Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, יא חביבי , יש לה כבוד ולא כל העולם ואשתו עבר עליה.

:-Dמה עדיף, ילדה בגיל 17-20 שיותר מ15 אנשים עברו עליה?

אלו שתי האופציות האפשריות: בתולה חסודה או שרלילה ש'עברו' עליה - הא אושריקו?

אז אם לסכם את זה: אתה רוצה בחורה שתהיה טובה במיטה אבל חסודה ושמורה וחסרת נסיון, שתהיה ביישנית ומנומסת אבל שתיתן לך למזמז קצת בדייט הראשון ולא תחשוש כשאתה מדגדג(!?) אותה, שתהיה בחורה איכותית עם שכל בלי פוזות אבל שתרצה לצאת עם בחור פוזאיסט עם דיבור ערסי שחושב שבנות זה חפץ ושצריך לרשום להם ידיים ברשיון בשביל שהבעלים "ידע למה הוא נכנס".

+-, כן?

אתה מדבר על כבוד? איזו מן בחורה עם 'כבוד' תצא עם שוביניסט מחפיצן?

אם היתה לי בת, הייתי מעדיף שהיא תשכב עם 5 גברים שמתייחסים אליה כמו אדם, מאשר עם 1 שמתייחס אליה כרכוש...

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מה רע בלדגדג ?

אני לא חושב שבנות הן חפץ,

אני כן חושב שהבנות הזורמות הללו שכל העיר עברו עליהן הן גם מגעילות, פרחות ולא תרצה להביא אותן להורים. אז... מקווה שהבנת את המסר.

אני לא צריך בחורה טובה במיטה, אני רוצה בחורה.:evil:

פורסם
מה רע בלדגדג ?

אני לא חושב שבנות הן חפץ,

אני כן חושב שהבנות הזורמות הללו שכל העיר עברו עליהן הן גם מגעילות, פרחות ולא תרצה להביא אותן להורים. אז... מקווה שהבנת את המסר.

אני לא צריך בחורה טובה במיטה, אני רוצה בחורה.:evil:

אתה ילד, חפש ילדה .

בלי להעליב חלילה, אני מאוד מחבב אותך.

פורסם
לא, יא חביבי , יש לה כבוד ולא כל העולם ואשתו עבר עליה.

:-Dמה עדיף, ילדה בגיל 17-20 שיותר מ15 אנשים עברו עליה?

"עברו עליה?"

מה זה?

אולי היא הייתה למעלה?

מישהי שמכבדת את עצמה, לא תצא עם מישהו שסופר לה עם כמה גברים היא שכבה.

ובין להיות בתולה, ללשכב עם 15 גברים, יש עוד כמה דרגות באמצע.

אבל כל זמן שאתה מקשר בין יחסי מין לכבוד האישה, אתה תמשיך לרדוף אחרי נזירות עם כבוד, וסקס טוב לא יהיה לך בחיים.

וחיים בלי סקס טוב, זה חתיכת זין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש תופעה שנקראת א-מיניות, וזו דרך חיים לגיטימית.

אבל הקשר שאתה עושה בין מין לכבוד האדם, כאילו מין זה דבר שמטנף אותך, גורם לי לחשוב שהבעיה היא בגישה שלך למין.

במקום לראות במין דבר טבעי, שהוא חלק יפה ונעים מהחוויה האנושית, אתה מתייחס אליו כדבר מלוכלך, ולכן נמנע ממנו. בזה אתה מדחיק את הדחפים הטבעיים שלך, יוצר קונפליקט פנימי בין המהות שלך (ושל אחרים) לבין השיפוט שלך את עצמך (ואת אחרים).

שים לב, אצלך בחורה היא או בתולה או פרחה. אין באמצע. או נזירה או זונה.

גם השיפוט הזה את המציאות יש לו שם בפסיכולוגיה. קוראים לו תסביך הקדושה והקדשה:

http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/039/671.html

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
כל השרשור הזה הוא קומץ אנשים שצריכים טיפול פסיכולוגי ומתחרים ביניהם על תשומת הלב של שאר החברים. זה כמו 'כוכב נולד', רק שפה המנצח זה מי שהכי דפוק/מסכן/פגום. לפחות בהיבט הזוגיותי.

במקרה הזה ואדים לוקח מקום ראשון בהליכה.

פורסם

אם היית א-מיני, היית נגעל מזה לחלוטין, כשסקס זה רוע הכרחי למען הבאת ילדים, וזהו.

בטח שלא היה באמת אכפת לך מבעלים קודמים, יד או קילומטראז', כי היית נגעל מסקס כמו שאנשים נגעלים מחרא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אני חושב שאני בחור מתוסבך מדי פשוט.

אתה לא מתוסבך, אתה מתסבך את עצמך .

אני אישית גם נמנע מבחורות שלדעתי יותר מדי מנוסות יחסית, המדד? רק אני, לא מספרים מדוייקים .

ההתייחסות של בחורה לסקס , זה מה שיקבע האם בעיניי היא זולה / בחורה איכותית . לא המספרים היבשים .

לדעתי אתה פוחד מבחורה שתהיה מנוסה יותר ממך....

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...