Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, סניה הזה גרם להרבה אנשים להיות אנשים אחרים,

בחיים שלי לא תכננתי ללכת לקורס כזה ולא מתכנן, כי אני לא מרגיש נואש כי גם לא התחלתי עם יותר מדי בנות כדי להרגיש נואש,

אבל עם העובדות שהוא הצליח לגרום לגברים להשיג זוגיות זאת עובדה.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

זה באמת נשמע מגוחך אבל תיאורטית אם אתה יוצא לשטח, מתחיל עם עשרות בנות ביום אז משהו בסוף יתפוס...

אני מכיר אנשים שיצאו לדייטים והכירו בדרך הזו.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

זה בדיוק הבעיה, שאתה יצאת עם כאלה בנות 15 שכבר לא בתולות,

מה לעשות שיש עוד בנות ביישניות חנוניות יפות שהן לא כאלה.

לא מאמין?

אל תאמין, אני יודע על מה אני מדבר.

בנור, זה ידוע. זה לא שקר.

אבל אי אפשר להתחיל עם כל מה שזז כשהגופה הקודמת עדיין לא התקררה. אין חשק.

פורסם

אושריקו, אתה הסניה של הפורום הזה :mm_yeah:

ייצג אותנו נאמנה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הזמן ירפא...

לא יודע למה להנעל על "בתולות". יש אחלה בחורות ולא "שרלילות" לדבריך, שהיו ושכבו רק בתוך מערכת יחסים...

אושריקו קבלת חינוך מסורתי/דתי?

ואם אהיה קצת חוצפן, אתה בא ממשפחה ממוצא מזרחי? (סתם מתעניין, בכלל לא בקטע רע...)

פורסם

אני מכיר אישית אחלה "בתולות" ....

לא רוצות לשכב בדייט ראשון/ שני עם הבחור ובינתיים מקבלות מהצד... כדי לא להשמע שוביניסט, מתנות אהבים עם אחר .

כשאתה עם ביצים כחולות, ומדמיין את היום שבו תקרע לה את הבתולין...

פורסם (נערך)
הזמן ירפא...

לא יודע למה להנעל על "בתולות". יש אחלה בחורות ולא "שרלילות" לדבריך, שהיו ושכבו רק בתוך מערכת יחסים...

אושריקו קבלת חינוך מסורתי/דתי?

ואם אהיה קצת חוצפן, אתה בא ממשפחה ממוצא מזרחי? (סתם מתעניין, בכלל לא בקטע רע...)

כן, מוצא מזרחי אבל לא קיבלתי שום חינוך מיוחד לגבי "כבוד" ודברים "פרימיטיביים" ואפילו ההפך ,זהעניין אישית בלבד שלי בשנים האחרונות.

מקס , תלוי, שוב פעם... בחורה שקטה "וזורמת" זה שונה מבחורה מבוהלת, ביישנית, לא חברותית וסגורה מאוד שמעולם לא ניהלה מערכת יחסים ובמקום לתת לה זמן הלחצת אותה.

למרות שלא אמרה לי את זה במילים האלה, אלא "שאנחנו שונים מדי, אתה מדבר ואני לא, אתה צריך בחורה אחרת" רק חבל שהיא קיבלה רושם מוטעה כי למרות כל השופוני שלי אני מחפש כאלה בנות.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם
כן, מוצא מזרחי אבל לא קיבלתי שום חינוך מיוחד לגבי "כבוד" ודברים "פרימיטיביים" ואפילו ההפך ,זהעניין אישית בלבד שלי בשנים האחרונות.

מקס , תלוי, שוב פעם... בחורה שקטה "וזורמת" זה שונה מבחורה מבוהלת, ביישנית, לא חברותית וסגורה מאוד שמעולם לא ניהלה מערכת יחסים ובמקום לתת לה זמן הלחצת אותה.

למרות שלא אמרה לי את זה במילים האלה, אלא "שאנחנו שונים מדי, אתה מדבר ואני לא, אתה צריך בחורה אחרת" רק חבל שהיא קיבלה רושם מוטעה כי למרות כל השופוני שלי אני מחפש כאלה בנות.

אני מחבב אותך, אפילו בלי להכיר אותך... תגיד את האמת- אתה בתול?

פורסם (נערך)

אל תדאג בקשר לזה.:-P

אתה אבל גם לא תמצא אותי יוצא למקומות ומדבר עם חברים על "הערב אני מבזבז כמה קונדומים "

כי זה לא מה שמעניין אותי... אחרת לא הייתי יוצא לדייטים .

חוץ מזה, כל הקטע הזה של להיקשר לבנאדם, כל פעם אותם הדברים, להזמין לדייט, לדבר, להציג את עצמך, לנסוע, לטייל, ואז זה נהרס זה מבאס.

אגב, בפייסבוק "יומנה של רווקה" בנות נתקלות בדיוק במצב כזה מהצד הגברי... כואב לכן שעושים את זה, אה?

חבר טוב המליץ לי ללכת לפסיכולוג ולדבר על הנושא הזה, לדעתי זה לא יעזור.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

אני לא דואג, תדאג אתה ;)

המלצה, פחות לתת דגש על מה קורה אצלה / קרה אצלה בין ברגליים ויותר לתת דגש על מה שקורה אצלה בין האוזניים .

כי- את האמת גם לא בטוח שתשמע... אולי כן.

נ.ב אתה לא צריך פסיכולוג, אתה צריך כאפה.

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

אגב, היא סוג של מפקדת על מכונאי מטוסים, עומדת להשתחרר, אבל בכל זאת לא כל יום פוגשים בחורה שמבינה בחלקי מכונאות קצת ולא גברית.:-P

מה שהיה היה , ממשיכים הלאה אין ברירה...בסוף לכל סיר יש מכסה.

פורסם

אושריקו,

אתה פשוט מחפש מכלול של דברים שאתה חושב "שייפלו לך מהשמיים" - בלי פייסבוק, בתולה, רגישה וכו וכו' ואתה תשב בחיבוק ידיים.

הכל שאלה של מה אתה משדר... וזו שאלה...מה אתה חושב שחושבים עליך שאתה משדר?

לעניינו, בשביל זה אתה צריך לעבוד חביבי.

סע לאיזה פאב / מסיבה ששם אף אחד לא מכיר אותך בתור התחלה ותתחיל עם בחורות במטרה רק להשתפשף ותו לא - אם ייצא משהו אז אחלה. מהר מאוד אתה תגלה כמה זה מצחיק...:lol:

מעבר לזה, אל תתבאס אם זה לא הולך הרי גם ככה אף אחד לא מכיר אותך שם ושים על כולם אתה יודע מה.

ממליץ לך לבוא בלי דעות מוקדמות, תהיה רגוע ונינוח, ותן לבחורות להתחיל להזיע. תבוא עם ראש הרבה יותר פתוח ממה שאתה עכשיו, כי בינינו, אף אחד לא מושלם.

פורסם

היו לי המון הזדמנויות לעשות את זה בפאבים, כולל בחורות שישבו שולחן ליד והיו ללא גברים, לא עשיתי כלום כי חששתי מלא, זה משהו שמלווה אותי הרבה זמן, עדיף לא להצליח כי אתה לא מנסה מאשר לא להצליח שאתה מנסה.

בכל מקרה, מה שאני משדר זה משתנה אצל כל אחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...