Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

aoto elegant חולון

arilos
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני לקראת רכישת רכב וראיתי מודעה ביד 2 של רכב שאני מעוניין בו,

הם קוראים לעצמם aoto elegant "מומחים לרכבי יוקרה", הם נמצאים ברחוב בצלאל בחולון,

מישהו מכיר? התנסה איתם? אמינים? אשמח מאוד לכל פיסת מידע לגביהם, הרכב בבעלות פרטית,יש לציין שבשיחת הטלפון הוא מיד התוודה שהרכב עבר תאונה מאחור והוחלף טמבון, אולם אין פגיעה בשלדה

תודה לכל העונים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לי נשמע שצריך לבדוק את הרכב הזה טוב טוב.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

לא מכיר ולכן לא אטען בדבר המגרש הנ"ל.

כן אתן לך עצה כללית:

ברכבי יוקרה קל מאוד לגרום לאובדן להלכה, כאשר בדר"כ מספיקה תאונה קלה כדי להוביל לסטטוס כזה. סוחרים קונים את הרכבים הללו, מתקנים ומפרסמים אותם בלוחות כרכב חדש "ללא תאונות".

אני מכיר באופן אישי, לא משמועות ולא חברים של חברים, בחור שזה המקצוע שלו. כן, היום כבר לא מתביישים בזה מסתבר.

פורסם

ככה הם קוראים לעצמם, לא יודע כמה יוקרה יש שם, הרכב המדובר הוא מאזדה 6 פרימיום פלוס, רכב נאה לכל הדעות אך עדיין לא בקטגוריה היוקרתית, הסוחר טוען שהרכב עבר תאונה והוחלף טמבון ללא נזק לשילדה, החשש שלי הוא מעיסקת יד אחת של הסוחר ומכוני הבדיקה

פורסם
ככה הם קוראים לעצמם, לא יודע כמה יוקרה יש שם, הרכב המדובר הוא מאזדה 6 פרימיום פלוס, רכב נאה לכל הדעות אך עדיין לא בקטגוריה היוקרתית, הסוחר טוען שהרכב עבר תאונה והוחלף טמבון ללא נזק לשילדה, החשש שלי הוא מעיסקת יד אחת של הסוחר ומכוני הבדיקה

למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? תברח...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

פורסם
למה להכניס ראש בריא למיטה חולה? תברח...

+1000

אני לא מבין מה עומד מאחורי מחשבה הזאת. אתה כבר קונה אוטו, למה לקחת אוטו עם תאונה ולו הכי קלה, זה לא משנה. לדעתי זה מקביל לקניית חתול בשק, קל וחומר שזה ממגרש, שהם בוא נגיד ככה חוד החנית של השרלטנות בארץ.

פורסם

כנראה לא יהיה ניתן להסתיר בשום אופן (בבדיקה) את קיום התאונה. לכן הם אומרים מראש.

ובוודאי שיגיד שאין פגיעה בשלדה (בין אם אין, או יש או שאינו יודע).

למה להתחיל מראש עם רכב שידוע שעבר תאונה ? מחיר זול ?

alfa 156 2.5.

פורסם
לא כל תאונה פוסלת רכב - זה עניין של מחיר.

אם יש פגיעת שלדה - לא הייתי קונה.

חסר רכבים שלא עברו תאונה? אלא אם המחיר נמוך בעשרות אחוזים, לא הייתי נוגע. על אחת כמה וכמה כשמדובר בסוחר.

פורסם

לא חסר רכבים שלא עברו תאונה.

אבל לדעתי לא כל תאונה צריכה לגרום לפסילה על הסף של רכב, אם השלדה לא נפגעה והתיקוני פחחות בוצעו בצורה טובה, ויש הנחה אטרקטיבית אז אפשר לשקול קניית רכב כזה.

V5

• תוכן חדש...