Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא משנה אם היחס מפריע לי או לא, גם אם אנסה לשכנע את עצמי שאני בסדר, תמיד יקרה משהו שיחזיר אותי למצב הטבעי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ואם המצב האידיאלי שלך עדיין לא מספיק טוב?

וחוץ מזה, כן, אני בטוח שאני יכול למצוא מישהי שוות ערך לי. האם אני רוצה אחת כזאת? ממש ממש לא.

לכן אני לא טורח יותר מדי. ואם אני אנסה לשנות את עצמי (לדוגמא לחייך כל בוקר, למרות שבא לי להיכנס חזיתית במשאית על 140, או לנסות לעשות ספורט, למרות שאני מתעב את זה), ונגיד שאצליח לבנות דמות סוג של אטרקטיבית, אז בהיכרות קצת יותר מעמיקה כל זה מהר מאוד יקרוס.

לכן אני לא טורח יותר מדי בתחום הזה, כי במילא לא ייצא מזה כלום. אם אצליח להכיר מישהי, אני במילא לא אצליח להתמיד במה שצריך לעשות כדי לקיים את אותה זוגיות.

האם לא מפריעה לי שנאה עצמית? לא, אני עצמי מפריע לעצמי.

יכול להבין את מה שאתה אומר , ועדיין אני חוש שכמה זיונים יסדרו לך את החשיבה.

אין לך תחביבים?

נניח אני מחשיב את עצמי כחריג בהרבה בדפוס החשיבה שלי מהרבה אנשים .

אבל לפי מה שאתה מתאר- לדעתי זוגיות בהחלט יכולה לפתור את זה...

הבעיה אצלך שאתה בגיל שהתמימות כבר לא במשחק, ובאהבה יש הרבה תמימות .

לפחות תתמקד בחלק הריאלי של זוגיות, שזה שותפות, יכולת לשתף ולא בפורום, סקס, וכמובן משכנתא ;)

פורסם
יש ועוד איך. העולם מלא באנשים שחושבים שהכפלת המאמץ תוכל לפצות על היעדר כישורים או יכולת.

I don't take your meaning...

אתה מתכוון לפוליטיקאים שבעיקר עושים קולות של עבודה ומטפסים בסולם הדרגות או פועלים שחורים?

פורסם
אתה מתכוון לפוליטיקאים שבעיקר עושים קולות של עבודה ומטפסים בסולם הדרגות או פועלים שחורים?

הכוונה לבני אדם באופן כללי, רואים את זה בכל מקום - בעבודה, בפוליטיקה, בחיי היומיום... total incompetence ופול גז בניוטרל.

פורסם
ואם המצב האידיאלי שלך עדיין לא מספיק טוב?

וחוץ מזה, כן, אני בטוח שאני יכול למצוא מישהי שוות ערך לי. האם אני רוצה אחת כזאת? ממש ממש לא.

לכן אני לא טורח יותר מדי. ואם אני אנסה לשנות את עצמי (לדוגמא לחייך כל בוקר, למרות שבא לי להיכנס חזיתית במשאית על 140, או לנסות לעשות ספורט, למרות שאני מתעב את זה), ונגיד שאצליח לבנות דמות סוג של אטרקטיבית, אז בהיכרות קצת יותר מעמיקה כל זה מהר מאוד יקרוס.

לכן אני לא טורח יותר מדי בתחום הזה, כי במילא לא ייצא מזה כלום. אם אצליח להכיר מישהי, אני במילא לא אצליח להתמיד במה שצריך לעשות כדי לקיים את אותה זוגיות.

האם לא מפריעה לי שנאה עצמית? לא, אני עצמי מפריע לעצמי.

לא הבנת את הכוונה שלי.

לא אמרתי לך לחייך כול בוקר או להתחיל להתאמן. אלא פשוט להשקיע יותר בדברים המינמלים. לההשתדל לעשות אותם בצורה הכי טובה.

לא לעלות סתם תמונה שלך באתר הכרויות מתוך מחשבה של "אני זה מי שאני, וככה יצטרכו לקבל את זה" אלא לעלות את התמונה הכי טובה שיש לך או לחילופין אפילו להתלבש במיוחד רק בשביל התמונה הזאת.

האם אתה בכנות יכול לומר שאתה עושה את המקסימום שלך באתרי הכרויות? או אם נילקח קדימה יותר, האם אתה עושה את המקסימום שלך בשאר תחומים?

האם לראיון עבודה, אתה עושה מחקר מקדים על החברה שזימנה אותך? האם אתה מתכונן לשאלות שיכולים לשאול אותך, או שאתה במקרה הטוב רק שם חולצה מכופתרת ו"יהיה מה שיהיה"?

פורסם (נערך)

הבעיה עם ראיונות עבודה זה שזה רוע הכרחי.

אתרי היכרויות אני לא רואה בכלל סיבה לטרוח, יש שם יותר מדי היצע בכל מקרה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

משתדל.

פורסם

טוב, לפחות עבודה חשובה לך. אז תתחיל להתייחס לזוגיות כעבודה. תתחיל להשקיע כי בסוף זה כן יבוא לך בטבעיות. אתה חושש שרק בהתחלה תחזיק מעמד ולאחר מכן תקרוס. אבל יהיה לך בן אדם לידך שיעזור לך לא לקרוס ואת זה אתה לא מחשיב

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

היי חברים,

אני בן 37. מצד אחד אני מרגיש רציני, בוגר וזה ... אך מצד שני מרגיש שבהשוואה לחברי קצת נותרתי מאחור.

אולי זו סתם הרגשה שלי.

האופי שלי: אולי זה בגלל משהו שעברתי בחיי(פגיעת ראש בצבא) - אך אני לא מרגיש שאני מצחיק, אני לא דברן גדול(אך ממש לא מופנים). מתבטא מצוין בכתב. פחות "זורם וקליל"

אני מרגיש שמה שאני אוהב לא בדיוק משדר "גבר": כמעט שלא שותה, לא אוהב לצאת למועדונים (דווקא פאבים אוהב בשביל אווירה),

אוהב סרטים והצגות, להסתובב ככה סתם לשטוף עיניים, קניות, לראות עולם(כמה שמתאפשר).

זו ההרגשה שלי - שאני לא "משדר גבריות". וזה אני. לא חושב שניתן לשינוי "ועיצוב" בגיל 37.

מבחינת אופי: אני מאד-מאד טוב...לא יודע אפילו "לשחק" את ה-bad guy.

אני רוצה להתייעץ איתכם איך לכתוב לבחורה בכדי למשוך לה את העין, את תשומת לבה?

אשמח אם תשתמשו בדוגמאות.

בנוסף לטינדר - מומלץ להירשם לאיזה שני אתרי היכרויות בתשלום?

אם כן - מה ההמלצות?

ממש חשוב לי לקבל טיפים איך לכתוב לבחורה, איך לדבר איתה בשיחה הראשונה.

המון המון תודה!

פורסם

אגיב רק לחלק השני כי פיתחתי לגביו מומחיות:

קודם כל, תמונות תמונות תמונות. אם אין לך לך תמונות טובות - שום דבר לא יעזור. אם יש לך תמונות טובות, עשית חצי מהעבודה. אם אתה נראה טוב יש לך תמונות טובות - שום דבר אחר לא ישנה (כל עוד לא תתנהג כמו קריפ).

בטינדר - לכתוב בפרופיל משהו קצר עליך, רצוי מצחיק ו/או שנון (אבל לא יותר מדי). אם ב-OKC - למלא את הפרופיל כמו שצריך (בלי "אוהב את החיים" ושותפיו הבנאליים).

מה לכתוב? בשתי הפלטפורמות, תנסה להגיב על משהו שכתבה בפרופיל, או אם לא כתבה כלום, על אחת התמונות שלה, אבל תמיד עם שאלה בסוף. אף פעם לא מחמאה פיזית (איזו יפה את/ איזה עיניים/חיוך)! את זה הן מקבלות בלי סוף. בטינדר, אם אני מרגיש ממש עצלן אני פשוט כותב את השם שלהן עם סימן קריאה כהודעה ראשונה, ברוב הפעמים זה עובד, ובפעמים שלא, הן כנראה לא היו מגיבות גם למשהו אחר.

בקיצור - אל תשבור את הראש ואל תשקיע יותר מדי זמן בלחשוב על מה לכתוב, נסה להתפס על משהו בפרופיל/תמונות ולשאול עליו שאלה. אלו שמעוניינות - יגיבו, ואלו שלא, לא היו מגיבות גם להודעות אחרות ולא שוות את הזמן (או שכן היו מגיבות להודעה סופר מושקעת, אבל רק בגלל ההודעה עצמה, ויפסיקו לדבר זמן קצר אח"כ, ככה שבכל מקרה לא יצא מזה כלום).

הכי חשוב - לבקש טלפון/להציע להפגש אחרי לא יותר מדי הודעות (אני בד"כ לא מחליף יותר מ10-15 הודעות, סה"כ של שנינו, עד שמבקש טלפון). קצת שאלות בסיסיות, ליצור סוג של זיקה ראשונית, ו"להעביר" את זה לשלב הבא. אתה נמצא שם בשביל למצוא בת זוג, לא בשביל למצוא חבר לעט, וזו אחלה אינדיקציה לראות מי באותו הראש ומי סתם רוצה להעביר את הזמן/לחזק לעצמה את האגו(קרא: לבזבז לך את הזמן).

עוד משהו חשוב, ולמדתי את זה רק לאחרונה - קיבלת את הטלפון, תקבע דייט, ועד הדייט, לא לדבר בהודעות!! מיותר לגמרי, לא נותן כלום, ובעיקר יכול רק להרוס. כן שיחה ראשונית לראות שאתם באותו ראש (אני בד"כ שואל את השאלות הכי שטחיות שמבחינתי הן דיל ברייקר - אם מעשנת, אוהבת כלבים, זיקה לדת ושמירת כשרות וטבעונות/צמחונות), אבל לא להתפתות לנסות לפתח זיקה בהודעות. גם שיחת טלפון קצרה זה סבבה, אבל חוץ מזה - בהודעות רק לארגן את כל הלוגיסטיקה של הדייט, וזהו.

(אני נזכר בסיפור שכתבתי פה לפני חודש-חודשיים על זאת שדיברתי איתה מלא לפני הדייט [שלא יצא לפועל בסוף, לגמרי באשמתי בדיעבד], ואוכל את עצמי כמה דפוק הייתי)

מבחינת אתרים - לא חושב שיש טעם לשלם, טינדר וOKC הם שני הגדולים ומספיקים בהחלט.

אם יש לך עוד שאלות, לך על זה. בהצלחה!

פורסם

ומה קורה כשאתה משיג בחורה יפה, בתולה ושמורה, ללא חבר אף פעם, שלא מעשנת, לא שותה, לא יוצאת , בלי פייסבוק ובלי הרבה חברות והיא נראית אחלה כמובן, ביישנית ומתוקה, ואתה הרסת את זה כי אתה מיהרת לקשר או הלחצת אותה או שפשוט היא לא רגילה, ואתה זה שנפלת מהפחדים שלה.

.

באמת אושריקו, ממש מפתיע שבחורה שדווקא נראית טוב, ולמרות זאת עם קשיים ביצירת קשר, מיניות לא מפותחת, עם מינימום קשר לחיי חברה מודרנית, לא אוהבת לבלות, ביישנית - אתה לא מצליח ליצור איתה קשר.

מי היה יכול לצפות את זה...:roll:

אתה צריך להאשים את עצמך בזה שאתה הולך על אילו שיכולת לזוגיות זו לא החוזקה שלהן. אתה פשוט מראש בוחר פריג'ידיות עם בעיות תקשורת.

לך על משתגלת בראש טוב ותלמד להנות מהחיים, במקום לחפש נזירות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

לא יודע, אני הייתי חושב שייתכן כי בחורה "חסודה וביישנית" פחות תרצה להתרועע עם מי שמעיד על עצמו כמוכן לדפוק מכות לחבר כי הוא פגע בשמו של יצרן רכב כלשהו (יש לזה מילה קצרה יותר אבל משום מה אנשים נוטים להיעלב כשקוראים להם ככה, שזה מוזר כי אם אתה מגעגע ושוחה באגם למה שתיעלב כשקוראים לך ברווז? אף פעם לא הבנתי את הקטע הזה -- בכ"א אין כאן כוונה להעליב).

אושריקו חביבי, תתאים את עצמך למה שאתה משדר (או להיפך) - חפש את הבחורות שמתות על פוזה רעש וצלצולים, וייתכן שתתחיל לחוות אחוזי הצלחה גבוהים יותר.

ואדים יש כאן שאלה שאף אחד לא שואל כי היא קצת 'טאבו-יית', ובכל זאת - ושוב בלי כוונה לפגוע וגם בלי נסיון להעלות אפשרויות אלא מתוך תהייה סוציולוגית נטו - אם הכל כ"כ כ"כ מחורבן אתה לא נהנה מכלום ובאמת מאמין ששום דבר לא ישתנה וכו' וכו' וכו', אז.... מה הטעם בעצם? אינרציה, נטו?

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
ואדים יש כאן שאלה שאף אחד לא שואל כי היא קצת 'טאבו-יית', ובכל זאת - ושוב בלי כוונה לפגוע וגם בלי נסיון להעלות אפשרויות אלא מתוך תהייה סוציולוגית נטו - אם הכל כ"כ כ"כ מחורבן אתה לא נהנה מכלום ובאמת מאמין ששום דבר לא ישתנה וכו' וכו' וכו', אז.... מה הטעם בעצם? אינרציה, נטו?

אין לי אומץ לזה.

פורסם

לג'יט.

אז בהינתן שאתה תקוע כאן, לא עדיף לנסות 'למקסם רווחים'? מה יש להפסיד?

לך בראש פתוח לפסיכולוג/ית, או אפילו בראש סגור, תראה מי יוצא מזה. יותר גרוע כבר כנראה לא יהיה, אז למה לא?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...