Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי יותר טוב לישראל, טראמפ או טראמפ?

סאמי

פוסטים מומלצים

קל מאוד לשפוט מרחוק כשאתה לא יודע מה חוו החיילים חצי שעה קודם, מה ביממה האחרונה, איזה מודיעין יש בידם ובמה כבר נתקלו.

שימוש באמבולנסים הוא פרקטיקה מקובלת של הארגונים האלה כבר הרבה עשורים, אני זוכר את זה עוד מלבנון 1983. 

וכמובן שהמקורות נם חמס והגרדיאן, שבענייני ישראל אמין בערך כמו ה-BBC.

האם נורו אמבולנסים עם צ'קלקות פועלות? יתכן מאוד. האם מדובר בפשע מלחמה? צריך עוד הרבה מידע כדי לקבוע זאת. .

וכרגיל, צריך לבדוק את עבודת דו"צ. מה הוא בדק ומה היו ההסתייגויןת שליוו את הודעוציו, למשל לגבי חלקיות מידע והמשך חקירה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 48 דקות, פינדר כתב:

״כל מי שפוגשים זה אויב. מזהים דמות משמידים. לא להתבלבל בהקשר הזה״.

זה לא bds ולא הארץ, אלא מפקד סיירת גולני.

רוצים להגיד שהוא צודק? סבבה. אבל אם בעוד יומיים יצא סרטון שהחיילים שלו הרגו שתי זקנות ושלושה ילדים, אל תתחבאו מאחורי ״שקרים של חמאס״.

קודם כל - תקשורת, במיוחד הישראלית, מחפש להוציא כותרות, לייקים וקליקים.

אם תיתן לי פסקה מלאה, עם הקונטקסט, שכל אדם עם הגיון סביר ולא תרנגול עם שיער כחול יבין ממנו "אני אומר לחיילים לוודא שמדובר בילדים ונשים לא חמושים, ואז לירות כולל וידוא הריגה", תחזור אלינו.

עד אז שחרר מהמוסר המזויף, הוא השתלט עלייך יותר מדי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

צפית בזה? 29 שניות של קטעים חתוכים.

אין שם שום קונטקסט.

זה כמו לראות metal trump ביוטיוב ולחשוב שטראמפ מעריץ את מוטורהד.

התקשורת זה פח זבל בדיוק כמו הפוליטיקאים. זורקים לקיבינימט את השם הטוב של מי שמתעסק בלשמור עליהם בשביל צפיות ושיתופים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 20 דקות, David32 כתב:

הוא צירף לך וידאו עם כול הקונטקסט...

התייאשתי כבר..

הארץ - שמאלנים

הלל ביטון רוזן מערוץ 14 - לייקים וקליקים

וידאו של המח״ט מדבר בעצמו - הוא רק אומר לירות בכולם כולל כולם, אבל לא אומר במפורש לירות בילדים וזקנים

יאללה צריך קצת לעבוד מדי פעם

״צדקתי בעבר, עדיין אני צודק, תמיד אני צודק.״

מ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 34 דקות, SlowRide כתב:

התקשורת זה פח זבל בדיוק כמו הפוליטיקאים. זורקים לקיבינימט את השם הטוב של מי שמתעסק בלשמור עליהם בשביל צפיות ושיתופים.

מספיק לראות את התחקירים נגד רמי דוידיאן, כאילו זה מה שרע במדינה שלנו. אהבלים שיושבים באולפנים ולא הזיזו את התחת שלהם דקה אחת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מבין מה הבעיה אם עשו תחקיר על הבחור וגילו שחלק גדול ממה שאמר הוא שקר.
כמו שתגיד אחרי מבצע "שומר חומות" אל תבדקו אם באמת חיסלנו את המטרו של חמאס כי ביבי אמר שכן.
*אין לי שמץ של מושג מה נאמר או לא נאמר בתחקיר, אבל לעשות תחקיר שמנסה להגיע לחקר האמת מה בדיוק רע בזה? שהאמת לפעמים מבאסת?

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 3

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

כמו שתגיד אחרי מבצע "שומר חומות" אל תבדקו אם באמת חיסלנו את המטרו של חמאס כי ביבי אמר שכן.
*אין לי שמץ של מושג מה נאמר או לא נאמר בתחקיר, אבל לעשות תחקיר שמנסה להגיע לחקר האמת מה בדיוק רע בזה? שהאמת לפעמים מבאסת?

1. לך לסרטונים שפורסמו מהתחקיר או אופירה ומשמו בפייסבוק - כל, אבל כל התגובות אלה צעירים שאומרים "רמי חילץ אותי".

עריכה: אגב, הם רושמים רמי חילץ אותי ומעלים סלפי מהבית שלו משחקים עם הילד, כן? לא בוטים של ביבי.

2. לפי מה שהבנתי התחקירים הגיעו רק אחרי שהוא יצא נגד אנשים מסוימים - קרי, המתחקרים הגיעו עם אג'נדה. אגב תקשורת/תשקורת/ערוצי תרעלה וכל זה.

3. גם אם הוא הגזים, וואלק, יש עוד כמה דברים שאפשר לטפל בהם לפני שמשקיעים בזה כסף.

עריכה אחרונה על ידי יובל .מ.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה אכפת לי במה הם החליטו להשקיע כסף. בחרו לעשות תחקיר דבילי או לא עניין שלהם.
אם התחקיר היה מלא שקרים תן ביקורת על התחקיר ותגיד "פה הם שיקרו"/"פה הם סילפו"/"פה הם סתם הגזימו". להגיד שזה מטופש/יש דברים יותר חשובים זו סתם טענה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

בלי קשר לנכונות הדברים, עצם זה שעושים תחקיר מתוקשר על בן אדם זה אמירה ומסר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תלוי מי עשה את התחקיר.
מי אחראי לתחקיר? דרוקר?
אני די מחבב את דרוקר. מבחינתי הוא עיתונאי אמין ואני לא חושב שהוא טמבל, אז מצד אחד אני מסכים איתך, מבחינתי אם הוא בחר לעשות תחקיר כנראה שיש שם משהו ויש פה אמירה. מצד שני אם באמת יש שם משהו למה לא לעשות תחקיר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

פחות משנה מי עשה את התחקיר, מה שמעניין זה למה לעשות תחקיר.

או שבאמת היה משהו, או שמישהו רוצה שיחשבו שהיה משהו. את זה אני לא יודע לומר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בגדול הכל יכול להיות.
כפי שאמרתי (בהנחה שדרוקר אחראי לתחקיר) דרוקר מצטייר אצלי כעיתונאי אמין שהמוניטין שלו חשוב לו. אני גם לא חושב שהוא טיפש.
נשמע לי תמוה שהוא יכניס את השם שלו לקן צרעות כזה בלי שיהיה שם משהו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

של כולם? גם של מפעיל הזיק וגם של המגד וגם של החיילים?

מפעיל הזיק לא קשור. לא נטען אם ראה או לא ראה אורות. הטענה היא לגבי מפקד הכח, להבנתי.

לגבי החיילים במארב - הם מילאו פקודות, ככל הנראה, של מפקד הכח.

זה מארב, לא ישיבה בהייטק. אין פה דיונים, והחלטות יכולות להתקבל תוך שבריר שניה.

ועכשיו לפני שתפליג למחוזות השואה וכדומה - מדובר, לכל היותר, בפקודה לא חוקית.

הוא אמר לירות על קבוצה של גברים בגיל לחימה, לא על נשים וילדים.

לפני 4 שעות, פינדר כתב:

גם תחקירים כותבים בשטח? אחרי שעות ללא שינה, עייפים ומלוכלכים?

אתה יודע שלפעמים החיילים לא יוצאים מעזה במשך שבועות בודדים, לפחות ככה היה בתחילת התמרון, ונמצאים כל הזמן בפעילות.

לתחקירים לפעמים יוצאים "תוך כדי".

ובכל מקרה, הקצין אולי שגה, אבל לא בהכרח שיקר. אתה ישר הולך אל הקיצון - הקצין שקרן, הצבא שקרן.

לפני כשעה, farkash7 כתב:

תחקיר על אדם פרטי, שיצא מיוזמתו לתופת, לנסות להציל אנשים שהוא לא מכיר, ושהציל, לפי עדויות, עשרות אם לא מאות אנשים.

אז על מה התחקיר, אם הוא הציל 700 או 70?

גם אם הוא רק הציל 7 איש, צריך להיות אדם שפל במיוחד כדי לעשות על זה תחקיר, שזה בדיוק רביב דרוקר.

אולי שיעשה את התחקיר הבא על ניצולי שואה בישראל?   יכול להיות שחלקם היו אז ילדים ובכלל לא זוכרים שסבלו, למה צריך לתת להם "הטבות"?   במיוחד אם הם מצביעים לביבי. 

פרט לקומץ הזוי, אפשר לראות שרוב הציבור מתנגד לתחקיר המטומטם הזה. הערוץ פח שהיה אמור לשדר את זה לא הוריד את זה מטוב לב, אלא עקב הרעש התקשורתי.

אגב, מה שיותר מסריח זה שרמי נהיה אויב האומה אחרי שהוא "העיז" להגיד מילה רעה על אנשים כמו יאיר גולן.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 25 דקות, farkash7 כתב:

בגדול הכל יכול להיות.
כפי שאמרתי (בהנחה שדרוקר אחראי לתחקיר) דרוקר מצטייר אצלי כעיתונאי אמין שהמוניטין שלו חשוב לו. אני גם לא חושב שהוא טיפש.
נשמע לי תמוה שהוא יכניס את השם שלו לקן צרעות כזה בלי שיהיה שם משהו.

אבל התחקיר לא שודר.

אז יש פה 2 אפשרויות:

1. התחקיר שקרי.

2. התחקיר אמת, אבל ערוץ 13, דרוקר וחבריהם, לוחמי הצדק העילאיים, מתקפלים בגלל ביקורות של צייצנים.

אחרי כל מה שעשו, זה מה שיעצור אותם? טוב אחיייייייייייי

לפני 12 דקות, gadik6 כתב:

אגב, מה שיותר מסריח זה שרמי נהיה אויב האומה אחרי שהוא "העיז" להגיד מילה רעה על אנשים כמו יאיר גולן.

זה אומר הכל.

מבטיח לכם שדרוקר וחבריו, אם באמת היו שקרים, ידעו על הכל כבר לפני שנה.

פתאום התעוררו??

• רעיון גרוע 1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...