Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא תתן את הגזר דין?

אחי, מפה מתחיל חוסר המשיכה .

איפה האסרטיביות שלך?

אל תתן לה לתת גזר - דין , היא מקבלת החלטה בשביל עצמה... תאחל לה בהצלחה, יש יותר מדי נשים בארץ... לא דואג לך :wink:

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

בלאזר, מדהים, מדהים כמה שזה דומה למה שהיה אצלי...

אתם לא יודעים איזה נזק זה עושה,

אני יכול להגיד שבסדר... יעברו כמה שבועות או חודשים ונשכח מעניין.

כל פעם שתשיג עוד דייט, תחשוב על כך: הנה, היא עומדת לעזוב שוב, רק שזה לא יקרה שוב ואנ יאכנס לדיכאון, את מי אני אמצא אחרי זה? כל פעם ז***תי לחבר שלי את השכל, מה יקרה אם היא תעזוב? לא תרצה שוב? עוד פעם דיכאון" והנה זה קרה.

אוטומטית אתה אומר לעצמך שזה יקרה ואין טעם ומצד שני אתה מבואס שאתה לבד ואתה כן רוצה מישהי.

בחייאת דינק, הדור של פעם , בלי כל החרא שיש היום, נותנים צ'אנס לבנאדם כל עוד הוא באמת לא משהו יוצא דופן משמעותית לרעה , היום על כל דבר בררנים, הדברים הכי פשוטים. הכי פשוטים.

מישהי שגרה בצפון תל אביב לא תצא בד"כ עם אחד שגר בחדרה או בגבעת אולגה או באור עקיבא,למה? "הבדלים גדולים ושוני גדול".

מצד שני , צריך לשים לב אם הבחורה מתוסבכת מלכתחילה, במידה ואתה הכרת אותה דרך חברים או משהו משותף אפשר לגלות קצת פרטים,

החברה של החבר שהכירה לי את המדוברת , זרקה לי פעמיים באיזה מפגש " אני יודעת שהיא לא מחפשת , לא רוצה פשוט שתתאכזב, אתה יכול לנסות אבל שלא תתאכזב".

שמתי עליה פס בלי להעליב וניסיתי בכל זאת ולא הלך. לפעמים..החיפזון מהשטן והאכזבה קשה.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)
היא תתן את הגזר דין?

אחי, מפה מתחיל חוסר המשיכה .

איפה האסרטיביות שלך?

אל תתן לה לתת גזר - דין , היא מקבלת החלטה בשביל עצמה... תאחל לה בהצלחה, יש יותר מדי נשים בארץ... לא דואג לך :wink:

בגדול אתה צודק, אבל קח בחשבון שמה שאני כותב פה, זה לפה בלבד, ולא בא לידי ביטוי מולה. פה אני מרגיש חופשי לשתף הכל. מולה הייתי הכי אסרטיבי שיש, לאורך כל הקשר, וגם בשיחה שעשינו אתמול פנים אל פנים (אחרי שהתעקשתי שנפגש ב12 בלילה לפני שהיא נוסעת לסופ"ש בצפון לחשוב כי רציתי שהיא תשמע מה יש לי להגיד לפני), הבהרתי לה שמבחינתי אני נלחם על הכל ולא מוותר, לא מוותר. אסרטיביות, כריזמטיות וכו', זו לא הבעיה אצלי...בגלל זה אני לא מצליח להבין מה כן, והיא גם לא מצליחה להסביר, פשוט "לא יודעת". חלק מהדברים שהיא צריכה לחשוב עליהם בצפון. גם אמרתי לה בהודעה היום שאני מקבל כל החלטה שלה, אבל שכמובן שאשמח להחלטה ספציפית שתעשה את שנינו שמחים.

לגבי מה שאושריקו אומר, אני מבין אותו, זה מצלק. לאורך כל הקשר הזה, גם כשנראה שהיה הכי טוב בעולם, תמיד באחורה של הראש חששתי שפתאום משום מקום משהו יקרה והכל יקרוס, ובסוף זה באמת קרה. זה ממש לא נותן לי מנוחה, ואני מפחד שלא יתן גם בקשרים בעתיד, לפחות בהתחלה שלהם. מצב לא פשוט...

בנימה "אופטימית" זו, תודה על התמיכה שלכם, למרות שיש לי חברים ומשפחה שממש משתדלים לעזור (כי כמו שאפשר להבין אני רגיש וממש חופר בקטע הזה), טוב לשמוע עוד דיעות מאנשים ניטרליים.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

בלזור,

נלחמים על קשר של שנים כמו שאתה נלחמת, לא על כמה פגישות... אשה רוצה להיות העדינה בקשר, ברגע שאתה הופך לעדין בקשר לקחת לה את המקום.

יש מקום להיות מתחשב,גלוי, אוהב, מכבד, אבל לא עדין... היא עוד לא הרוויחה את הזכות שתהיה "מאוהב עד כלות הנשימה"

אל תחלק זכויות .

פורסם
מחזק אותך, חבר!

לפחות אפשר להתנחם בעובדה ש"צולקנו" ביפה. מעט מאוד הנשים והגברים שיחתכו ביפה.

כמובן שתצולקו ביפה , עוד אין משקעים של זוגיות ארוכה....

פורסם

כל פעם שתשיג עוד דייט, תחשוב על כך: הנה, היא עומדת לעזוב שוב, רק שזה לא יקרה שוב ואנ יאכנס לדיכאון, את מי אני אמצא אחרי זה? כל פעם ז***תי לחבר שלי את השכל, מה יקרה אם היא תעזוב? לא תרצה שוב? עוד פעם דיכאון" והנה זה קרה.

אוטומטית אתה אומר לעצמך שזה יקרה ואין טעם ומצד שני אתה מבואס שאתה לבד ואתה כן רוצה מישהי.

.

עד עכשיו בערך דגלתי בגישה של זה שבתמונה.

הפתרון לזה אצלי היה שמאז גיל ההתבגרות בערך השלמתי עם העובדה שאני הולך להיות לבד עד שאקבל אומץ להתקין לעצמי סאנרוף מאולתר בראש, ותראה איפה אני.

אומנם אין לי את הצרות של דייטים, אבל יש גם התקפי דיכאון תכופים. למזלי אני לא נמשך לסמים, אלכוהול ומשחקי רשת, אז אני איכשהו מצליח לנהל חיים של אדם נורמטיבי, ולא נופל להרס עצמי מוחלט.

אולי תוכל לדגול בגישה שלי, אבל עוד 10 שנים, תהיה לך עבודה מסודרת וקורולה חדשה, אתה תשקע בדיכאון שוב, ואולי ימצאו אותך תלוי בתא השירותים במשרד או בחורבה שאתה שוכר במחיר מופקע (כי אתה נשמע כמו מישהו יותר רגיש ממני, אז סיכוי גבוה יותר שבאמת תעשה את זה).

הנקודה שלי זה שמי שמנסה, מצליח בסופו של דבר. אם אתה עושה משהו מספיק פעמים, אתה נהיה סוג של טוב בזה. עדיף שתתמיד במה שאתה עושה, אולי תמצא ביום אחד מישהי שלא תברח ממך אל הגבעות, וכן תאהב אותך בגלל מי שאתה.

רוצה כן ללמוד משהו - תוריד OKcupid, תפתח פרופיל נשי, תגגל תמונות של בחורה שנראית סביר פלוס (אפילו לא צריך להשקיע בכתיבת תיאור). תזדעזע מתגובות בנוסח "רוצה לראות בולבול של בדואי?". אחרי שהזעזוע יעבור, תעבור על הפרופילים, תזדעזע שוב, ותלמד מה אתה לא רוצה להיות. אולי זה יעזור לך במשהו.fc7775296d06969ee426a95164c1b4f7.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

קיבלתי מחמאות על הסאנרוף הרבה פעמים. נמאס להגיד את זה כל פעם,

לפחות עם השתי הבחורות האלה זה גם הצליח לעבוד עליהן.

ואדים, אני לא מתחיל עם נשים פיזית, אני אחד שמעדיף שידוך או דרך אינטרנט.

פורסם
קיבלתי מחמאות על הסאנרוף הרבה פעמים. נמאס להגיד את זה כל פעם,

לפחות עם השתי הבחורות האלה זה גם הצליח לעבוד עליהן.

ואדים, אני לא מתחיל עם נשים פיזית, אני אחד שמעדיף שידוך או דרך אינטרנט.

אז תאר לעצמך מה יעשה סאן-רוף אמיתי ...

אני מופתע לטובה דווקא מהצעירים של היום... ( בפורום) ואני כבר חשבתי שכולם רוצים לזיין ולברוח .

פורסם
לפי מה שהיא אומרת, זה דווקא גם זה וגם זה, גם אין משיכה (פשוט לא מבין איך זה קורה פתאום, אני מבין שהיא כנראה רצתה שזה יעבוד ונתנה את הצ'אנס שכן תהיה משיכה, אבל היא לא נתנה שום סימנים כאלו, תמיד רצתה להתחבק, להתנשק, להחזיק ידיים וכו'..גם את רוב השיחות שלנו שהיו כל יום כל היום זו היא יזמה, גם בהודעות וגם בטלפון), וגם יש לה לא מעט תסביכים.

אושריקו, זה לא יקרה, אני נשאר ככה, עד כמה שנראה שזה "פוגע" בי באספקט הזה.

אני די אוכל את עצמי כרגע, כאילו מחכה למוצ"ש לשמוע את ה"גזר דין" שלה. שלחתי לה בצהריים לפני שנסעה לצפון הודעה ממש ארוכה של "מכף רגל ועד ראש" שמתארת את כל מה שאני חושב, שאני מוכן להלחם עליה ועלינו ולא מוכן לוותר, במחשבה שהיא מן הסתם תראה את זה לחברים/משפחה, ואולי זה ישחק לטובתי. אמרתי לה שאין לה מה להגיב על ההודעה ושנדבר פנים אל פנים כשהיא תחזור, ושרק תאשר שקראה אותה, והיא אישרה.

אני יודע שאין מה לפתח שום ציפיות ושכנראה זה גמור, ואני עדיין מפתח. הורדתי מחדש את הטינדר ושות', אבל אין לי חשק להשתמש בהם. כרגע מה שהכי בא לי הוא פשוט להתחיל לצאת עם מישהי חדשה, שתשכיח אותה. :(

אמממ.. 1706a1ca3db6ba263f88e347464043e8.jpg

פורסם

איפה היית עם המם הזה אתמול, הייתי שולח לה את זה, מסר חזק ביותר. אממה, לא בטוח שהוא תופס במצב הנוכחי...או שכן? אני כבר מבולבל...

בלזור,

נלחמים על קשר של שנים כמו שאתה נלחמת, לא על כמה פגישות... אשה רוצה להיות העדינה בקשר, ברגע שאתה הופך לעדין בקשר לקחת לה את המקום.

יש מקום להיות מתחשב,גלוי, אוהב, מכבד, אבל לא עדין... היא עוד לא הרוויחה את הזכות שתהיה "מאוהב עד כלות הנשימה"

אל תחלק זכויות .

שוב, יש משהו במה שאתה אומר. יש ספר מאוד מעניין (מומלץ) - The way of the superior man, שמדבר בדיוק על הדברים האלו. וכן שמתי לב לזה, אבל במצב הנוכחי, שכן רציתי (רוצה) להלחם, אין דרך אחרת, חוץ מלפנות לרגש. שים לב שההודעה הזאת ששלחתי היתה גם במחשבה תחילה שהיא תראה את זה למעגל הקרוב שלה - משפחה, חברים, ואני בטוח שהודעה כזאת תשפיע עליהם לחיוב (כבר יודע ממנה שהם אוהבים אותי ממש מהסיפורים שהיא סיפרה עלי), והם בתורם "ישפיעו" עליה, או ישברו לה את המחסום שיש לה כרגע. כן, זה נשמע מפגר ואולי קצת נאיבי, אבל זה מה יש.

פורסם

דעתי, תן לזה עד שהיא תחזור, מוצ"ש? ואם מבחינתה זה נגמר תחתוך ותעבור הלאה לבחורה הבאה.

החיים יפים, חבל לבזבז אותם על אנשים חצי אפויים. ממה שאתה מתאר, מגיעה לך בחורה טובה יותר ובעיקר אחת שיודעת מה היא רוצה ומעריכה את מה שיש לה ביד.

בהצלחה!

פורסם

בלזור,

תפריד משפחה מזוגיות יעשה לך רק טוב .

תצרף את הזוגיות למשפחה - זה תמיד טוב, אבל לא להפך .

תכתוב מכנות ממך אליה- ברגע שאתה יודע שעוד מישהו עלול לקרוא את זה זה כבר לא כנה .

ישנן הרבה פעמים שגם אני ירדתי על הרצפה בשביל בחורה, אבל בטח ובטח כשהטעות היא שלי,והיא מישהי שעברתי איתה כמה חוויות ביחד ( טניס וכלבים זה רק ההתחלה בלי לפגוע...)

פורסם

מה שכתבתי לה היה כנה ב100%, פשוט נכתב במחשבה וידיעה שהיא לא היחידה שתקרא את זה.

אמנם אתה צודק שזו רק ההתחלה, אבל אף פעם לא היתה לי התחלה כזאת. היה לנו חיבור מדהים, כאילט הכרנו שנים...לא חושב שאני "יורד לרצפה", אלא פשוט רוצה להלחם עליה. אני לא יודע עד כמה זה אפשרי כשהסיבה היא חוסר משיכה (שמההיכרות איתה נובעת מחסימה כללית, ולאו דווקא ספציפית אלי), אבל אני מוכן לנסות.

הרגשה נוראית כרגע, כי כמה שלא ארצה, זה מה שאני חושב עליו כל היום, ואני בטוח שגם היא, היא אמרה את זה בעצמה לפני שנסעה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...