Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלקי חילוף מארצות הברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ראשית חיפשתי שרשור דומה ולא מצאתי...

אני צריך מיכל התזה לשפריצר גרנד שירוקי 2012. בחברה דורשים סכום מטורף של

2200 + מעמ + עבודה

בארצות הברית זה עולה בין 90 ל 110 דולר. אבל!!!! המיסוי זה 47 % + משלוח כי זה חלק יחסית גדול

יש למישהו עצה איך להוזיל או משלוח שירשמו בפחות את הערך ?

שלחתי מייל לאוטופארטד והם לא מוכנים לרשום 75 דולר.

תודה לעונים

פורסם

נסה לקנות ב-eBay או באתרים סיניים. שם בדרך כלל יותר קל לבצע תעלולים כאלה.

מניסיוני, ככל שהפריט יותר גדול פיזית כך עולה הסיכוי שמישהו במכס יטרח לבדוק אותו ולגלות שהעלות שנרשמה אינה תואמת לעלות האמיתית ואז זאת בעיה שלך - שים לב שבניגוד למה שהיה נהוג בעבר היום אתה לא יכול לטעון שהמוכר ציין מחיר נמוך יותר ללא ידיעתך, והנה הסימוכין לזה:

https://taxes.gov.il/customs/personalimport/pages/yebueshe_guide.aspx#GovXParagraphTitle2

אחריות היבואן על הצהרת תכולת החבילה

1. על פי סעיף 39(ב) לפקודת המכס, המתייחס לייבוא באמצעות הדואר, די בכך שהטובין אינם תואמים את הפרטים הכתובים בהצהרת הייבוא או בתווית של חבילת הדואר כדי שניתן יהיה לתופסם, גם אם ההצהרה הכוזבת נמסרה ללא ידיעת הנמען.

2. במקרה של הצהרה כוזבת, רשות המסים רשאית לחלט את הטובין או להטיל קנס על היבואן (מזמין החבילה) בגובה כפל המסים בנוסף לתשלום מסי יבוא כתנאי לקבלת הטובין.

3. יודגש, כי מזמין החבילה הוא שאחראי על תוכן ההצהרה כלפי המכס. אשר על כן מומלץ, במיוחד למי שרוכש טובין באמצעות האינטרנט, לוודא עם ספק הטובין כי ההצהרה על גבי החבילה תואמת את הטובין המצויים בחבילה וכן, את נכונות הפרטים המופיעים לגבי עסקת הרכישה, לרבות מחיר הטובין.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

בהנחה שהחלק עולה לך 90 דולר והמשלוח עוד 70 דולר, העלות היא סביב ה-600 ש"ח. עם המיסים ושאר עמלות שקר כלשהו כנראה תגמור את הסיפור סביב האלף ש"ח, שזה עדיין פחות מחצי ממה שביקשו בארץ. עסקה טובה למדי.

פורסם

ביצעתי את החישובים לפני העלאת הפוסט.

אני עדיין מחפש דרך להמנע מתשלום מס מופרע ומוגזם , ובאמת מניח שיש דרך להביא חלק שעולה 80 דולר בפחות מאלף ש"ח.

אם יש מישהו עם עצה יצירתית , אודה מאוד.

שתם לקוראים - הזמנתי בעבר דיסקיות בלם , הגיעו לפדקס וצלצלו ואמרו לי שכדאי לנטוש את החבילה!!!

פורסם

אני עדיין מחפש דרך להמנע מתשלום מס מופרע ומוגזם , ובאמת מניח שיש דרך להביא חלק שעולה 80 דולר בפחות מאלף ש"ח.

שתם לקוראים - הזמנתי בעבר דיסקיות בלם , הגיעו לפדקס וצלצלו ואמרו לי שכדאי לנטוש את החבילה!!!

לטווח הארוך, אתה צריך להצביע למפלגה שתומכת בביטוי מיסוי לחלקי רכב בטיחותיים. לטווח הקצר, אם אתה מכיר מישהו שמטייל בארה״ב או גר בארה״ב ומגיע לביקור בארץ אתה יכול לשלוח את החלק אליו ושהוא יביא לך. אם החלק עולה $90 אין צורך לשלם עליו מעס אם מביאים אותו אישית.

פורסם

בתור אחד שמכיר לא מעט אנשים שמגיעים מארה״ב, מאוד לא נעים לבקש ממישהו לסחוב משהו גדול. זה בדרך כלל מחייב אותם לנסוע עם עוד מזוודה על כל המשתמע מכך ובעצם לא מוזיל את העלויות באופן משמעותי.

פורסם
שלום רב,

ראשית חיפשתי שרשור דומה ולא מצאתי...

אני צריך מיכל התזה לשפריצר גרנד שירוקי 2012. בחברה דורשים סכום מטורף של

2200 + מעמ + עבודה

בארצות הברית זה עולה בין 90 ל 110 דולר. אבל!!!! המיסוי זה 47 % + משלוח כי זה חלק יחסית גדול

יש למישהו עצה איך להוזיל או משלוח שירשמו בפחות את הערך ?

שלחתי מייל לאוטופארטד והם לא מוכנים לרשום 75 דולר.

תודה לעונים

אני באמת לא יודע מה יותר הזוי. עצם העובדה שאתה כותב ללא פחד ויראה איך לעבור על החוק בפורום ציבורי שכל העולם ואחותו יכולים לקרוא בו או עצם העובדה שאנשים בכלל עונים לך ואפילו מייעצים לך.

כנראה שאתה לא אחראי למעשייך ולא מסוגל להבחין בין טוב לרע כי זאת הסיבה היחידה שאתה שואל איך לבצע דבר עבירה בצורה פומבית כזו.

לבחור מתגובה מס 2, למרבה הצער, עצת האחיתופל שנתת לפותח השירשור היא הסיבה שכבר לא מאמינים לקבלות יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

תשלח במישלוח רגיל לא דרך dhl fedex ודומיהם

אני הזמנתי מצערת חדשה מגרמניה המוכר הצהיר את המחיר שהוא מכר לי כמעט 900 שקל ולקחו לי רק 140 שקל מכס בדואר מציאה לעומת החברה שרצתה 3400 לא כולל מע״מ

פורסם
אני באמת לא יודע מה יותר הזוי. עצם העובדה שאתה כותב ללא פחד ויראה איך לעבור על החוק בפורום ציבורי שכל העולם ואחותו יכולים לקרוא בו או עצם העובדה שאנשים בכלל עונים לך ואפילו מייעצים לך.

כנראה שאתה לא אחראי למעשייך ולא מסוגל להבחין בין טוב לרע כי זאת הסיבה היחידה שאתה שואל איך לבצע דבר עבירה בצורה פומבית כזו.

לבחור מתגובה מס 2, למרבה הצער, עצת האחיתופל שנתת לפותח השירשור היא הסיבה שכבר לא מאמינים לקבלות יותר.

אם אלך לכתוב על הלוח 100 פעמים לעולם לא אייעץ לאנשים להעלים מכס יותר זה יעזור?

"אף עונש עבור אלה שאינם צדקנים אינו חמור מדי בעיניהם של הצדקנים."

פורסם

הכי הזוי זה טרחן כמוך.

במדינה בה המזגר הממשלתי משמין ונשען על המזגר הפרטי ללא רחם , במדינה בה אין חלקה טובה

זאת המציאות.

במדינה בה יבואן רכב נהייה חברה בורסאית ובלעדית שבכל העולם הוא סתם דילר- זו המציאות.

מונופולים אכזריים בכל תחום + מגזר ציבורי בלתי נסבל ושנוא ( ממורים ועד אנשי צבא שעאלק תורמים)

ברגע שיהיה כאן חוק ולא מונופולים וגזל - נתנהג כולנו בהתאם.מבטיחים!

פורסם
הכי הזוי זה טרחן כמוך.

במדינה בה המזגר הממשלתי משמין ונשען על המזגר הפרטי ללא רחם , במדינה בה אין חלקה טובה

זאת המציאות.

במדינה בה יבואן רכב נהייה חברה בורסאית ובלעדית שבכל העולם הוא סתם דילר- זו המציאות.

מונופולים אכזריים בכל תחום + מגזר ציבורי בלתי נסבל ושנוא ( ממורים ועד אנשי צבא שעאלק תורמים)

ברגע שיהיה כאן חוק ולא מונופולים וגזל - נתנהג כולנו בהתאם.מבטיחים!

אתה עוד מעיז אפילו לענות לי ולהצדיק את מעשייך? עכשיו זה באמת הזוי ברמות. שניה, אני הולך לצבוט את עצמי בכדי לוודא שזה לא חלום.

למה שלא תשאל על הדרך איך אפשר להבריח מטילי זהב דרך המכס ולעבור ללא מורא במסלול הירוק?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לנסות ולהביא חלפים בטיחותיים עם חברת שילוח מהיר , זה באמת לנסות להשתין מהמקפצה.

בארה"ב לא ישנו משהו בחשבונית כי אם יתפסו אותם ברמאות , זאת עברה פדרלית על חוקי המס, ושם זה לא נגמר בכופר מס כמו בארץ, אלא בישיבה בכלא.

לכן אף אחד לא מתעסק עם זה. קצת היסטוריה , את אל-קפונה תפסו על מיסים והכניסו להרבה שנים לכלא,

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...