Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד אחד, מסכים איתך. חמאס צריך להפסיק להשתמש בתשתיות אזרחיות.

מצד שני, צה"ל לא צריך לשקר בצורה כזו בוטה, ואני עם דוד בקטע הזה. אין דבר שמוציא אותנו יותר גרוע בעולם מלשקר בדברים כאלו. עכשיו לא משנה מה הנסיבות בפועל- זה יתויג כניסיון טיוח, ונותן יופי של תחמושת למי שמפיץ ש "צה"ל עושה פשעי מלחמה כל הזמן"

הייתה פאדיחה? מודיעים שקרה ועושים תחקיר. זה בטח שלא טוב, אבל לפחות לא היה אפשר להשתמש בזה כתחמושת נגדנו.

פורסם
לפני שעתיים, פינדר כתב:

אם זה כזה מוצדק, למה היה צריך לשקר בתחקיר? בשביל ביידן?

מי שיקר?   הצבא שינה גרסאות, כנראה לאחר תחקיר נוסף או יותר מעמיק, להבנתי.

הכח במארב אמר משהו אחד (לא ראה אורות), הזיק דיווח על רכבים חשודים, נפגעו מחבלים ומספר אנשי רפואה. עד כאן העובדות להבנתי. 

הטענה היחידה שהתבררה כלא נכונה היא שהאמבולנסים היו בלי אורות (היו עם אורות דרך וחירום).

מי שדורש "סטריליות" ותוהה למה משנים גרסאות, כנראה אף פעם לא היה בשטח לחימה. 

וגם כולם בעולם פתאום מזועזעים. אנשי רפואה נפגעו במלחמה, בשטח לחימה, כשידוע שיש לחמאס היסטוריה של שימוש ברכבי הצלה, וכשגם מחבלים נפגעו בתקרית. לא נעים, אפילו טראגי, אבל ככה זה במלחמה.

כשטבחו פה במאות או אלפי נוצרים (או מה שהם לא היו שם בסוריה) ממש לפני כמה שבועות, לא היה זעזוע כזה.

זה מה שיפה בממשל טראמפ - הוא לא נותן לנו גיבוי כי זה "סבבה" להרוג ערבים. הוא נותן לנו גיבוי כי הוא מבין באיזו שכונה אנו נמצאים ומול מי אנחנו מתמודדים, ושאי אפשר לדרוש מאיתנו להיות יותר מוסריים מהאפיפיור, כשהשכנים שלהם הם פראי אדם צמאי דם וחסרי כל מוסר.

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1

פורסם
לפני 55 דקות, Pika007 כתב:

מצד אחד, מסכים איתך. חמאס צריך להפסיק להשתמש בתשתיות אזרחיות.

מצד שני, צה"ל לא צריך לשקר בצורה כזו בוטה, ואני עם דוד בקטע הזה. אין דבר שמוציא אותנו יותר גרוע בעולם מלשקר בדברים כאלו. עכשיו לא משנה מה הנסיבות בפועל- זה יתויג כניסיון טיוח, ונותן יופי של תחמושת למי שמפיץ ש "צה"ל עושה פשעי מלחמה כל הזמן"

הייתה פאדיחה? מודיעים שקרה ועושים תחקיר. זה בטח שלא טוב, אבל לפחות לא היה אפשר להשתמש בזה כתחמושת נגדנו.

אני אגיד לך למה ההודעה שלך מנותקת מהמציאות.

אם אתה זוכר בתחילת המלחמה חמאס/גיהאד ירו טיל על בית חולים עזתי. כל העולם ישר קנה את הגרסה שלהם שישראל תקפה והרגה 500 איש, גם מדינות, גם עיתונים וגם כל מיני צייצנים כמו אנדרו טייט פימפמו את זה.

כשהאמת התגלתה? כלום. כולם שתקו.

העולם מתחלק ל3 - מי שנגדנו, מי שבעדנו ומי שעם מוסר מזויף.

מי שנגדנו - יהיב נגדנו.

מי שעם מוסר מזויף - סטייל צרפת, ספרד ובריטניה, תמיד יבלבלו את השכל על "מוות נוראי".

מי שבעדנו תמיד יהיה בעדנו - הונגריה, צ'כיה, ארגנטינה והרפובליקנים.

זהו.

מה שצהל יגיד לא רלוונטי בעליל.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

הזיק דיווח על רכבים חשודים,

לפני 19 דקות, gadik6 כתב:

הטענה היחידה שהתבררה כלא נכונה היא שהאמבולנסים היו בלי אורות (היו עם אורות דרך וחירום).

הטענה היחידה??

אתה מבין שיש הבדל גדול בין ״רכבים חשודים״ לאמבולנסים עם תאורת חירום?

זה שקר גס וגם אם היה מתברר שבאמבולנסים יש טרוריסטים חמושים, זה ישמש להטיל ספק בכל תחקיר של הצבא.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 8 דקות, gadik6 כתב:

הוא נותן לנו גיבוי כי הוא מבין באיזו שכונה אנו נמצאים ומול מי אנחנו מתמודדים, ושאי אפשר לדרוש מאיתנו להיות יותר מוסריים מהאפיפיור, כשהשכנים שלהם הם פראי אדם צמאי דם וחסרי כל מוסר

הרבה יותר פשוט מזה.

יש בעיה, יש גורם לבעיה.

אין מה להאשים את כל מה שמסביב כשהגורם ידוע וברור.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 5 דקות, פינדר כתב:

הטענה היחידה??

אתה מבין שיש הבדל גדול בין ״רכבים חשודים״ לאמבולנסים עם תאורת חירום?

ואתה מבין שגם אמבולנסים יכולים להיות רכבים חשודים?

חמאס משתמש בהם כדבר שבשגרה. זאת ממש לא הפעם הראשונה בה מחבלים מנסים להתקרב לכוחות צה"ל תוך שימוש ברכבי הצלה/חירום.

לפני 5 דקות, פינדר כתב:

זה שקר גס וגם אם היה מתברר שבאמבולנסים יש טרוריסטים חמושים, זה ישמש להטיל ספק בכל תחקיר של הצבא.

מה זה אם היה מתברר?   לטענת הצבא, באמבולנסים היו גם מחבלים.

אולי הגיע הזמן להפסיק לצרוך את הידיעות שלך מעיתון הארץ, או מאל ג'אזירה, שם איכשהו צה"ל הוא תמיד הצד הרע בסיפור.

לפעמים גם לא ברור מי קיצוני יותר בקטע הזה.

https://www.google.com/amp/s/www.kikar.co.il/_amp/security-news/idf-reveals-truth-about-rafah-ambulance-incident

• אהבתי 1

פורסם
לפני 14 דקות, gadik6 כתב:

לטענת הצבא, באמבולנסים היו גם מחבלים.

איזה צבא? זה ששיקר? שיפרסמו הוכחות.

אני לא טוען שלא היו שם מחבלים. רק שזה לא הוכח. וכשיש שקר ברור, זה מטיל ספק גדול בשאר התחקיר.

מציע ך לך להטיל ספק בריא בהודעות של דובר צהל והכתבים שמשמשים לו כשופרות. הוכח כבר יותר מפעם שהם מפיצים שקרים.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

יאללה הימורים:

מי מהמר שבעוד כמה ימים/שבועות *כן* יתברר שאופס, במקרה, לא ידענו, לא שמענו אחד האמבולנסים *כן* הכיל אמצעי לחימה?

היו דברים מעולם ובסביבה של מוסלנאצים אסור לשכוח שהכול יכול להיות. אם להטיל ספק, אז להטיל ספק בשני הצדדים...

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 6 שעות, falou כתב:

הטענה של דוד הייתה שחברה טאייוונית מעבירה ידע לארה"ב כתשלום על ההגנה שהמדינת הטאייוונית מקבלת ממדינת ארה"ב.

נכון מאוד, עדיין הטענה שלו ואלידית.

ברור שלא מעתיקים את המפעל אחד לאחד, אבל מה הנכס של אינטל? הברזלים או האנשים?

ברזלים אפשר לקנות (ועוד בארץ - מאפלייד מאטריאלס ואורבוטק ודומיהן שקמו - נחש מה- על בסיס הידע שחברות כמו אינטל הביאו לארץ)

הידע - פרייסלס, נותנים לנו הרבה יותר מאשר מפעל במתנה, אתה לא מבין כמה ההייטק בארץ מתבסס על הידע של חברות כמו אינטל ושכמותן.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם
לפני 17 דקות, hans כתב:

אם להטיל ספק, אז להטיל ספק בשני הצדדים...

יש פה מישהו שלא מטיל ספק בחמאס?

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 11 דקות, flytomars כתב:

אתה לא מבין כמה ההייטק בארץ מתבסס על הידע של חברות כמו אינטל ושכמותן.

הוא מבין טוב מאוד, אני בטוח בכך ב 10000%.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 3 שעות, gadik6 כתב:

ואתה מבין שגם אמבולנסים יכולים להיות רכבים חשודים?

חמאס משתמש בהם כדבר שבשגרה. זאת ממש לא הפעם הראשונה בה מחבלים מנסים להתקרב לכוחות צה"ל תוך שימוש ברכבי הצלה/חירום.

מה זה אם היה מתברר?   לטענת הצבא, באמבולנסים היו גם מחבלים.

אולי הגיע הזמן להפסיק לצרוך את הידיעות שלך מעיתון הארץ, או מאל ג'אזירה, שם איכשהו צה"ל הוא תמיד הצד הרע בסיפור.

לפעמים גם לא ברור מי קיצוני יותר בקטע הזה.

https://www.google.com/amp/s/www.kikar.co.il/_amp/security-news/idf-reveals-truth-about-rafah-ambulance-incident

אני לא מבין מה לא ברור.

אדם אומר לי שיורד גשם בחוץ. אני בודק ואופס, לא יורד גשם וגם לא ירדה אף טיפה של גשם.

אחר כך אותו אדם אומר לי שזורחת השמש בחוץ. יכול להיות שבאמת זורחת השמש, אבל אני כבר לא אוטומטית מאמין לטענתו ואלל לבדוק.

לצערי האמינות של צהל אינה מדהימה.

פורסם
לפני 5 שעות, יובל .מ. כתב:

אני אגיד לך למה ההודעה שלך מנותקת מהמציאות.

אם אתה זוכר בתחילת המלחמה חמאס/גיהאד ירו טיל על בית חולים עזתי. כל העולם ישר קנה את הגרסה שלהם שישראל תקפה והרגה 500 איש, גם מדינות, גם עיתונים וגם כל מיני צייצנים כמו אנדרו טייט פימפמו את זה.

כשהאמת התגלתה? כלום. כולם שתקו.

העולם מתחלק ל3 - מי שנגדנו, מי שבעדנו ומי שעם מוסר מזויף.

מי שנגדנו - יהיב נגדנו.

מי שעם מוסר מזויף - סטייל צרפת, ספרד ובריטניה, תמיד יבלבלו את השכל על "מוות נוראי".

מי שבעדנו תמיד יהיה בעדנו - הונגריה, צ'כיה, ארגנטינה והרפובליקנים.

זהו.

מה שצהל יגיד לא רלוונטי בעליל.

חזרנו לאנקדוטות? זה באמת כאילו לא עברנו כמה מאות עמודים מאז.

העולם לא מתחלק ל 3, הוא מתחלק להרבה מאוד. יודע מה גורם לסחיפה של החלק הגדול מתוך אותם הרבה מאוד לצד שלך? אמינות.

מדינות הם לא גופים של מקשה אחת, בצרפת למשל יש הרבה מאוד שנגד ישראל- והרבה מאוד שאיתה. מבחינת ההנהגה יש 2 בעיות.

1- מקרון הוא רכיכה חסרת עמוד שדרה

2- למרות מה שכתוב מעל, הוא ניסה לאמץ עמדה תומכת, אבל מה לעזאזל אתה אמור לעשות שההנהגה פה מפמפמת שקרים בקצב, ולאט לאט גם האמינות של צה"ל, די עמוד תווך של החברה הישראלית, נפגע?

יש בהחלט רלוונטיות למה שצה"ל יגידו, וכמו במבחן במתמטיקה- התשובה פחות משנה, הדרך זה מה שבודקים.

לצערי הרב (מאוד מאוד) אני חושב שבזמן האחרון אני מחובר למציאות יותר מרוב האנשים, בעל כורחי יצא לי להיות בהרבה פינות בעולם בחצי השנה האחרונה. כנראה יותר מכל יושבי הדיון הפעילים פה כרגע.

(וסתם ככה כאנקדוטה מעניינת- באוסטריה שונאים אותנו קשות ותומכים בנו בקונפליקט הזה בעת ובעונה אחת. אני לא מדבר על חלוקה בין אנשים שא' לאנשים שב', אלא אותם האנשים)

פורסם

אז.. נשמע שבניית הריביירה נדחית למועד לא יודע כרגע. וגם מלחמה נגד איראן לא תהייה.

אז אפשר כבר להודות בזה שהוא מגלומן מופרע, ואין לו מושג מה הוא עושה עם המכסים? או עם שום דבר אחר? 

• רעיון טוב! 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם (נערך)
לפני 11 שעות, פינדר כתב:

איזה צבא? זה ששיקר? שיפרסמו הוכחות.

אני לא טוען שלא היו שם מחבלים. רק שזה לא הוכח. וכשיש שקר ברור, זה מטיל ספק גדול בשאר התחקיר.

מי שיקר, אתה יכול להיות יותר ספציפי?

החיילים בשטח, או המפקד שלהם, או המח"ט, או דובר צה"ל, אולי הרמטכ"ל?

אתה כנראה אפילו לא יודע מי "שיקר", אתה גם לא יודע אם מדובר אכן בשקר או בתחקור לא מושלם, אבל מבחינתך הצבא כבר שיקר.

מה שעצוב זה שמבחינתך הצבא אשם עד שיוכח אחרת ("שיפרסמו הוכחות", "שקר ברור"). מבחינתי, הצבא שלנו בסדר עד שיוכח אחרת.

יותר מזה, אין כנראה צבא בעולם, שנלחם באינטנסיביות ובתנאים בהם אנחנו נלחמים, שלא "חוטא" לפעמים ב"שקרים" בשדה הקרב, בין אם בכוונה ובין אם לא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

• תוכן חדש...