Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~

אין איזו מכסת הודעות שכל יוזר יכול לרשום בשרשור הזה לגבי הבעיות הספציפיות שלו?

יש מספר פציינטים במרפאה הפתוחה שלנו, אנא התחשבו איש ברעהו ואל תבזבזו את משאבי הפורום.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב- Carsforum זה הכל כלול.

גם מכוניות צרפתיות.

גם ייעוץ לפני קנייה ומכירה

פורום טכני

הכנופייה

תמיכה נפשית וייעוץ פסיכולוגי בחינם

יש פה הכל מהכל...

פורסם

אושריקו,

נו אז היא תגיד לך "לא"...

אז מה קרה?

הכל בסדר.

פשוט תמשיך הלאה, תן חיוך ותעבור לאחת אחרת.

פורסם

לא יכול לעבור הלאה כשאתה זה שהרסת. זאת תחושה מגעילה להרוס משהו שחיפשת והתאים לך.

הבחורה לא הייתה יוצאת 3 דייטים אם לא הייתה מעוניינת אפילו קצת.

מצטער שאני חופר לכם, פשוט אני כבר לא יכול לחפור לחברים.:lol:

פורסם
לא יכול לעבור הלאה כשאתה זה שהרסת. זאת תחושה מגעילה להרוס משהו שחיפשת והתאים לך.

הבחורה לא הייתה יוצאת 3 דייטים אם לא הייתה מעוניינת אפילו קצת.

מצטער שאני חופר לכם, פשוט אני כבר לא יכול לחפור לחברים.:lol:

עדיף פה, שמור קצת על הכבוד שלך...

לך תדע, אולי 3 דייטים זה בשבילה בדיוק במתכון של " נו יאללה צאי לנשום קצת אוויר ... יותר טוב מלשבת בבית " .

פורסם

יכול להיות, אבל כשאתה מנתח כמה דברים אתה מבין שגם אתה עשית טעויות.

אני יודע בדייט שני שהיא החליטה לתת עוד צ'אנס, זאת אומרת , בדייט השני גמלה בה ההחלטה האכזרית לחתוך אבל נתנה עוד צ'אנס, תסכים איתי שאתה אשם כי עובדה שאחרי השלישי התחרטה... אין דבר יותר גרוע מזה.

אם אני הייתי מחליט לחתוך, נשבע שלא הייתי חושב וחופר על זה ככה.

יש לי כבוד בדברים אחרים, מקס, אבל בכל מה שקשור לענייני זוגיות כבר לא אכפת לי לאבד את הכבוד, גם ככה אני מתעצבן כשאני רואה זוגות מולי ואני לבד. את הכבוד אני משיג במקומות אחרים.

פורסם

סע לאיזה פאב / מסיבה ששם אף אחד לא מכיר אותך בתור התחלה ותתחיל עם בחורות במטרה רק להשתפשף ותו לא - אם ייצא משהו אז אחלה. מהר מאוד אתה תגלה כמה זה מצחיק...:lol:

בלי קשר לביישנות של אושר, אני מנסה להבין את המיינדסט שלך:

נשים צעירות יוצאות לבלות, רוצות לשבת בפאב ולהנות ממעט הזמן הפנוי שלהן - וזה הופך אותן למטרה? ואת הפאב לאיזור ציד מורשה? כבר אי אפשר פשוט לשבת בשקט ולדבר עם החברות, או סתם להרהר במשמעות החיים, מבלי שיטרידו אותן בנסיונות לפתוח בשיחה?

על פניו נשמע שבעיניך כל פאב או מסיבה הם בעצם שטח הפקר שבו גברים יכולים 'להתאמן' ונשים הן ציוד, כמו ספת משקולות או שק איגרוף בחדר כושר. וכמובן אם היא לא רוצה לדבר איתו אז זה 'מצחיק'. למה זה מצחיק אני לא ממש מבין, אבל ניחא. יש גם מחנה קצת פחות נחמד שבמצב כזה יסיק שהיא סתם זונה, סנובית מתנשאת וכיו"ב.

תקן אותי אם הבנתי לא נכון.

פורסם

רק רציתי לתקן שאני ממש לא ביישן אלא בעל חוסר ביטחון.

לא תשמע אותי שותק כשיש לי כימיה עם בחורות. זה הבדל אחר.

אגב, מכיר הרבה כאלה שאומרים שפאבים זה לא מקומות טובים להכיר בחורות.

פורסם

בטח שזה מקום טוב. זה כלול ב42 שקל שרוצים על שליש בירה, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בלי קשר לביישנות של אושר, אני מנסה להבין את המיינדסט שלך:

נשים צעירות יוצאות לבלות, רוצות לשבת בפאב ולהנות ממעט הזמן הפנוי שלהן - וזה הופך אותן למטרה? ואת הפאב לאיזור ציד מורשה? כבר אי אפשר פשוט לשבת בשקט ולדבר עם החברות, או סתם להרהר במשמעות החיים, מבלי שיטרידו אותן בנסיונות לפתוח בשיחה?

על פניו נשמע שבעיניך כל פאב או מסיבה הם בעצם שטח הפקר שבו גברים יכולים 'להתאמן' ונשים הן ציוד, כמו ספת משקולות או שק איגרוף בחדר כושר. וכמובן אם היא לא רוצה לדבר איתו אז זה 'מצחיק'. למה זה מצחיק אני לא ממש מבין, אבל ניחא. יש גם מחנה קצת פחות נחמד שבמצב כזה יסיק שהיא סתם זונה, סנובית מתנשאת וכיו"ב.

תקן אותי אם הבנתי לא נכון.

רק אל תשכח שחלק מהנשים באות לשם במטרה שיתחילו איתן...

פורסם

~

כן, אה? וכשהן אומרות שהן לא מעוניינות הן בעצם מבקשות שתבוא שוב, רק עם משפט פתיחה יותר מוצלח. ותכל'ס, איך שהן מתלבשות שם... ברור שהן באו לחפש ז*ן.

צורת המחשבה הזאת היא מדרון חלקלק.

פורסם
~

כן, אה? וכשהן אומרות שהן לא מעוניינות הן בעצם מבקשות שתבוא שוב, רק עם משפט פתיחה יותר מוצלח. ותכל'ס, איך שהן מתלבשות שם... ברור שהן באו לחפש ז*ן.

צורת המחשבה הזאת היא מדרון חלקלק.

אתה לא מבין שאתה מפריע?? אתה מפריע!!

אתה הורס את כל מה שסניה אומר! אומן הפיתוי!

" אין דבר כזה לא... יש רק גבר שמוכן לשמוע לא! " .

" זכר אלפא הוא אסרטיבי, חזק, בא לכבוש"

פורסם

לא מתבייש, ככה פוגע בפרנסה של האמן פיתוי המסכן :roll:

מה זה סניה? שם חיבה לאלכסנדר/סמיון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

סניה זה קיצור לאלכס/ אלכסנדר .

בחור משלנו.... אחד מגניב כזה .

שאני בספק אם הוא עצמו לא בתול.

שפת גוף? גיי

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

מקס, אני לא איכנס איתך ליווכח הזה אבל המון גברים עשו את הקורס שלו והתייעצו איתו והצליחו.

לי זה לא אכפת בתכלס כי את הבאסה אי אפשר לתקן...

בקיצור שיהיה שבוע טוב וחג שמח ומה נגיד ומה נאמר, הלוואי ויקרה נס ונכיר מישהי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...