Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלזור,

אתה לא מבין מה המשמעות של משיכה בזוגיות.

אתה לא מבין שכל מילה שלך מייבשת את הבאר יותר .

תעצור, תן לה לחשוב... ותן לה לחזור אלייך .

אתה גבר בריא, אינטליגנט, ומצליח .

מאחל לך בהצלחה ואמן שיסתדר .

אל תחלק לה זכויות שלא הרוויחה .

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה מקס. באמת, זה לא מובן מאליו. הכל עולה לי ולא רק בגללה, גילו אצל הכלב שלי סרטן בדיוק בתקופה שהתחלנו לצאת והיא היתה סופר תומכת בעניין, הכל קורה ביחד וקשה לי פתאום המחשבה שאתמודד עם זה לבד, אחרי כל העזרה, התמיכה והדאגה שלה.

אני אכן נותן לה לחשוב. לא דיברנו ולא התכוונתי לדבר איתה כל הסופ"ש. היא אמורה לחזור היום בלילה, אז אין לי מושג אם יצא לנו להפגש היום, כנראה שלא. אז מה אני עושה, יוצר איתה קשר בלילה אם היא לא יוצרת? לא יוצר קשר בכלל ומחכה שהיא תעשה את זה?

פורסם

כן,

נכון שזוגיות בלי משחקים היא דבר בריא, מצד שני זוגיות בלי משחקים היא מעט משעממת .

נתת את המחצית שלך, תן לה לשחק קצת ...

כלבים זה נקודה רגישה, אבל גם אם לא יצליח... אתה כבר מנוסה בעוד קצת עם נשים .

אל תתפור חוויות על אנשים, תתפור חוויות על עצמך ...

לגבי להתמודד עם זה - אתה כבר גבר, לא ילד - עם כל הכאב והצער שבעולם על מותו של הכלב , תהיה גבר .

אני קצת יותר קיצוני ממך... אבל מנסה להגיב בשפה שלך .

פורסם

אני אומר לא להתקשר אליה (אם אתה מסוגל לעמוד בזה ). הגברת יודעת שאתה מחכה לתשובה ממנה, גם כתבת לה הודעה ( לדעתי, מיותרת, שהקטינה סיכויים להמשך הקשר ). אם לא תתקשר, הגברת אולי תהיה מסוקרנת "מדוע הוא לא מתקשר "? וזה יתחיל לעשות לה פרפרים בבטן - והמשחק יכול להתחדש .

אם היא החליטה לחתוך סופית - תתקשר או לא, כבר אין לזה משמעות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אלא אם היא תיזכר בך כשתהיה מעוניינת בעוד בילויים או טובות הנאה כאלה ואחרות on the house.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אלא אם היא תיזכר בך כשתהיה מעוניינת בעוד בילויים או טובות הנאה כאלה ואחרות on the house.

איזה טובות הנאה הוא סיפק לה עד היום? סקס? חו"ל? טיול בפארק עם כלבים ומשחק טניס זה לא ההתחלה אפילו עם גולדיגרית בסיסית .

חבל לזרוק עוד רעיונות למדורה... היא כבר מספיק חמה גם ככה אני מתאר לעצמי לבלזור.

פורסם

השאלה, כמה זמן לא להתקשר - היום? מחר? עוד יומיים? בסופו של דבר אני כן רוצה לשמוע מה יש לה להגיד...

לגבי הפרפרים בבטן - אני מסכים עם זה, זו נראה לי אחת הפאשלות שעשיתי במהלך הקשר, היינו מדברים כל יום כל היום, תמיד זמינים אחד לשני, וזה הרס את כל המסתוריות. בהתחלה בהתחלה כן הייתי מגיב לה רק אחרי זמן מסוים, אבל אחרי שהתקרבנו יותר, זה התמסמס, והייתי מגיב לה מיידית, תמיד. טעות...

לגבי ההודעה - למה אתה חושב שהיא היתה מיותרת? לדעתי ולדעת כל מי ששיתפתי אותו היא היתה במקום, לתת לה להבין שאני לא מוכן לוותר עליה בכזאת קלות, אבל כן נותן לה את הזמן שלה לחשוב על זה ולהגיע למסקנות שלה לבד.

מקס - אני מנסה לשלוח לך ה"פ, אבל התיבה שלך מלאה

ואדים - היא לא כזאת. כשהיא פגשה את חברים שלי היא קנתה פיצוחים ושטויות בסכום של מעל 100 שקל, למרות שאמרתי לה שאין צורך.

פורסם

אולי היא רק בודקת את הקרקע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בלזור קודם כל רוקנתי תיבה.

ואדים, עזוב... אתה חד משמעי לא בכיוון ורק זורק עוד דלק למדורה.

השערות אפשר להעלות על כל אחד ואחת ...

פורסם

עכשיו זאת אישה שכדאי להילחם למענה

פורסם (נערך)

אני לא מבין את המושג "לא מוכן לוותר עליה בכזאת קלות". הגברת הודיעה שכנראה מבחינתה "זה לא זה".

היא תחשוב יומיים ותחליט סופית. "לא לוותר בקלות" זה מה? להמשיך לנסות עד צו הרחקה מבית משפט?

מה אתה יכול "לא לוותר" כאשר היא לא מעוניינת?

כאשר כתבת לה הודעה מהסוג שכתבת, זה נראה שאתה "שבוי" שלה, וזה עוד יותר מקטין את החשק "לגלות אותך" כי כבר "פיצחה" אותך ומאבדת עניין בהמשך הקשר. אולי מה שאני כותב נשמע לך הזוי, אבל לפעמים אלה המשחקים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בלאזור אני לגמרי בצד שלך, אתה נשמע כמו בחור טוב והכל

אבל אתה מתבטא (ומעריך שמתנהג) כנואש, זה טרן אוף מאוד גדול בזוגיות בחיתולים. אתה חייב לפתח backbone, דחוף. אין כאן כוונה לפגוע ואני אומר לך את זה רק בגלל שבאמת יש לי אמפתיה למצב שלך, גם לי זה קרה לפני עשור ומשהו כשהייתי צעיר ונאיבי...

לשאלתך, שאמורה להיות ברורה מאליה: (לדעתי) אתה לא יוצר קשר איתה, בשום מצב.

הקלפים כבר על השולחן - אתה חייב ללמוד לשחרר ולתת לזמן לעשות את שלו (לטוב ולרע).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מעניין על ילדה בת כמה השיר...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...