Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
השאלה היא כמה 'בני אדם' יגשו לאותה בחורה במהלך הערב ויבזבזו 10 שניות מזמנה בכל פעם, ומדוע כל נקבה עם דופק שנראית סביר ונמצאת בטווח גילאים מסויים צריכה לקבל את זה כתופעת לוואי בלתי נמנעת של יציאה לפאב.

אני לא פמיניסט גדול, זה פשוט עניין של השקפת עולם. אינני רואה הצדקה להפריע לאנשים רנדומליים במהלך בילוי, בלי קשר למינם או גילם. בעיניי זו פשוט גסות רוח.

שמעת פעם אישה מתלוננת על זה שמתחילים איתה יותר מדי בפאבים?

זה אומנם מדגם מצומצם למדי, אבל מהמכרות שלי, לא מעט מצאו קשרים או סתם יצאו לדייטים מהכירויות כאלו. מישהי אפילו יצאה לדייט או שניים עם איזה בחור שהתחיל איתה בתחנת אוטובוס. תלונות, בכל מקרה, לא שמעתי מאף אישה שאני מכיר או הכרתי.

אגב, אני מכיר גם זוג נשוי שהקשר ביניהם התחיל מזה שהבחורה נגשה לבחור בפאב, והתחילה איתו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי בעיה קשה...

אני לא מצליח להפסיק לדמיין את הסיטואציה שחבר שלי עם שותפים שלו וחברה שלו וחברה שלה שיצאה איתי יהיו שבועיים ביחד במקסיקו. זה משגע אותי. איזה גלגל אכזרי... הסכין נכנס עמוק לתוך הגוף, עורף את האיבר וממשיך לדקור.

כן, יש לי שריטה , אני לוקח קשה כל פרידה אפילו מדייט אחד, לא יעזור שתגידו שזה לא נורמלי , לפחות אני מודע לזה.

פורסם

קח את זה בקלות אושר, מבחינה מדעית רוב הסיכויים שהעניינים יתחממו שם ואז לפחות היא כבר לא תהיה חסודה כמו שאתה אוהב ותוכל להמשיך הלאה hooooray!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
השאלה היא כמה 'בני אדם' יגשו לאותה בחורה במהלך הערב ויבזבזו 10 שניות מזמנה בכל פעם, ומדוע כל נקבה עם דופק שנראית סביר ונמצאת בטווח גילאים מסויים צריכה לקבל את זה כתופעת לוואי בלתי נמנעת של יציאה לפאב.

אני לא פמיניסט גדול, זה פשוט עניין של השקפת עולם. אינני רואה הצדקה להפריע לאנשים רנדומליים במהלך בילוי, בלי קשר למינם או גילם. בעיניי זו פשוט גסות רוח.

דריש, לפי ההיגיון הזה אסור לפנות לבחורה אף פעם ובשום מקום.

אפשר הכל רק עם טאקט ובמידתיות.

כדי שתבין למה אני מתכוון בהכל אז את אחת האקסיות שלי הכרתי בבית קברות (ושנינו היינו בחיים למי שתוהה. כל אחד הגיע ללוויה אחרת).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
קח את זה בקלות אושר, מבחינה מדעית רוב הסיכויים שהעניינים יתחממו שם ואז לפחות היא כבר לא תהיה חסודה כמו שאתה אוהב ותוכל להמשיך הלאה hooooray!

זה לא יקרה...אבל המחשבה בהחלט מציקה.

אני תמיד נוגע במשהו ובסוף זה נהרס. זה לא ייאומן...

נגעתי בטויוטה= הרכב עד היום סובל מטעויות עבודה חמורות.

התחלתי עם בנות, הלך טוב בהתחלה - ללא סיבה אמיתית או בגלל סיבה שאני עשיתי נהרס.

אני עוד יכול להמשיך...

פורסם

זה בסדר עושריכו.. בעוד חמש-עשר שנים מהיום, ובהנחה ועמוס לא יפרוש לפנסיה, תחזור לפוסטים שלך ותצחק על איך היית מי שאתה ואיך לעזאזל היתה לך קורולה.

Sent from my OnePlus 3T

פורסם

שאלה, האם אתם הייתם יוצאים עם מישהי שכביכול שונה ממכם לגמרי?

נגיד ואתם הייתם חותכים דייטים בטענה שאתה שונה לגמרי , זה נראה לכם סיבה טובה?

מה עם האימרה " הפכים נמשכים" ? אגב, לא מדבר על מצב שהבחור או הבחורה דוחים חיצונית או עושים משהו כל כך קיצוני כי זה לא המקרה:-P.

פורסם
איך התחלת איתה?

שאלת : "את באה לפה הרבה? " [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

ראיתי אותך עומדת שם, ואני מת להכיר אותך

Sent from my ONE E1001 using Tapatalk

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה עם האימרה " הפכים נמשכים" ? אגב, לא מדבר על מצב שהבחור או הבחורה דוחים חיצונית או עושים משהו כל כך קיצוני כי זה לא המקרה:-P.

לא הייתי חותך דייט.

זו גסות. זו התנהגות של ילד,לא גבר.

והנה כל התורה, על רגל אחת

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)
איך התחלת איתה?

שאלת : "את באה לפה הרבה? " :roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

"היי, אחלה גופה יש לך"

"זה השטן שלח אותך לקחת את הסבתא?"

"רוצה לעלות לקפה, או שאת מעדיפה לשכב פה בבור?"

"מאיזו חלקה את?"

"יש לך קצת חול על השיער"

"כמה את חופרת"

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני יכול להגיד שבת הזוג האחרונה שלי היתה ההפך הגמור מזו שהיתה לפניה וגם שונה לא מעט ממני, ועדיין היה קשר כיפי ואוהב לזמן לא קצר.

פורסם
"היי, אחלה גופה יש לך"

"זה השטן שלח אותך לקחת את הסבתא?"

"רוצה לעלות לקפה, או שאת מעדיפה לשכב פה בבור?"

"מאיזו חלקה את?"

"יש לך קצת חול על השיער"

"כמה את חופרת"

״אבא שלך קברן?״

״זה כאב? (כשנפלת מגן עדן)״

פורסם

"אבא שלך קברן? איך יצא לו פגר כמוך"

"את מתכוננת לאודישן למתים המהלכים, או שאת זה הדבר האמיתי?"

"אם זה זז, תירו בזה"

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...