Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זה בדיוק מה שהרס לי , כי אני בטוח שזה שנישקתי אותה קצת הלחיץ אותה.

כי אם לא היית עושה את זה היו אומרים לך שאתה יוצא עם ידידה , אין מגע, אין כלום, מה זה?

וכשעשית את זה, אולי זה מה שהבריח אותה.

אני משער, כי אין לי תשובות כשדייטים עוברים סבבה בהחלט ובסוף מתפוצץ ללא סיבה.

פורסם (נערך)

יותר קל לא יהיה.

אבל לדעתי לנסות להציג את עצמך בתור מה שאתה לא, זה לחיות בשקר, ובסוף המה שאתה באמת ייצא לאור, ותאכל אותה פי כמה.

אנשים פה אוהבים להציג את זה כאילו אם תשלים עם מה שאתה, יופעל איזשהו מתג, והכל פתאום יהיה ורוד.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן, אבל כנראה שזה שהייתי אני, הלחיץ אותה, ולא שאני מפחיד או מסוכן, אלא בגלל שזה אופי אחר ושונה לבחורה מסוג כזה.

אשכרה נהיה לי חרדת נטישה מדייטים ותמיד טוב לי בדייטים (וגם להן במפגש עצמו אף פעם לא קרה לי דברים מביכים או בעייתיים ) שזה עוד יותר גורם לך להתבאס אחר כך.

ד"א, היא מרעננה , מפתיע שלא ראיתם אותי שם...

פורסם

כנראה שמתאים לה מישהו אחר. תמחק אותה מהחיים ותמשיך הלאה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כמובן שעדיף להשלים עם מה שאתה, מאשר להציג את עצמך שונה ממי שאתה .

אושריקו, נפלת רק כי חשבת מה החברים יחשבו ... נסה במקום לחשוב מה יחשבו, לקרוא מה הבחורה מולך משדרת .

יכול להיות שתופתע ותגלה שיצאה אתך 3 דייטים רק כדי להגיד לחברה שלה שיוצאת עם חבר שלך " נתתי צ'אנס" .

פורסם

מקס, היא באמת אמרה את זה :lol:.

אני יודע שהיא שידרה ביישנות והכל, אבל עד סוף דייט שני לא נגעתי ולא נישקתי אותה, וגם כנישקתי זה נשיקות של ילדים בני 12 (בוסה בשפתיים פעמיים שלוש וזהו) וקצת דגדגתי אותה פה ושם, לא ניסיתי אפילו לעשות משהו שמוביל למזמוזים רציניים או משהו). מצד שני, כבר אמרו לי שהיא התלבטה עוד בדייט השני לפני שבכלל חשבתי לנשק\לגעת.

לא יודע... היא פשוט הייתה מושלמת בשבילי, לא אוהב את הבנות של היום עם כל הרעש והכל למרות שאני אישית מוגדר לפעמים "כערס" עם הרכב והמוזיקה והלבוש, אני כבר לא יודע מה אני.

פורסם

אני קולע בול אהה?

בוא אני יגיד לך מה- תפסיק להפוך למה שהפכת את הרכב שלך .

לדגדג? איך הגעתם לזה?

שמור את הידיים לעצמך, בשלב הזה של הדייט ראשון / שני לפחות .

במיוחד במיוחד כשאתה יוצא עם חברה של בת זוג של חבר .

אחרת- אספקת המנוש תגמר .

ראה הוזהרת.

פורסם

לא רציתי ממנה סקס וגם לא כזה נמשכתי מינית אליה כי כל מה שעניין אותי זה להגיע לקשר רציני, אחר כך יבוא הכל.

לא דגדגתי, סתם עשיתי "קיצי".

ותשמע, מקס, לא נראה לי הגיוני להגיע לדייט שלישי ולא לעשות משהו מיני, ובכל זאת רק נישקתי אותה ממש כמו ילד בן 12, זה טבעי ונורמלי, אם אני רוצה לצאת עם ידידה אני ארים טלפון למישהי.

פורסם
מעריך את זה שאתה אופציה ב' ?

טוב נו,לפחות אין לך בעיות אגו ...

איך התגובה הזאת תורמת לדיון? ואיך הגעת למסקנה הזאת? אמרתי בפירוש שהיא יצאה לדייט אחד עם בחור לפני שאנחנו עוד קבענו ואמרה שהיא לא יוצאת עם שניים במקביל, אמרתי לה בהצלחה שלום, ואתמול שלחה הודעה. אין לי שום בעיה עם זה, אפילו מעריך את זה.

פורסם (נערך)
איך התגובה הזאת תורמת לדיון? ואיך הגעת למסקנה הזאת? אמרתי בפירוש שהיא יצאה לדייט אחד עם בחור לפני שאנחנו עוד קבענו ואמרה שהיא לא יוצאת עם שניים במקביל, אמרתי לה בהצלחה שלום, ואתמול שלחה הודעה. אין לי שום בעיה עם זה, אפילו מעריך את זה.

שמע, לא תורמת ... אבל נסה להזכר בתחושות שלך באותו רגע שהיא אמרה לך שהיא מבטלת אותך .

אבל היי, מה שעושה לך טוב אני שמח בשבילך.

הכי קל להגיד לך " בהצלחה, בחורה עם אופי " אבל זה לא נכון מוסרית .

בכל מקרה מאחל בהצלחה, והלוואי ואני טועה.

אושריקו,

בחורה כפי שתארת - גם אם תרצה לשכב אתך ברגע שראתה אותך, לא תעשה את זה- כדי שהחברה שלה לא תשמע על זה .

ואם כבר משהו מיני אז בטח לא דגדוגים...

נסה יותר קרבה בסגנון של חיבוק נניח, ליטוף על הגב .

עריכה אחרונה על ידי Max.M
פורסם

מקס, לדעתך זה שנישקתי אותה כמה פעמים זה מה שגרם לה לברוח?

(נשיקות פשוטות בשפתיים).

אני פשוט מתבאס על עצמי שלא קראתי נכון את הבחורה ואולי לא הייתי צריך להרים יד לכיוון שלה איזה 10 דייטים, כבר לא יודע כי מצד שני כבר בדייט השני היא התלבטה עוד לפני שזרקתי משהו "מיני"... פספוס רציני , במיוחד שהיא קשורה לחברה של חבר וזה אחלה.

פורסם

תהיה אתה, אבל תתאים את ההתנהגות למי שמולך .

כמו נניח שיש חבר לבירה וגמר צ'מפיונס... ויש חבר לנושאים קצת יותר רציניים .

בחורה כפי שתארת היא בחורה די מופנמת, לדעתי בלבד- צריך קצת יותר לקנות את האמון שלה.

אגב, אני אישית דווקא מתחבר לרעיון של קצת "אתגר" מצד הבחורה.

קרה לי אגב גם מקרה שמיהרתי לנשיקה, ראיתי שטעיתי... אז הפכתי את זה לבדיחה " בוא'נה את! לאט לאט... רק הכרנו וכבר את תוקפת?! "

נבדק ונמצא תקין ;)

פורסם

טוב, אני גם אתרום את 2 הסנטים שלי לדיון...

קיבלתי פרטים של איזה חברה של בת זוג של חבר למטרת "שידוך" (אני דווקא חושב שזאת דרך די טובה).

בקיצור, דיברתי איתה בטלפון, זרם סבבה, ביקשה את הפייסבוק וקבענו להיפגש למחרת.

התקשרתי למחרת כדי לאסוף אותה, ופתאום "זה לא מתאים לי"...

החבר רחרח, ומסתבר שלא מצאה חן בעיניה תמונה שלי עם דג (דיג הוא אחד התחביבים שלי, לא שיש לי כ"כ הזדמנות לעסוק בו כיום...).

רציתי לשאול אתכם מה אני אמור ללמוד מהסיפור הזה?

לא לתת את הפייסבוק?

למחוק כל תמונה שהיא לא "פוטו רצח"?

נראה לי קצת דבילי לנסות ולבנות איזה "דמות" רק כדי לא "להבהיל" את הבחורה, גם ככה האמת יוצאת בסוף.

מה דעתכם?

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...