Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני לא מבין את המושג "לא מוכן לוותר עליה בכזאת קלות". הגברת הודיעה שכנראה מבחינתה "זה לא זה".

היא תחשוב יומיים ותחליט סופית. "לא לוותר בקלות" זה מה? להמשיך לנסות עד צו הרחקה מבית משפט?

מה אתה יכול "לא לוותר" כאשר היא לא מעוניינת?

כאשר כתבת לה הודעה מהסוג שכתבת, זה נראה שאתה "שבוי" שלה, וזה עוד יותר מקטין את החשק "לגלות אותך" כי כבר "פיצחה" אותך ומאבדת עניין בהמשך הקשר. אולי מה שאני כותב נשמע לך הזוי, אבל לפעמים אלה המשחקים.

ה"לא לוותר" קצת יותר מסובך מזה, יש לה מחסום פסיכולוגי כלשהו, שלאו דווקא קשור אלי, שאני רוצה לעזור לה להתגבר עליו ביחד, אם זה אפשרי. היה לה דבר דומה בתחילת הקשר בנוגע לגובה (גבוהה ממני במעט), היא אמרה שהיא אוכלת על זה סרטים וזה מפריע לה, אמרתי לה שאני לא נותן לזה לעמוד לנו בדרך ושהיא תראה שזה שטויות, וזה מה שבאמת קרה בסוף - התגברנו על זה. על זה אני מדבר.

מה שאתה כותב לא נשמע הזוי, נשמע לגיטימי, ואולי אתה צודק. אולי ההודעה הזאת היתה טעות, אולי לא, אין לדעת. כמו שאמרתי, היא בטוח תראה אותה לאנשים שאיתם היא מתייעצת בנושא, ואני בטוח שהיא תפתח ותקרא אותה כמה וכמה פעמים, אם היא תעזור בסופו של דבר או לא - לא יודע, באותו הרגע זה נראה כמו הדבר הנכון לעשות.

בלאזור אני לגמרי בצד שלך, אתה נשמע כמו בחור טוב והכל

אבל אתה מתבטא (ומעריך שמתנהג) כנואש, זה טרן אוף מאוד גדול בזוגיות בחיתולים. אתה חייב לפתח backbone, דחוף. אין כאן כוונה לפגוע ואני אומר לך את זה רק בגלל שבאמת יש לי אמפתיה למצב שלך, גם לי זה קרה לפני עשור ומשהו כשהייתי צעיר ונאיבי...

לשאלתך, שאמורה להיות ברורה מאליה: (לדעתי) אתה לא יוצר קשר איתה, בשום מצב.

הקלפים כבר על השולחן - אתה חייב ללמוד לשחרר ולתת לזמן לעשות את שלו (לטוב ולרע).

מתבטא פה כנואש - אני מניח שכן, כי פה אני יכול לשפוך את הלב. מתנהג - יש מצב, למרות שלא נראה לי. אבל קשה לי לשנות את זה, אני במצב שאני כן רוצה זוגיות וזה מעסיק אותי ברמה יומיומית (כל האפליקציות, דייטים וכדומה), אולי אני צריך סוג של טיפול להרגע מזה, כי בסופו של דבר זה פוגע בי.

מה שאתה אומר לא פוגע, זה לגיטמי לגמרי, ואני מעריך את זה.

פורסם

מכיר את 'חוק מרפי' של הרווקים: תקופת יובש ארוכה, פתאום מתחיל משהו עם בחורה, פתאום 3 נוספות צצות משום מקום? גם אם לא חווית, זה אמיתי ידוע ויש מספיק 'דוגמאות מהשטח'

אתה חושב שזה קורה כי באמת קיים איזה מרפי בשמיים שעושה דווקא?

אני סבור שכשאתה בזוגיות, אתה 'משדר' בטחון מסוים. השיחה שלך עם בחורה (ובכלל) לא מכוונת מטרה.

הקטע הקשה זה להיות מספיק בטוח בעצמך (/שליו) בשביל להיות במצב הזה גם כשאתה לא בזוגיות, לדעת שאתה לא צריך להרשים אף אחד/ת, להיות מי שאתה וזהו. אני מעריך שעוד עשור אתה תסתכל על התקופה הזו בחיים שלך ותבין שלא באמת התנהגת כעצמך, היית יותר מדי עמוס רגשית בנושא הזה וזה גרם לך לעכבות...

אני סבור שמתי שתפסיק 'לרצות כ"כ חזק' את הזוגיות, אז הסבירות שהיא תגיע תנסוק מעלה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אני די אוכל את עצמי כרגע, כאילו מחכה למוצ"ש לשמוע את ה"גזר דין" שלה. שלחתי לה בצהריים לפני שנסעה לצפון הודעה ממש ארוכה של "מכף רגל ועד ראש" שמתארת את כל מה שאני חושב, שאני מוכן להלחם עליה ועלינו ולא מוכן לוותר, במחשבה שהיא מן הסתם תראה את זה לחברים/משפחה, ואולי זה ישחק לטובתי. אמרתי לה שאין לה מה להגיב על ההודעה ושנדבר פנים אל פנים כשהיא תחזור, ושרק תאשר שקראה אותה, והיא אישרה.

:(

צר לי להגיד לך, אני מקווה שאני טועה אבל בהודעה ששלחת גזרת את דינך, היית צריך להתנתק לחלוטין.

עשיתי את אותה הטעות, אני גם מדשדש ומחפש את האחת, אבל הבנתי בדרך הקשה שלהיות נחמד ומתחשב לא עובד, היא פיצחה אותך, היא בטוחה שאתה מחכה רק לה וזה מוריד לה מהענין כלפייך.

אני בטוח ב90 אחוז שאם לא היית יוצר איתה קשר כלל, גם אם לא היתה פונה אליך מיוזמתה הערב זה היה מסקרן אותה יותר. אתה מענין אותה, אבל היא משחקת, ונתנה לך נוק אאוט, אומרים צרת רבים נחמת טיפשים אבל קרה לי בדיוק אותו הדבר עם בחורה שהרגשתי אליה משיכה כפי שלא נמשכתי המון שנים ונפלתי באותם הטעויות שאתה ביצעת

שים לב לעצה שהיא PRICELESS שקיבלת ממש בחינם, לקח לי זמן להבין את זה לבד

בלזור,

אתה לא מבין מה המשמעות של משיכה בזוגיות.

אתה לא מבין שכל מילה שלך מייבשת את הבאר יותר .

תעצור, תן לה לחשוב... ותן לה לחזור אלייך .

אתה גבר בריא, אינטליגנט, ומצליח .

מאחל לך בהצלחה ואמן שיסתדר .

אל תחלק לה זכויות שלא הרוויחה .

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

אני בדעה שאם יש לך קשר עם מישהו או מישהי שקשורים אליה שיכולים לטפטף עליך דברים שיכולים לגרום לה לחזור, זה מעולה.

ככה אתה לא תצא הכי נואש כי מקסימום היא תחשוב ששפכת את הלב לחבר טוב והוא רוצה לעזור לך סתם "ממש לא, הוא לא ביקש שאני אעזור, פשוט נראה לי שאתם מתאימים והייתי שמח אם היית חושבת על זה שוב ונותנת לו צ'אנס".

במקרה שלי, החבר הכי טוב שלי גזר עליי גזר דין: אתה שולח הודעה לחברה שלי שהיא החברה הכי טובה של זאת שחתכה ממך, ואנחנו בחיים לא נהיה חברים יותר.:roll:

פורסם
היא פיצחה אותך, היא בטוחה שאתה מחכה רק לה וזה מוריד לה מהענין כלפייך

אז אם מישהי מודעת לזה שאתה מאוהב בה, זה גם לא טוב?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

oryo - בתיאוריה זה קל, בפועל, קצת פחות...דיסוננס, לרצות את זה ובאותו זמן לא לשדר שאתה רוצה, איך זה אפשרי? נוגד כל הגיון...

זו, אגב, אחת הסיבות שכ"כ שמחתי מהקשר הזה. כי היא התנהגה כמוני, וגם הודתה בזה. עד עכשיו...

צר לי להגיד לך, אני מקווה שאני טועה אבל בהודעה ששלחת גזרת את דינך, היית צריך להתנתק לחלוטין.

עשיתי את אותה הטעות, אני גם מדשדש ומחפש את האחת, אבל הבנתי בדרך הקשה שלהיות נחמד ומתחשב לא עובד, היא פיצחה אותך, היא בטוחה שאתה מחכה רק לה וזה מוריד לה מהענין כלפייך.

אני בטוח ב90 אחוז שאם לא היית יוצר איתה קשר כלל, גם אם לא היתה פונה אליך מיוזמתה הערב זה היה מסקרן אותה יותר. אתה מענין אותה, אבל היא משחקת, ונתנה לך נוק אאוט, אומרים צרת רבים נחמת טיפשים אבל קרה לי בדיוק אותו הדבר עם בחורה שהרגשתי אליה משיכה כפי שלא נמשכתי המון שנים ונפלתי באותם הטעויות שאתה ביצעת

שים לב לעצה שהיא PRICELESS שקיבלת ממש בחינם, לקח לי זמן להבין את זה לבד

כמו שאמרתי, אולי אתה צודק, אולי לא. את המסתורין עדיין אפשר לשמר, זו היתה הודעה בגדר "זה מה שאני חושב על כל הסיטואציה, תדעי את זה, תדעי שאת חשובה לי ושאני מוכן לעבוד קשה בשביל שזה יצליח, עכשיו המושכות בידיים שלך". לא מתכוון ליצור איתה קשר, אני מניח שהיא תעשה את זה לבד, ואם לא - מקסימום אצור איתה קשר עוד שבוע, לא מאמין שזה יגיע לזה אבל.

אני רוצה רק להדגיש שוב - המשפחה והחברים הקרובים שלה מעורים בכל הקשר, היא מדברת עלי עם שני ידידים קרובים שלה ועם אמא שלה באופן שוטף, זו היתה אחת הסיבות למשלוח ההודעה, בטוח שהם יראו אותה, ובטוח שיקחו את זה כמשהו חיובי, בעיקר האמא, שהיא תופסת מהעצות שלה. אני יודע שזה נשמע דפוק, ואולי טעות, אבל אי אפשר לדעת כרגע.

ואני רק רוצה להגיד תודה לכל מי שהגיב ומגיב, אתם עוזרים המון.

פורסם
אז אם מישהי מודעת לזה שאתה מאוהב בה, זה גם לא טוב?

זה טוב, אבל היא צריכה להרגיש שאתה אוהב אותה, רוצה אותה ובוחר בה על פני שאר האלטרנטיבות שיש\ עשויות להיות לך.

פורסם
זה טוב, אבל היא צריכה להרגיש שאתה אוהב אותה, רוצה אותה ובוחר בה על פני שאר האלטרנטיבות שיש\ עשויות להיות לך.

במקרה הזה, דווקא אין לי בעיה. היא מודעת לזה שיצאתי להמוןןן דייטים לפני שפגשתי אותה, ואפילו לדייט יום אחד לפני הדייט הראשון שלנו (ממש ביאס אותה משום מה), יודעת שהולך לי בכל אפליקציות ההיכרויות, ומודעת לזה ש"בחרתי" בה כי מצאתי בה משהו אחר. היא לא ברירת מחדל , היא מודעת לזה...

גם לא הייתי משתמש במילה "מאוהב", קצת מוקדם לזה

פורסם

זה טוב, כל עוד אין סממנים ( אפילו קלים) שיכולים להתפרש כמו לחץ, נואשות, אובססיביות, שאתה כבר בכיס שלה .

כי אלה כללי המשחק ( עוד הרבה לפני עידן אתרי היכרויות ). ומפני שעוד לא מכירים מספיק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כי אלה כללי המשחק.

אתם כמו שימפנזות בסיפור עם צינור מים.

עדיף למות לבד, ולא להיכנס לטימטום הזה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תחכה לה מחוץ לדלת ככה

e8ff4c171a457146f68ffb079126b0dd0fc14229839e0373ec1732256b88a9e8.jpg

סתם,

הדבר הכי טוב שאפשר לעשות זה לקחת אותה להרצאה של 150 משכורות. אני לא יודע מה קורה שם, אבל בחורות חוזרות משם באטרף.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כי מדברים שם על הדבר שקרוב לליבה של כל אישה - כסף.

פורסם
מעניין על ילדה בת כמה השיר...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

טוב, ת׳יודע מה אומרים... ״אם יש דשא יש משחק״

:roflmao:

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...