Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היית א-מיני, היית נגעל מזה לחלוטין, כשסקס זה רוע הכרחי למען הבאת ילדים, וזהו.

לא בהכרח, א-מיניות זה ספקטרום ולא מצב סינגולרי. אני חושב שדיברנו על זה בעבר דווקא בהקשר שלך.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי אתה פוחד מבחורה שתהיה מנוסה יותר ממך....

יש רק סיבה אחת להימנע מבחורה מנוסה - פחד לצאת זיון גרוע. כל השאר תירוצים כאלה ואחרים.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רק רציתי להסביר את זה שאין לי בעיה שבחורה מקיימת יחסי מין עם בן הזוג שלה( רצוי שיהיה קבוע המון שנים), אבל אותה בחורה תשלול מידיית סטוצים גם אם היא נמשכת לאותו גבר שרוצה סטוץ. יש כאלו בנות וכאלו בנות אני מעריך!

פורסם

בהקשר שלי, אני לא חושב שזה רלוונטי, כי אם הייתי אסקסואל, לא הייתי חופר לכם פה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
רק רציתי להסביר את זה שאין לי בעיה שבחורה מקיימת יחסי מין עם בן הזוג שלה( רצוי שיהיה קבוע המון שנים)

כל עוד, כמובן, שזה לא מפריע לקיים את חובותיה, אתה יודע - בישול, נקיון, תריסים.

פורסם
רק רציתי להסביר את זה שאין לי בעיה שבחורה מקיימת יחסי מין עם בן הזוג שלה( רצוי שיהיה קבוע המון שנים), אבל אותה בחורה תשלול מידיית סטוצים גם אם היא נמשכת לאותו גבר שרוצה סטוץ. יש כאלו בנות וכאלו בנות אני מעריך!

למה? מה מפריע לך שהיא נהנית? צוברת ניסיון ומשתפרת? צא מתוך הנחה שהיא תמיד עושה סקס מוגן ואין השלכות רפואיות. מה באמת מפריע לך?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אושריקו ,ואם בחורה יצא במהלך 3 שנים עם 20 גברים שונים ועם כל אחד תקופה של חודש. הגיוני ששכבה עם לפחות 10-15 מהם. אבל הקשר לא הצליח. זה אומר שישר צריך לפסול אותה? ממש לא

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

כלומר, אתה מאשר את מה שכולם אומרים לך, אתה פשוט לא מספיק בטוח שאתה מספיק טוב.

חוץ מזה, כולם, או לפחות הרוב, יבגדו בשלב זה או אחר. אין באמת פתרון לשגרה וכעסים מצטברים, לצד העובדה שמונוגמיות היא ציווי דתי המנוגד לטבע האנושי.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא לזה התכוונתי אלא לזה שאין אמונה ברוב הבנות שזורמות עם כל אחד.

כל מי שאני מכיר שעשה ועשה ועשה, או שצילם סרטונים (בלי פנים גלויות וכו') או שלא הפסיק להגיד כמה היא זורמת וכו'. סיפורים מפה ועד להודעה חדשה,

למה שאני צריך לחפש אחת כזאת לקשר רציני?

פורסם

וההיא לא תבגוד בך, אם תפגוש בכולל איזה אברך חזק בתורה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לא לזה התכוונתי אלא לזה שאין אמונה ברוב הבנות שזורמות עם כל אחד.

למה? מה זה אמונה, בהקשר הזה?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

שהן לא לקשר רציני והן עושות מעצמן צחוק.

לא מכיר גברים שיגידו שהם עשו אהבה עם בחורה שזורמת עם כל העולם וכמה שהיא מתוקה וכיף איתה בסקס.

ישר זה: איזו שר*** כי זה מה שהיא משדרת ככה. אני מניאק אם זה לא מה שאתם חושבים גם בתת מודע שלכם כי ככה המוח הגברי בנוי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...