתפוס אותו על שקר אחד, וזה יכול לסבך את ישראל.

אין שום בעיה שיעשה הרבה כסף, אבל לפחות שיהיה איתו יועץ תקשורת שיעזור לו לסנן החוצה פרטים לא נכונים, שישגיח עליו שהוא לא מסתבך באמירות לא נכונות או מספר על אירועים שהוא לא היה בהם, שזה יעבור סוג של בדיקה לפני, גם בשביל עצמו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 46 דקות, SlowRide כתב:

מנסים להסיח את דעתנו עם שטויות

מי מנסה? דרוקר?

מה זה משנה מרכז העולם או לא? מה אין תחקירים על אינסטלטורים רמאים, סטייל יצאת צדיק, או על ההוא שהתחזה לבן של לבייב?

חיים אתגר עשה עשרות תחקירים על מתחזים שהפילו בן אדם אחד או שניים. אם יש מי שרוצה להפיק ויש מי שרוצה לראות? מה זה מפריע לך?

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

כן, קצת מפריע לי שתחקיר שהחליטו לא לשדר מקבל כ"כ הרבה תשומת לב ברמה שאנשים רבים בגללו בזמן שדברים מהותיים יותר מתמסמסים. מה לעשות.

לפני 24 דקות, garicho כתב:

לא זה לא. אם הוא ממציא המצאות וגוזמאות על מה שהלך ב-7.10 הוא פוגע בכולם. גם במחלצים אחרים, גם בניצולים וגם בישראל (כי הוא גורם לאנשים להטיל ספק במה הלך שם מבחינת פגיעות מיניות, אונס וכ״ו).

איזה גוזמאות? הציל 4 אנשים ולא 40? זה מה שגורם לאנשים להטיל ספק במה שהלך פה עם כל התיעודים שקיימים?

לא מדובר בסיפור כמו של הדביל ההוא שהתחזה ללוחם, הצטלם עם פוליטיקאים וגנב נשק ותחמושת.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 3.4.2025 בשעה 12:07, falou כתב:

שאלה פילוסופית.

אנחנו באמת צריכים 40 טי שירט בארון והחלפת קולקציה בזארה כל רבעון או שאפשר להסתדר עם 10, שעולות פי 10, שורדות פי 10 יותר זמן, באיכות גבוהה יותר, אבל עם תחושה של פחות מגוון ובחירה?

זו לא שאלה פילוסופית. גם אם הוא לא צריך 40 חולצות ומשתמש באותה חולצה וכל יום הופך אותה ופעם ביומיים מכבס עדיין עדיף לשלם עליה 10$ ולא 100$ ולקחת עובד שיכול להפיק יותר תוצר במקום אחר שייצר חולצות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 5.4.2025 בשעה 10:07, sperial כתב:

לגבי מקור נגיף הקורונה - לעולם לא נדע בוודאות, אולם מרבית הממצאים מכוונים למקור זואונוטי ולא לדלף עבדתי.

אתה טועה, כרגע כל הנתונים מראים שזה דלף מהמעבדה בווהאן ובזמן אמת ניסו להסתיר את זה.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתאריך 7.4.2025 בשעה 12:02, falou כתב:

זה לא תמורה, זו השקעה שלך בשביל שאתה תרוויח, כי טוב לך לייצר אצלי.

זה שאתה בונה על השטח שלי מפעל  זה לא "ללמד אותי איך לייצר" ואתה לא "משקיע בי", אתה משקיע אצלי בבנייה של רכוש שלך, בשביל לקדם את העסק שלך, כי זה כדאי לך. קודם כל. אני לא יכול לקחת לך לא את הידע ולא את המפעל. מה שאתה אומר זה שמפעל אינטל בישראל בעצם נתן לישראל, כמדינה, ידע בייצור שבבים ועכשיו ישראל יכולה להתחרות באינטל...

אתה פשוט קלוקלס, אם זה מה שאתה כותב, וזה באמת מעקר את הדיון, כי אם אתה לא יודע... לפחות תשאל ואל תקבע.

בקשר לדוגמא, זה שאתה בונה סניף של העסק שלך על האדמה שלי, אין לזה קשר שהשומרים שלי, שאני משלם להם כסף, שמסכנים את עצמם, שומרים לך על הבית שלך והעסק שלך (כל הבתים וכל העסקים וכל המשפחה שלך וכל הקיום שלך), ואתה לא מתמחר לי את זה ולא משלם לי על זה, שבלעדי - אתה מת.

אם היית בא ומציע לי בארטר, היינו מתמחרים את זה. אולי.

דבר אחרון, מכסים לא מגבילים מכירה, הם מייקרים את המוצר.

זה מכשיר אזרחים שלך שילמדו את ה know how. אז זה דווקא כן. זה נכון שהעסק עושה את זה כי משתלם לו ולא מטוב ליבו.

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 18 שעות, wa11a כתב:

זה מכשיר אזרחים שלך שילמדו את ה know how. אז זה דווקא כן. זה נכון שהעסק עושה את זה כי משתלם לו ולא מטוב ליבו.

הדיון לא היה האם השקעה של חברה עם ידע במדינה אחרת היא טובה או לא. מה שנכתב זה שהחברה מלמדת את המדינה איך לייצר את מה שהיא מייצרת, כשהיא מעבירה את כל הידע יחד עם המפעל שהיא פותחת, כחלק מתן וקח בין מדינתי, וזה לא נכון.

לפני 19 שעות, wa11a כתב:

זו לא שאלה פילוסופית. גם אם הוא לא צריך 40 חולצות ומשתמש באותה חולצה וכל יום הופך אותה ופעם ביומיים מכבס עדיין עדיף לשלם עליה 10$ ולא 100$ ולקחת עובד שיכול להפיק יותר תוצר במקום אחר שייצר חולצות.

חולצה ב-10$ לא תשרוד כמו חולצה ב-100$. הבעיה עם חולצה ב-10$ היא שעלות ייצור החולצה היא אפסית. אתה משלם על כל השאר (אחסון, שטח מכירה, שיווק, שילוח וכו׳).

כלומר, אתה בקושי משלם על המוצר, אתה משלם רק על היכולת להתחדש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ביידן: להיכנס לרפיח זאת טעות, אל תיכנסו לרפיח, אם תיכנסו לרפיח לא תקבלו נשק.

טראמפ: כנסו לרפיח, וקחו עוד 4-5 קילומטר צפונה עליי.

לפי עיתון אל ג'אזירה בעברית (הארץ), מדובר בכ-20% משטח הרצועה. סביר להניח שהם מגזימים, ומדובר יותר לכיוון ה-10-15%.

בכל מקרה, מדובר, לכאורה, בצעד ראשון בדרך להשתלטות על עזה.

זה, יחד עם ההצהרה של אינדונזיה כי הם מוכנים לקלוט פלשתינים פצועים מהרצועה, מהווה אולי עוד צעד בכיוון הרילוקיישן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל שעתיים בערך יוצאת הודעה חדשה שסותרת את ההודעות הקודמות, לגבי החרגות מיסים על סקטורים מסוימים.

האם זה מעיד על תוכנית שמלכתחילה היתה לא הגיונית ולא אפויה? או שזה הכל חלק ממאסטר פלאן, שחמט רב ממדי, שרק הגאון הפיננסי טראמפ רואה את סופו?

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

https://www.ynet.co.il/news/article/bysadf6a1l#autoplay

דיווח דרמטי: ישראל תכננה לתקוף את אתרי הגרעין באיראן - ונבלמה על-ידי טראמפ

עריכה אחרונה על ידי flytomars
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבה של הניו יורק טיימס ורונן ברגמן - אמין כמו הנאומים של יאסר עראפת באנגלית.

לדעתי המרחק בין הכתבה למציאות הוא כמו הכתבות האחרונות של ברגמן - כמה עובדות מעורבבות בהרבה דמיונות, השערות ואג'נדה. 

אין לישראל שום סיבה לדחוף לבצע את התקיפה באיראן בעצמה, כרגע לפחות, כשיש נשיא אמריקאי ש"חם" על איראן, מדבר על רילוקיישן לעזתים ותוקף בתימן.

זה בערך כמו לטעון שביבי הציע לבן גביר להקים משמר לאומי חמוש, שיהיה כפוף לו, והאחרון דחה את הרעיון. פנטזיה.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קצת התבלבלת בדוגמאות. הכתבה הזו משרתת את ביבי ואני לא אתפלא בכלל אם יתברר שהמקור לידיעה נשתל איפשהו על ידי הלשכה שלו.

• רעיון טוב! 1

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

טראמפ במשא ומתן עם איראן והכתבה הזאת משרתת בעיקר את זה.

ביבי הוא לא הציר סביבו מסתובב היקום למרות שזה מה שהוא הצליח להטמיע בתומכים ובמתנגדים שלו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, gadik6 כתב:

אין לישראל שום סיבה לדחוף לבצע את התקיפה באיראן בעצמה, כרגע לפחות, כשיש נשיא אמריקאי ש"חם" על איראן, מדבר על רילוקיישן לעזתים ותוקף בתימן.

עדיף לעשות את זה בעצמנו מאשר שזה לא יקרה בכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כתבה שהתפרסמה בגלובס, מדברת על רכבים שיגיעו לפה בהזמנות חד פעמית בגלל מדיניות המכסים של טראמפ.

יש לי הרגשה שהכתב עצמו לא בדיוק יודע על מה מדובר.

מישהו כאן מכיר דגמים ספציפיים? @PriceDevil?

תודה

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...