Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם היא 'שווה את זה' כהגדרתך, ובאמת נשמע שנהניתם והיה קליק, למה לא לנסות להשאיר אותה בחייך אפילו על תקן ידידה? האם זה חייב להיות הכל או כלום?

החברים שלי, וגם אני, בדיעה שאם זה יקרה - זה יהיה אסון. אף פעם לא שמרתי על קשרי ידידות עם נשים שיצאתי איתן, כי זה גורם לך תמיד לחשוב שהנה, אולי עכשיו היא תרצה ונוכל להיות ביחד. צריך כוחות נפשיים עצומים בשביל ליצור הפרדה ולהגיד "עכשיו היא ידידה שלי ותו לא, ולא יצא מזה כלום". אני חושב שמהלך כזה ישבור אותי, כי אין לי ספק שמבחינתה היא תרצה שנשאר ידידים. אני באמת לא יודע מה לעשות כרגע.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בלזור,

אני רוצה לחזור קצת אחורה,

לקחת אותה לקארטינג בדייט שני ולטניס בדייט שלישי ?

היא פגשה את ההורים שלך תוך פחות מחודש ?

אפשר בבקשה לשאול, איך ההיגיון שלך עבד דאז ? שהשקעה מרובה בדייטים, או פגישת ההורים ע"מ להראות רצינות, תיצור אצלה תחושה דומה ? אשמח לשמוע.

על הנייר אתה "מציאה" בעיני נשים שמחפשות להתחתן, בן כמה אתה ?

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם
אם היא 'שווה את זה' כהגדרתך, ובאמת נשמע שנהניתם והיה קליק, למה לא לנסות להשאיר אותה בחייך אפילו על תקן ידידה? האם זה חייב להיות הכל או כלום?

אני חושב שהוא עשה את הדבר הנכון שחתך ממנה. דבר כזה יכול להוביל לפרנדזון, במובן הרע של המילה (אין קשר בין פרנדזון לידידות אמת).

שלך ושל הצד השני. אין לך שליטה על התסביכים והחסכים שלו, או על החינוך הגרוע שקיבל בבית.

בדיוק. אנשים לרגע שוכחים שבכל דבר שקשור ביחסים כלשהם, לא הכל תלוי בך.

הבעיה היא, כמו תמיד, בגורם האנושי.

האתרים האלה (במיוחד OKC) נותנים את כל הכלים לבניית פרופיל מלא ומשכנע שיציג את הצדדים הטובים ביותר שלך. אנשים שלא מוכנים להשקיע ב'מכירה' - כותבים מילה וחצי, לא עונים על הרבה שאלות, שמים תמונה של הכלב וכו' - מוצאים קליינטים בהתאם, הרי זה בדיוק כמו למכור רכב בפשפשוק. אנשים שלא משקיעים בצד ה'קניה', כלומר הולכים לפי תמונות ולא טורחים לקרוא את הפרופילים, נעים באופן צפוי מדייט לא מוצלח אחד למשנהו, ואז נהיים מתוסכלים ומאשימים את המערכת.

בדיוק כמו פייסבוק, קבוצות וואטסאפ וכו' - האתרים האלה הם רק פלטפורמה. מי שמשכיל לעשות בהם שימוש מלא ולנצל את מלוא הפוטנציאל יכול להרוויח. מי שעצלן בד"כ משלם את המחיר, אלא אם כן הוא נראה ממש טוב וסתם בא לשם למצוא ז*ון. אבל בשביל זה יש טינדר.

הגורם האנושי הוא גורם להכל.

לי היה פרופיל עם מלל סופר מושקע, שעדיין לא יצא ממנו כלום (אולי בגלל תמונות לא פוטוגניות, אולי בגלל שחטפתי קריזה ורשמתי מה אני באמת חושב).

עדיין, לא ממש בא לי לנסות שוב.

יש גם את הקבוצה בפייסבוק "יומנה של רווקה". קראתי את מה שהולך שם (כולל בחורות עם תמונות פרובוקטיביות שמתפלאות למה רוצים מהן רק סקס, נשים ששונאות גברים, ערסים שמחפשים לזיין, נשים גרושות שמחפשות מישהו עם נשימה ודופק, ערסים שמחפשים לזיין במסווה של בחורים נחמדים, בחורים נחמדים שמחפשים לזיין בדיוק כמו ערסים). הספיק לי יומיים כדי לברוח משם, ואז להיכנס למקלחת מאוד ארוכה כי הרגשתי כאילו שפכו עליי דלי חרא.

תרבות אתרי היכרויות זה רע. בדיוק כמו משחקי רשת, הרעיון מצויין, אנשים הפכו את זה לזוועת עולם, ואני לא רוצה לקחת כל חלק בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בלזור,

אני רוצה לחזור קצת אחורה,

לקחת אותה לקארטינג בדייט שני ולטניס בדייט שלישי ?

היא פגשה את ההורים שלך תוך פחות מחודש ?

אפשר בבקשה לשאול, איך ההיגיון שלך עבד דאז ? שהשקעה מרובה בדייטים, או פגישת ההורים ע"מ להראות רצינות, תיצור אצלה תחושה דומה ? אשמח לשמוע.

על הנייר אתה "מציאה" בעיני נשים שמחפשות להתחתן, בן כמה אתה ?

בעקרון, זה פשוט זרם. לא חשבתי אפילו, זה פשוט קרה, וזה מה שהיה יפה. היא מבחינתה, והיא גם אמרה את זה, מתקדמת בקשר גם כן מהר - אמרה שבחורים קודמים שיצאה איתם כבר הכירו את ההורים שלה אחרי חודש או פחות (שזה אומר נסיעה לצפון מהמרכז ושהייה בבית של ההורים שלה לסוף שבוע), אז זה היה נראה לגמרי טבעי לשנינו...

אני אהיה בן 26 החודש.

פורסם

התפנדזנת חביבי... איזה באסה.

נתק מגע, אם היא תחליט שהיא רוצה משהו אמיתי - שתיצור קשר. אם לא, לא קרה כלום.

אל תקשיב לממורמרי האתרים (ו/או החיים), כמו שרשמו כמה אנשים כבר - אתרי היכרויות זו סתם פלטפורמה שמוסיפה עוד אפשרויות להכיר, אתה לא צריך להתמקד רק שם וגם לא צריך להדיר רגליך.

נדמה לי שציינתי זאת בשרשור אבל אחת הנשים הכי איכותיות שיש במעגלים הקרובים אלי הצטרפה לאחר היכרות באתר, מאז הסטטיסטיקה השתפרה וחבר נוסף הכיר כך בחורה מדהימה. ממש מבסוט בשביל שני החברים האלו.

ההצלחה לא תלויה באתר זה או אחר, אלא בהתאמה של שני אנשים. האתרים עוזרים בנטוורקינג, וזו שיטה סופר אפקטיבית. ריבוי האופציות הזמינות אכן יוצר הפרעה מסוימת מחד, ומאידך כשיש קליק אמיתי אז זה לא באמת משנה.

בלאזור אנחנו לא מכירים, אבל ממה שאתה מספר כאן אני מנחש (לא יודע, מנחש) שאתה 'יותר מדי רוצה את זה', וזה הרבה פעמים משדר אותות שליליים... אבל כמו שאמרו לך כבר בעבר, הפורום טוב לפריקת תסכול / דיונים / סיפורים, אבל בשביל ייעוץ פרופר אתה צריך חבר טוב, או פסיכולוג, או איזשהו משהו בתווך הזה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

בלזור, בדומה להמלצה מעמוד קודם, אני חושב שהתעסקתם קצת יותר מידי בעבר. ככה ישר מתחילים ההשווואות נוסח "למה הוא כן ואני לא", "איך אז זה היה מוקדם והיום זה מאוחר" וכו'.. לא מומלץ לדבר על העבר יותר מידי.

אני חושב שקצת השקעת יותר מידי, זה מיותר לקחת לדייטים כאלו "על ההתחלה", גם אתה מציב רף מאוד גבוהה וגם היא מתחילה לקחת את זה כמובן מאליו. ואפילו אגדיל ואומר שזה תרם לתחושת הפריינדזון.

אתה בן 25 ידידי אתה צעיר מאוד, אל תיקח כזה "קשה" את עניין הזוגיות וכו'.. מפני שאתה מחפש ובאמת רוצה את זה (לפי מה שניתן להסיק מההודעות שלך), הייתי ממליץ לך ללכת לאוניברסיטה או מוסד אקדמי (נורמלי) ליד ביתך, פשוט תיכנס ותעשה שם קצת סיבובים. הבחורות שם בSTATE OF MIND ש"כאן אני אמצא את החתןןן את האחדדד!!!!!", ובעצם אתה מחפש בחורה בסטייט אוף מינד הזה, אז אני חושב שזה יכול לעזור לך.

תתחיל גם ליצור קשר עם חברים סטודנטים, שידאגו לך לכרטיסים ליום הסטודנט/ערב פתיחת שנה/מסיבת פורים, ככה תתמנגל בסביבה הרבה יותר נכונה.

בהצלחה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

אין ספק שאני "רוצה את זה יותר מדי". בגלל זה כל כך שמחתי כשפגשתי אותה, היא היתה בדיוק באותו ראש, של לרצות את זה ולהתקדם מהר.

לא יודע אם זה תרם לפריינדזון או לא, באמת יכול להיות, אבל חוץ מהקארטינג, שאר הדייטים היו די סולידים, עם הכלבים נפגשנו בפארק ליד הבית שלי (היא באה אלי) וטניס גם כן שיחקנו במגרש חינמי ליד הבית (שוב באה אלי). בגדול, חוץ מ3 הפעמים האלו, שאר הפגישות היו שהיא באה אלי הביתה ופשוט היינו בחדר (בלי סקס כאמור). כן עשיתי לה מסאז', בעירום במיטה שלי, והיא לגמרי זרמה עם זה (למרות שהבהירה מראש שמשהו מיני לא יהיה), אז אין לי מושג איך אפשר להגיע מדבר כזה לפריינדזון /:

לא התעסקנו בעבר, מעבר לסיפורים הראשונים שלה אמרתי לה שאני לא רוצה לשמוע יותר, והיא כיבדה את זה.

אני לוקח קשה, כי כזה אני. לגבי האוניברסיטה - אני סטודנט באוניברסיטת ת"א ב3 שנים האחרונות, ולא ממש יצא לי משהו מהאוניברסיטה. מסיבות וכו' - לא הcup of tea שלי, לא אוהב. מהבחינה הזו - היינו בדיוק באותו ראש של למצוא משהו רציני, לכאורה לפחות, וזה מה שהורג אותי. :(

פורסם

בלזור,

נשים לא עם מובן... וזה חלק גם ממה שמושך אותנו אליהן .

רק לדעתי המסאז' בעירום- היא כן ציפתה שיהפוך למיני, אבל זו רק תחושת בטן שלי .

מה שכן? אתה נשמע כמו בחור טוב, שמכבד נשים .

מקווה מאוד שתמשיך לכבד- ולא תתבאס מהאכזבות האלו .

פורסם

היא לא ציפתה...היא הבהירה שהיא רוצה שנקח את זה לאט מבחינת סקס כי היא רוצה שנכיר קודם בשביל שהוא יהיה פחות "טכני" ויותר רגשי, אני מבין את זה.

"בחור טוב", "מכבד", "מקסים", אני שומע את זה כ"כ הרבה, עד שאני מקבל את הרושם שבדיוק זו ההתנהגות שמרתיעה אותן :/ לא שזה יגרום לי להתנהגות שונה, כי אני פשוט לא יודע אחרת.

פורסם

אני יודע שזה לא מדע מדויק, ואני גם מבוגר יותר וציני יותר, אבל מבחינתי סקס בפגישה ראשונה/שניה זה must.

אחרת או שאין משיכה, או שיש תסבוך רציני.

נראה שאצלך זו האפשרות השניה..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם (נערך)

כמה שאני מבין אותך בלייזר , יא אל אללה...

במקרים שלי אני כן ראיתי נורות אדומות אבל בכל זאת החלטתי להמשיך, אם הייתי יודע שאני אכווה חזק ככה (משהו שימשוך את הכוויה לכמה חודשים ארוכים) לא הייתי מנסה מההתחלה, אבל בגלל שאתה אף פעם לא יודע אם זה באמת לא יילך או שזאת באמת תלך איתך שנים ביחד אז מנסים את האופציה.

שמתי לב בכל הפגישות שלי עם בנות בדייטים הראשונים שהן גרמו לי להבין איזה טיפוס אני אוהב וזאת אחת מהסיבה שאני לוקח קשה כשלא הולך איתן כי כן כנראה מה שאני אוהב.

מי שחושב שבקטע הזה של לצאת כמה פעמים ולחתוך זה רק נשים עושות את זה, אז לא... הפייסבוק מפוצץ בסיפורים שגברים גם עושים את זה , כמו ביומנה של רווקה הזה.

לי מה שמפריע זה שכולם נהיו בררנים מגעילים, מוכנים לוותר בגלל משהו קטן שלא מתאים, לא תגידו משהו מזעזע באמת, לא נותנים צ'אנס לדברים קטנים ששונים מהם.

זה ששונים זה מה שיפה! אני מניח שכולם היו משתעממים לצאת עם מישהו שדומה להם ב100 אחוז.

עצוב שמוותרים מהר.

הדבר היחיד שמנחם אותי עם האחרונה זה שהיא כבר פעמיים קראה לי את הסטטוס בוואטספ(לא חייב לפתוח גם אם זה מופיע לה).

תיזהר להפוך למניאק או ערס, יש בנות שמחפשות את החמוד הזה ודווקא עליהן לעשות רושם של כזה רק יהרוס לך. פשוט לא צריך להיות פראייר או נחמד TOO MUCH.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
משדר אותות שליליים.

זאת בדיוק הבעיה שלי עם כל זה. צריך לקלוט משהו, לשדר משהו.

מבחינתי עדיף כבר שאיזו פמינאצית תגיד לך שהיא שונאת אותך כי אתה זכר מגעיל, לפחות היא תהיה כנה בזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
קלאסי בנאדם, קלאסי. איפה המוח שלך?

תענה להן שאתה מתנצל אבל עברת תאונת אופנוע ואתה בשיקום בלוינשטיין, קומה ג' חדש 103, בין השעות 16:00 ל 18:00. כל יום אחת אחרת. יש לחלק מהבנות קטע של לטפל במישהו (אושריקו לתשומת לבך). הבעיה תהיה כשתתאושש...

שים לו קישור למיזרי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אחת הנשים הכי איכותיות שיש במעגלים הקרובים אלי הצטרפה לאחר היכרות באתר.

עדכן אותנו כשהם יתגרשו. הסטטיסטיקה אומרת שבכל מעגל יש לפחות זוג אחד או שניים שמתפרקים בתוך עשור, ואתם כבר מתקרבים לגיל שבו זה הכי נפוץ.

פורסם (נערך)
אני יודע שזה לא מדע מדויק, ואני גם מבוגר יותר וציני יותר, אבל מבחינתי סקס בפגישה ראשונה/שניה זה must.

אחרת או שאין משיכה, או שיש תסבוך רציני.

נראה שאצלך זו האפשרות השניה..

לפי מה שהיא אומרת, זה דווקא גם זה וגם זה, גם אין משיכה (פשוט לא מבין איך זה קורה פתאום, אני מבין שהיא כנראה רצתה שזה יעבוד ונתנה את הצ'אנס שכן תהיה משיכה, אבל היא לא נתנה שום סימנים כאלו, תמיד רצתה להתחבק, להתנשק, להחזיק ידיים וכו'..גם את רוב השיחות שלנו שהיו כל יום כל היום זו היא יזמה, גם בהודעות וגם בטלפון), וגם יש לה לא מעט תסביכים.

אושריקו, זה לא יקרה, אני נשאר ככה, עד כמה שנראה שזה "פוגע" בי באספקט הזה.

אני די אוכל את עצמי כרגע, כאילו מחכה למוצ"ש לשמוע את ה"גזר דין" שלה. שלחתי לה בצהריים לפני שנסעה לצפון הודעה ממש ארוכה של "מכף רגל ועד ראש" שמתארת את כל מה שאני חושב, שאני מוכן להלחם עליה ועלינו ולא מוכן לוותר, במחשבה שהיא מן הסתם תראה את זה לחברים/משפחה, ואולי זה ישחק לטובתי. אמרתי לה שאין לה מה להגיב על ההודעה ושנדבר פנים אל פנים כשהיא תחזור, ושרק תאשר שקראה אותה, והיא אישרה.

אני יודע שאין מה לפתח שום ציפיות ושכנראה זה גמור, ואני עדיין מפתח. הורדתי מחדש את הטינדר ושות', אבל אין לי חשק להשתמש בהם. כרגע מה שהכי בא לי הוא פשוט להתחיל לצאת עם מישהי חדשה, שתשכיח אותה. :(

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...