Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא דרך חיים. זה לוותר לעצמך בהכל .איך אתה יכול להרגיש סיפוק אם לא תעבוד קשה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אם טוב לו ככה מי אנחנו שנשפוט אותו? מי אמר שדרך החיים של אחרים נכונה עבורו? אפשר לחשוב אין זוגות אומללים...

הבעיה היא שהמחשבה שלו לא נכונה. להציג את עצמך במצב הכי אידיאלי שלך זה לא אומר שאתה מזוייף או לא אמיתי. זה אומר רק פשוטו כמשמעו- אתה במצב האידיאלי שלך. ואין שום פסול בזה.

אתה תמיד צריך להיות במיטבך. כשאתה לא במיטבך במקרה הטוב אף אחד לא יתחשב בסיבות שהיו(גם אם מוצדקות לחלוטין) ובמקרה הרע(כמו תמונות באתר הכרויות) אתה נתפס כעצלן שאפילו אין לו כוח לעלות תמונה נורמלית.

היחידים שיקבלו אותך כשאתה לא במיטבך זה רק ההורים שלך, ולא בגלל שהם כול כך סלחניים אלא פשוט כי הם מכירים אותך מוקדם יותר ממה שאתה מכיר את עצמך.

פורסם

ומי קבע מה נכון בחיים? אל תמכור לאנשים פנטזיה שברגע שיש *** לפמפם החיים הופכים למדהימים כי לא חסר זוגות אומללים או גרושים מרוסקים.

פורסם
ואדים, לא מפריעה לך השנאה העצמית הזו ?

זה הרבה פחות מפריעה מהסיכוי שתרצה מישהי והיא לא תרצה אותך.

מי שלא משחק, לא מפסיד.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איך אתה יכול להרגיש סיפוק אם לא תעבוד קשה?

ומה אם עבדת קשה במשך תקופה ארוכה ועדיין לא הצלחת להשיג כלום? אם ניסית דרכים שונות ואף אחת לא צלחה? איזה סיפוק תחווה אז?

במצב כזה, אם התאבדות היא לא אופציה (כי לא בא לך או כי הנסיבות לא מאפשרות) - מה המוטיבציה להמשיך להילחם? עדיף כבר לוותר, לסגת, להסתפק במועט ולחיות בשקט עם עצמך. גם זה משהו.

פורסם

ממש לא. אין דבר כזה שעבודה קשה לא מניבה פירות. פשוט אין. אם לא הולך אז לשנות כיוון או קו מחשבה. להתאבד ? על מה? לאיזה שפל צריך להגיע כדי לחשוב ככה? תאמין לי שגם בן אדם שמן ומגעיל יעשה דיאטה ויתלבש כמו שצריך עדיין יכול למצוא זוגיות. גם בן אדם נכה יכול למצוא זוגיות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם
זה הרבה פחות מפריעה מהסיכוי שתרצה מישהי והיא לא תרצה אותך.

מי שלא משחק, לא מפסיד.

כמה שאתה צודק.אני כבר שבוע אוכל את עצמי על טעויות שעשיתי עם הבחורה החדשה שהכירולי והפסדתי אחלה בחורה.

זה מחשבה של לוזר, אבל לצערי היא נכונה...

פורסם

מה קורה כשזה מתפוצץ והבנאדם נכנס לדיכאון לתקופה ארוכה? זה בדיוק אני, ואני לא מתבייש להגיד את זה, מאשים את עצמי וחושב שאני זה שהרסתי, הרי אם הבחורה תצא בהצהרה שהיא לסבית או שהיא טסה לחו"ל לנצח, ברור שזה יכאב ליומיים שלושה ואז ייגמר, מנסיון , כי אתה יודע שאתה לא אשם בכלל במצב.

ומה קורה כשאתה משיג בחורה יפה, בתולה ושמורה, ללא חבר אף פעם, שלא מעשנת, לא שותה, לא יוצאת , בלי פייסבוק ובלי הרבה חברות והיא נראית אחלה כמובן, ביישנית ומתוקה, ואתה הרסת את זה כי אתה מיהרת לקשר או הלחצת אותה או שפשוט היא לא רגילה, ואתה זה שנפלת מהפחדים שלה.

הסיכונים האלו שמתפוצצים הם בעייתים מאוד.

בקטע הזה, אני איכשהו מבין את ואדים...

פורסם
Blaz00r@

איך היה הדייט אתמול?

אתמול לא היה בסוף, דיברתי איתה בטלפון ביום שני והבנתי שהיא לא ממש בשבילי. שיחת טלפון קצרה היא חשובה - אפשר להבין ממנה הרבה (בהנחה ומעולם לא דיברתם/פגשתם את הבנאדם, כמובן).

בינתיים לוקח קצת הפסקה של שבוע-שבועיים, אני חושב שיצאתי לאיזה 7 דייטים בשבועיים האחרונים, זה מתיש וסתם מוגזם, לא אעשה את זה שוב בחלון זמן כ"כ קצר.

פורסם
ומי קבע מה נכון בחיים? אל תמכור לאנשים פנטזיה שברגע שיש *** לפמפם החיים הופכים למדהימים כי לא חסר זוגות אומללים או גרושים מרוסקים.

אתה מצליח לחלוטין לפספס את הנקודה של מה שאומרים לו.

אף אחד לא מוכר לו פנטזיות של זוגות מושלמים. מה יהיה כשתגיע הזוגיות זה בכלל משהו משני כאן, לפחות בשלב הזה.

לא להרגיש שאתה נחות מאחרים - זה כבר הישג בפני עצמו. ואני מקווה שאתה מבין שאף בן אדם שמרגיש סוג ב׳ כמעט כל הזמן הוא לא מאושר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
ממש לא. אין דבר כזה שעבודה קשה לא מניבה פירות. פשוט אין.

יש ועוד איך. העולם מלא באנשים שחושבים שהכפלת המאמץ תוכל לפצות על היעדר כישורים או יכולת.

אם לא הולך אז לשנות כיוון או קו מחשבה.

חזרנו לדבר בסיסמאות? נדירים האנשים שמסוגלים לראות מצבים כאלו באופן רציונלי. הרוב פשוט ישארו מתוסכלים ולא יפיקו שום לקחים מהכשלון.

להתאבד? על מה? לאיזה שפל צריך להגיע כדי לחשוב ככה?

להפך, אולי לא לשפל אלא לשיא. למצב שבו יש לך הכל (אפילו זוגיות) ואתה עדיין לא מאושר, לא ברור לך בשביל מה אתה פה, לא בחרת לחיות את החיים האלה ואין לך שום עניין להמשיך את המשחק. זה די עקבי עם הפרופיל שאנחנו מדברים עליו.

תאמין לי שגם בן אדם שמן ומגעיל יעשה דיאטה ויתלבש כמו שצריך עדיין יכול למצוא זוגיות. גם בן אדם נכה יכול למצוא זוגיות.

כן, אבל האם זו הזוגיות שהוא רוצה? עד כמה הוא יצטרך להתפשר בשבילה? ומה אם הוא אוהב להיות שמן ונמוך, אבל מעדיף בחורות רזות מעל מטר תשעים עם פירסינג בלשון? מה הסיכוי שלו למצוא אחת כזאת רווקה בארץ ולכבוש את לבה, אפילו אם יעבוד קשה מאד כפי שאתה מציע.

פורסם (נערך)
זה אומר רק פשוטו כמשמעו- אתה במצב האידיאלי שלך. ואין שום פסול בזה.

ואם המצב האידיאלי שלך עדיין לא מספיק טוב?

וחוץ מזה, כן, אני בטוח שאני יכול למצוא מישהי שוות ערך לי. האם אני רוצה אחת כזאת? ממש ממש לא.

לכן אני לא טורח יותר מדי. ואם אני אנסה לשנות את עצמי (לדוגמא לחייך כל בוקר, למרות שבא לי להיכנס חזיתית במשאית על 140, או לנסות לעשות ספורט, למרות שאני מתעב את זה), ונגיד שאצליח לבנות דמות סוג של אטרקטיבית, אז בהיכרות קצת יותר מעמיקה כל זה מהר מאוד יקרוס.

לכן אני לא טורח יותר מדי בתחום הזה, כי במילא לא ייצא מזה כלום. אם אצליח להכיר מישהי, אני במילא לא אצליח להתמיד במה שצריך לעשות כדי לקיים את אותה זוגיות.

האם לא מפריעה לי שנאה עצמית? לא, אני עצמי מפריע לעצמי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

האם לא מפריעה לי שנאה עצמית? לא, אני עצמי מפריע לעצמי.

538.jpg

היחס שלך לעצמך מפריע לך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...