Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
איך התחלת איתה?

שאלת : "את באה לפה הרבה? " :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

היא חיפשה לוויה מסויימת ושאלה אם אני ללוויה של אותו אדם. אני גם חיפשתי את הלווה של האיש שלי אז הלכנו יחד לחפש מישהו שיודע מה הסידורים (זה היה בירקון כשהוא היה חדש יחסית). בדרך דיברנו והחלפנו טלפונים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מה קורה חברים? מה עם עולם הדייטים, כבר שבוע שלא עדכנתם אותנו (אושריקו, balz0r).

קדימה, יש אנשים שמשעמם להם.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם (נערך)

האמת שהכרתי לפני שבועיים מישהי מדהימה בטינדר...נפגשנו "רק" 4 פעמים אבל כל דייט מעל 5 שעות ובצבע (דייט ראשון טיול משותף עם הכלבים, דייט שני קארטינג, דייט שלישי שיחקנו טניס). לגמרי לא רגיל, מרגיש כאילו אנחנו מכירים אחד את השניה חודשים ולא שבועות, וכבר מתכננים תכניות לעתיד.

דבר אחד ש"מפריע" - היא אמרה לי שהיתה לה תקופה די פרועה מבחינה מינית עם המון סטוצים (לפני שנים). שזה סבבה לגמרי, אבל היא היתה אצלי בבית כבר פעמיים (פגשה את ההורים אפילו), אבל רוצה שאתאפק לפני שנשכב. אני לא ממש יודע איך לאכול את זה, מניח שזה דבר טוב בגלל שאנחנו לוקחים את זה לכיוון רציני.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

WHO

THE FUCK

CARES

אתה יוצא עם מישהי שכיף לך איתה? דייטים זורמים? הכל מרגיש טבעי?

אז מה זה מעניין בכלל מה היא עשתה כשהיא היתה ילדה?!

עבדתי פעם בתור שוטף כלים באולם אירועים סוג ז' באור יהודה, זה אומר שאני לא יכול להתקבל לדוקטורט?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)

פספסת את הנקודה, ציינתי שזה סבבה לגמרי ושלא אכפת לי, רק שאותי היא מושכת מבחינת סקס. ונראה לי שבמקרה הזה זה משהו חיובי.

וכן, לגמרי כיף. לשנינו. זה פסיכי שאנחנו מכירים כ"כ קצת זמן וכ"כ מחוברים. על הגבול הדק שבין "יוצאים" ל"בני זוג".

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

מסכים. כמה שפחות לדעת על העבר - יותר טוב.

פעם יצאתי עם בחורה שהראתה לי תמונת אולטרסאונד כשהייתה עוד בבטן אמה, מיד חתכתי ממנה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אני חושב שהיא רמזה לך על משהו

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
מסכים. כמה שפחות לדעת על העבר - יותר טוב.

פעם יצאתי עם בחורה שהראתה לי תמונת אולטרסאונד כשהייתה עוד בבטן אמה, מיד חתכתי ממנה.

לפחות באיכות טובה?

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...