Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באמת אושריקו, ממש מפתיע שבחורה שדווקא נראית טוב, ולמרות זאת עם קשיים ביצירת קשר, מיניות לא מפותחת, עם מינימום קשר לחיי חברה מודרנית, לא אוהבת לבלות, ביישנית - אתה לא מצליח ליצור איתה קשר.

מי היה יכול לצפות את זה...:roll:

אתה צריך להאשים את עצמך בזה שאתה הולך על אילו שיכולת לזוגיות זו לא החוזקה שלהן. אתה פשוט מראש בוחר פריג'ידיות עם בעיות תקשורת.

לך על משתגלת בראש טוב ותלמד להנות מהחיים, במקום לחפש נזירות.

הקטע הוא שאני לא מחפש את זאת שיוצאת למועדונים, פאבים, עם מיליון לייקים בפייסבוק, אלא בדיוק את מה שציינתי וכשלא הולך עם אחת כזאת זה בהחלט מבאס.

אני מסכים שאני הייתי אני וכנראה זה שונה מאוד מבחורה כזאת, מצד שני , היא כן הסכימה לצאת 3 פעמים וכן ידעה שמצאה חן בעיניי (אמרתי את זה עוד במפגש הראשון עם חבר וחברה שלו והיא ואני על סתם קפה) מה שבטוח שאני תרמתי איכשהו לזה ואני מתבאס.

מצד שני, אין ספק שהיא סובלת מאיזה קושי כלשהו ואולי זה היה פוגע בקשר מתישהו, בכל מקרה, לא הפריע לי בינתיים.

חוץ מזה, שידוכים תמיד מומלצים... חוסך את כל הלחפש ולהתחיל.

פורסם (נערך)

מקס, כי אין לי כח למשחקים ולזיוני שכל של משחקים עקיפים ,

אמרתי לה שהיא מוצאת חן בעיניי ורציתי להתחיל איתה, בהתחלה התביישה רצח, אחר כך השגתי את המספר בדרך יפה, הצעתי לה להיפגש לאחר כמה ימים בוואטספ ושיחות קטנות והיא הסכימה בכיף ואפילו היא זו שרשמה לי " היי, אז מה עושים הסופ"ש?" אמרתי לה שאני עסוק ביום ספציפי וניפגש מחר-מחרתיים ושאלתי אם היא יכולה, אמרה " בטח".

זה וואחד מעוניינת.

אותי זה מבאס, שכן חברה שלה אמרה בהתחלה שהיא לא מחפשת, היה לי יותר קל לא להתבאס מאשר לדעת שאני הרסתי או הפחדתי או שפשוט אני בנאדם שונה ממנה לגמרי ולא הצלחתי להתאים את עצמי טיפה.

אני מניח שנדיר למצוא בחורה "שמורה וחסודה וביישנית ובתולה" שגם נראית אחלה, לא תורם לתחושה.

ואני ההוכחה "שלהיות אתה" לא עוזר.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם (נערך)

מקס, הלוואי וזאת הייתה הבעיה היחידה... הבעיה שלי שמיהרתי, מיהרתי, מיהרתי והפחדתי אותה, נקודה. לא נגעתי בה באופן מיני בכל אופן.

מצד שני, לא רואה באמת יכולת של בחורה כזאת לפתח זוגיות(לא ידידות שאין כלום חוץ מדיבורים) בלי טיפול פסיכולוגי, כי זה נראה בעייתי מאוד.

אם הבחורה הזאת לא בתולה לא קוראים לי אושר, כולל בתולת שפתיים.

היא לא יצאה עם אף אחד מעולם ומתביישת מגברים, איך רואים אחת כזאת משתוללת במיטה תגיד לי?

לא שזה מפריע לי, להפך, זה מה שאני מחפש בשילוב עם יופי סביר.

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

מה טוב בזה שהיא בתולה?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
מה טוב בזה שהיא בתולה?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

שווה יותר גמלים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
אתה לא תבין את ההגיון שלי,

אושריקו, אתה צריך טיפול פסיכולוגי, בשביל להבין אתה מחפש נשים שלא מתחברות לסקס.

אתה באמת רוצה לגמור בזוגיות עם מישהי שלא רוצה לשכב איתך?

ומה תעשה אחרי זה, תלך לזונות?!

אתה פועל בעקביות נגד האינטרס העצמי שלך.

אם אתה הולך על בחורות בעייתיות, הבעיה שלך היא אתה, לא הן.

ולא זה שאתה לא משיג אותן (אתה לא תשיג. ביישניות הולכות על מוחצנים, כדי להשלים מה שחסר להן. מי שבא אליהן בעדינות יכול לכרכר סביבן שנים), זה שאתה בכלל רוצה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אושריקו, אתה צריך טיפול פסיכולוגי.

כל השרשור הזה הוא קומץ אנשים שצריכים טיפול פסיכולוגי ומתחרים ביניהם על תשומת הלב של שאר החברים. זה כמו 'כוכב נולד', רק שפה המנצח זה מי שהכי דפוק/מסכן/פגום. לפחות בהיבט הזוגיותי.

פורסם
אתה לא תבין את ההגיון שלי,

יש הגיון של אישה, יש הגיון של גברים ויש הגיון של אושריקו(לא בציניות).

יאללה, יצאנו, סופש נעים.

התכוונת יש הגיון של אישה, יש הגיון של גברים ויש אין הגיון של אושריקו.

תקשיב, אתה לא תצליח לסובב אותנו עם שטויות, אז תפסיק לנסות לשכנע את עצמך שההגיון שלך הגיוני באיזו צורה, ופשוט תשנה את צורת המחשבה הילדותית הזאת.

האופי שלי: אולי זה בגלל משהו שעברתי בחיי(פגיעת ראש בצבא) - אך אני לא מרגיש שאני מצחיק, אני לא דברן גדול(אך ממש לא מופנים). מתבטא מצוין בכתב. פחות "זורם וקליל"

אני מרגיש שמה שאני אוהב לא בדיוק משדר "גבר": כמעט שלא שותה, לא אוהב לצאת למועדונים (דווקא פאבים אוהב בשביל אווירה),

אוהב סרטים והצגות, להסתובב ככה סתם לשטוף עיניים, קניות, לראות עולם(כמה שמתאפשר).

זו ההרגשה שלי - שאני לא "משדר גבריות". וזה אני. לא חושב שניתן לשינוי "ועיצוב" בגיל 37.

אני לא מבין את האובססיה הזאת של "להיות גבר" לפי הנורמות שנדמה לך שמקובלות בחברה. אולי זו החברה האלימה שלנו שמעודדת ערסיות וגורמת לך לחשוב שגבר הוא אחד שמדבר הרבה, אומר "אחי" לכולם, שותה, יוצא למועדונים ומדבר לבחורות כאילו שהן שייכות לו, אבל זה קשקוש. ככה אתה תמצא פרחות, לא בחורות שאתה רוצה באמת. חוצמזה, אתה בן 37. למה שתרצה לצאת למועדונים?

בקיצור, לא שיש לי איזו עצה מדהימה לתת לך איך לדבר עם בחורות, אבל אני כן יכול לומר לך שאין שום סיבה שתנסה להיות "יותר גבר".

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

^^

גם אני לא ממש מתחבר לדימוי הזה של "גבר גבר".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אושריקו, אתה צריך טיפול פסיכולוגי, בשביל להבין אתה מחפש נשים שלא מתחברות לסקס.

אתה באמת רוצה לגמור בזוגיות עם מישהי שלא רוצה לשכב איתך?

ומה תעשה אחרי זה, תלך לזונות?!

אתה פועל בעקביות נגד האינטרס העצמי שלך.

אם אתה הולך על בחורות בעייתיות, הבעיה שלך היא אתה, לא הן.

ולא זה שאתה לא משיג אותן (אתה לא תשיג. ביישניות הולכות על מוחצנים, כדי להשלים מה שחסר להן. מי שבא אליהן בעדינות יכול לכרכר סביבן שנים), זה שאתה בכלל רוצה.

תשמע , אני מחפש זוגיות שתכלול בה גם סקס, אבל לא אכפת לי מסקס, אני מרגיש שחסר לי בת זוג שזה אומר בילויים, חיזוקים, חופשות ביחד וכל מה שבא עם החבילה... סקס? לגבי הזונות? באמת שיש לי אפשרות כזאת בעיר שלי וכל הסביבה שלי לא חסר, אבל עובדה שאני לא הולך, כי גם אם תלך ותעשה , בסוף אתה לא תקום איתה והיא לא קשורה אליך, סתם בחורה שבא לה להינות, אבל לא תהיה איתך ברגעים.

התכוונת יש הגיון של אישה, יש הגיון של גברים ויש אין הגיון של אושריקו.

תקשיב, אתה לא תצליח לסובב אותנו עם שטויות, אז תפסיק לנסות לשכנע את עצמך שההגיון שלך הגיוני באיזו צורה, ופשוט תשנה את צורת המחשבה הילדותית הזאת.

.

לא מבי ןמה הבעיה במחשבה .באמת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...