Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין אותך, גם אני שונא משחקים. אבל ככה הבנתי שזה עובד טוב יותר, עם רוב הבחורות. כמובן שיש יוצאות מן הכלל.

הבעיה עם הבחורה הספציפית הזו שזה נגמר בצורה לא הכי "נקייה" בפעם הראשונה אם אתה מבין למה אני מתכוון, לכן אני חושב שיש צורך להראות שאתה מעוניין, אך עם זאת, לא קל להשגה מדי.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

4. תמונות תמונות תמונות, זה הכי חשוב

או, אם אתה לא אדם פוטוגני, אין לך מה לעשות באתרים האלה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ואדים, בתכלס, כן... אלא אם מדובר באישה, ואז כל עוד היא ממוצעת היא תקבל ערימות של פניות. מה שנקרא: Rules 1 & 2 (תקף רק לגברים):

1: Be attractive

2: Don't be unattractive

אני חשבתי שאני לא פוטוגני, ואולי אני עדיין לא פוטוגני, אבל פשוט התחלתי לצלם תמונות (והרבה) ובחרתי את הטובות. בסופו של דבר זה עבד, זו שאלה של כמה אתה רוצה להשקיע מאמץ בזה.

אני מבין אותך, גם אני שונא משחקים. אבל ככה הבנתי שזה עובד טוב יותר, עם רוב הבחורות. כמובן שיש יוצאות מן הכלל.

הבעיה עם הבחורה הספציפית הזו שזה נגמר בצורה לא הכי "נקייה" בפעם הראשונה אם אתה מבין למה אני מתכוון, לכן אני חושב שיש צורך להראות שאתה מעוניין, אך עם זאת, לא קל להשגה מדי.

זהו, שאין לי מושג איך זה נגמר מבחינתה. לי היה כיף, אמנם לא זרם 100%, אבל מתי זה כן? לא חסרים סיפורים על דייט ראשון נחמד או אפילו לא משהו שהתפתח למערכת יחסים. מבחינתי כמובן שארצה להפגש שוב, אבל אין לי מושג איך זה מבחינתה..זו הבעיה. אבל קיבלתי מה שאמרת.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם (נערך)

אני מכיר אפילו סיפור של חבר שהיה בסטוץ עם מישהי, היא לא רצתה ממנו כלום לאחר מכן, והיום הם כבר ביחד מעל 5 שנים. הכל אפשרי.

השאלה היא כמה תהיה מוכן להשקיע בשביל זה, ונראה שדי הרבה למען האמת.

אני מקווה שתצליח לכבוש אותה כי זה לא פשוט במיוחד עם נשים שמכירים דרך אפליקציות, ועוד אפליקצית היכרויות. זה פשוט never ending game מאוד תובעני, ולא רוב הבנות שיש שם יציבות נפשית.

מצד שני, עושה רושם שנשים בפנים עצמן לא יציבות נפשית באופן כללי.

עריכה אחרונה על ידי Style

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

כל האפליקציות היכרויות האלו הן חרטה ברטה, מלאות בפרופילים מזויפים ובנשים שחושבות שהן מלכות כשהן פחות מהממוצע(גבר ממוצע- לא יכתוב עליו דברים כדי "להתלהב" שהוא "גבר גבר" אלא אם הוא סובל מנרקיסיזם ).

הדבר שהכי עובד זה היכרויות בלימודים- בעבודה-מנסיון של חברים ושלי, היכרויות בפייסבוק- מנסיון של המון אנשים, כולל חברים, היכרויות בפאבים שזה קשה מאוד אבל אפשרי , והכי טוב - שידוך. יצאתי לדייטים עם 2 שידוכים שהבחורה קשורה בצורה כזאת או אחרת לזה ששידך. יעבוד או לא יעבוד זה סיפור אחר, אבל זה חוסך גם את הלהתחיל עם נשים עם כל החוסר ביטחון והחשש.

פורסם

אני מקווה שתצליח לכבוש אותה כי זה לא פשוט במיוחד עם נשים שמכירים דרך אפליקציות, ועוד אפליקצית היכרויות. זה פשוט never ending game מאוד תובעני, ולא רוב הבנות שיש שם יציבות נפשית.

מצד שני, עושה רושם שנשים בפנים עצמן לא יציבות נפשית באופן כללי.

אני כבר לא יודע אם לנסות אפילו. נראה שזה לא שווה את המאמץ. בדיוק כמו שאמרת, תמיד יש את ה"הילה" של האפליקציה מרחפת מעל כל תהליך ההיכרות, זה הופך את זה למלחיץ ולא כיף, לדעת שאתה כל הזמן בבדיקה ובהשוואות וצריך לנסות להרשים כל הזמן, במקום להשקיע את האנרגיה הזאת בלנסות באמת להכיר את מי שמולך (בצורה הדדית כמובן).

אושריקו - איך אפשר להכיר דרך הפייסבוק? נשמע קריפי ברמות.

פורסם

אני פתחתי פייסבוק בגלל שכל העולם אמר לי שזו אחלה שיטה להתחיל עם בנות וראיתי במו בעיניי, בקבוצות ואנשים שהשיגו קשרים דרך הפייס, עזוב ששמעתי שזה טינדר 2 אבל זה כבר סיפור אחר.

הוספתי המון בנות לפייסבוק שלא הכרתי אותן בכלל, כמובן שאני לא חושב שיש סיכוי אבל עם הרבה כן גם התחלתי. אתה רואה בנות אמיתיות שאיתך בכל מיני קבוצות וחברים משותפים, זה אחלה דרך.

מה הבעיה ?

שרובן מקבלות מיליון הודעות ואז מסננות אוטומטית.

פורסם
הרשו לי לשתף אתכם בקטע שכתבתי

tl;dr - bitches be crazy

האמת שדי מפתיע לראות את זה אצל מישהו רווק. שלב ה'גורו שיספר לכם איך זה עובד' אופייני לאנשים שכבר מצאו זוגיות/עבודה/רכב ואז באים לחלוק את האושר שלהם עם שאר המסכנים שעדיין מחפשים. הם כמובן לא יודו לעולם (כלפי עצמם או בפרהסיה) שבסופו של יום היה להם יותר מזל משכל.

איך אפשר להכיר דרך הפייסבוק? נשמע קריפי ברמות.

זה לא לזקנים כמונו עם 100-300 חברים, אלא לילדוד'ס שמוסיפים את כל מי שהם אי פעם פגשו ומגיעים לרשימה של אלפים. במצב כזה נוצר מאגר רחב של אנשים שאתה רואה את הפרופיל שלהם במלואו ושאפשר לשלוח להם הודעה (שלא תגיע לספאם ואולי אף תיקרא) משום שאתה חבר של חבר.

פורסם

לא בודק אם היא מחוברת, כשאני נכנס לאפליקציה/אתר היא תמיד בכרטיסיות הראשונות שמופיעות לי ותמיד יש לה עיגול ירוק של "מחובר".

אז בעצם אתה מחובר לא פחות ממנה, אולי אפילו יותר, והיא בטח גם רואה שאתה מחובר..

They are trying to ban me...

פורסם

נכון . כתבתי המשך לפסקה הזאת ומחקתי לפני ששלחתי, אבל בקצרה - לנשים אין מה להכנס לאפליקציה מלבד לקרוא/להגיב להודעות (הן לא מחפשות באופן אקטיבי, לעומת גברים שמדפדפים בין פרופילים ושולחים הודעות). למה אני נכנס? מתוך סוג של הרגל, סתם מדפדף בין פרופילים.

..עכשיו אני מבין למה מחקתי את זה מקודם. אין בזה שום הגיון :lol:

פורסם
או, אם אתה לא אדם פוטוגני, אין לך מה לעשות באתרים האלה.

90% מהאנשים בעולם לא פוטוגניים ועדיין... בנוסף אפשר ללמוד להצטלם יותר טוב.

פורסם

אז אני אצטלם טוב, ואחר כך יראו אותי במציאות, מה עשיתי בזה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שיש לך אפשרות לפוטנציאל להכיר מישהי. הבת זוג שלך היא לא רק זוג בשר ונועדה בשביל סקס, אלא גם תהיה שותפה לחיים.

וגם אם אתה כ"כ "מזלזל" בעצמך, והגעת למצב שמישהי כן רוצה לפגוש אותך ולהכיר אותך באותו ערב, כנראה הצלחת להשיג מטרה. לא משנה אם התמונה טובה או לא.

פורסם
אאני אוסף אותך ביום X בשעה Y, פתאום התגובה היתה "אוו מי זה האסרטיבי הזה, כן המפקד"

אני מקווה שאתה לא מאלה שאומרים "נשים אוהבות גבר שלוקח שליטה"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
שיש לך אפשרות לפוטנציאל להכיר מישהי. הבת זוג שלך היא לא רק זוג בשר ונועדה בשביל סקס, אלא גם תהיה שותפה לחיים.

וגם אם אתה כ"כ "מזלזל" בעצמך, והגעת למצב שמישהי כן רוצה לפגוש אותך ולהכיר אותך באותו ערב, כנראה הצלחת להשיג מטרה. לא משנה אם התמונה טובה או לא.

אז כמו שאמרתי, בתמונות יהיה משהו אחד, במציאות משהו אחר.

אם מישהי תראה משהו ששונה ממה שהוא בתמונות, אז בנוסף לכל הוא גם שקרן.

היא תרצה לפגוש אותי? היא תראה קודם את התמונה הכי מוצלחת שהצלחתי למצוא, ואז תראה אותי במציאות, וכבר לא תרצה.

עם כל הכבוד, אני לא סוכן מכירות של הוט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...