Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חרקירי

נו באמת, בגלל שהבחור אמר שהוא אוהב את יפן אז אתה ממליץ לו על חרקירי כפתרון?! לא מכובד!

תגיד ספוקו.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה בדיוק מה שקרה לי בלנסר (התכוונתי לצבע, אבל גם על ספוקו חשבתי).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

~

הנה סרטון שמתאים לשרשור הזה:

ומשהו קצת יותר רציני שנוגע בכמה מהנושאים שנדונו כאן:

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם
ברגעי דכדוך, מסתכלים על סרטון כזה ונהנים.

תסלח לי, אבל זה נראה ונשמע כאילו האוטו משאיר אחריו שובל של חלקים מיותרים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
תסלח לי, אבל זה נראה ונשמע כאילו האוטו משאיר אחריו שובל של חלקים מיותרים.

זה לא באג, זה פיצ׳ר.

הוא משיל מעצמו משקל מיותר

יום טוב גם לך

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה לעזאזל? אתמול יושב עם חבר שחברה שלו זאת החברה של זאתי שדיברתי כאן...

הוא עושה טיול ארוך ל3 חודשים בחו"ל, חברה שלו מצטרפת לשבועיים ומשהו ונתחשו עם מי ?!

עם זאת שיצאתי! שזרקה אותי... וכאיל ושזה לא גרוע, החבר נוסע עם 3 שותפים, אמנם לשתיים מהם יש חברות ואחד מהם כנראה גיי(אבל אי אפשר לדעת) זה עושה את זה יותר מזעזע... במקום שאני הייתי טס איתה או טס איתם, היא תהיה עם 4 גברים וחברה שלה באותו מלון, שבועיים שלוש של בילויים מהבוקר עד הערב.

פורסם

שתהיה גם עם אוהדים של בני סכנין, למה צריך להיות אכפת לך מזה?

פורסם

כי בחורה שיצרה רושם ראשוני כפי שהיא יצרה/ ההילה שיצרו סביבה זה מינימום רבנית .

פורסם

+1 לואדים.

אושריקו, החבר הציע לך להצטרף?

ממתי יש לך בעלות על הבחורה הזו, או על בחורה כלשהי?

תתקדם הלאה ותתעסק בחייך. אתה יכול למצוא שותפים (שותפות בשבילך) לטיול ולטייל איתם, ולא להיות תלוי באיזו בחורה בשביל לעשות את זה.

פורסם

ככה אני.אם משה ונהרס בגללי אני אוכל את עצמי חודשים שלמים.

ולא, שיחות עם חברים או פסיכולג לא יעזור, זה בלתי ניתן להסבר.

גם אם אני אכיר בחורה חדשה עכשיו אני עדיין אחשוב על ההיא, שאני הרסתי והייתי צריך להתנהג אחרת.

זה רגשות אשם חמורים יותר מאחד שהחליט לרצוח בידיעה מוחלטת.

להצטףר לא בא בחשבון, טיול מאוד יקר וכמובן שאני עובד בעבודה בעסק פרטי שגם צריכים אותי יום יום. אז שבועיים להיעלם?

פורסם
גם אם אני אכיר בחורה חדשה עכשיו אני עדיין אחשוב על ההיא, שאני הרסתי והייתי צריך להתנהג אחרת.

?

אתה לא הרסת, לפי מה שסיפרת, לא היית שם מלכתחילה, והיא חיפשה תירוץ איך להיפטר ממך.

שכח ממנה ודלג הלאה. על הדרך הייתי מציע לך גם לחשוב על המעגל החברתי שלך, אם אלה אנשים שאתה באמת רוצה שיהיו חברים שלך.

פורסם

אני לא מתחיל עם בנות, אף פעם לא עשיתי את זה. מצד שני, כשיש כימיה יש לי אפילו אובר ביטחון.

אם בנאדם ממוצע לא הולך לו עם אחת בדייט או שתיים (אגב, גם אומני הפיתוי אומרים שגם לתותח שבתותחים לא יילך עם כולן),

הוא ממשיך לנסות ולהתחיל במקומות שיש המון בנות.

במקרה שלי זה הפוך, בסביבה יותר גברית, לא מתחיל עם בנות פיזית (אולי באינטרנט) ונמצא באיזור שעדיף להיות רווק מאשר לצאת עם מישהי מפה.

הבעיה שבמחשבה שלי אין בחורות איכותיות וכשאתה פתאום יוצא עם אחת כזאת (למשל, בתולה, ביישנית, בלי פייסבוק, בלי רעש, בלי שתיה, בלי עישון, בלי הרבה ידידים ונראית מעולה עם כל החבילה הזאת) אתה מגלה שטעית ואז הבאסה עוד יותר גדולה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...