Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הגבול היחיד זה לא להזיק לאף אחד אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד שני, אם אתה ידוע בתור אחד "מוזר" ונטול תכונות חיוביות, אתה עדיין עלול להישאר בשולי החברה, אפילו שאתה לא מזיק לאף אחד.

העולם עובד בצורה כזאת שתמיד מישהו צריך ממישהו משהו. אם אתה ליצן (מהסוג הלא מצחיק, כי בידור זה דבר מאוד חשוב) חסר תועלת, אז ידחו אותך.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה רואה את עצמך כנטול תכונות חיוביות, קשה להאמין שטוב לך עם איך שאתה גם בלי קשר לחברה.

אם שמים מול המוזרות שלך מראה ואתה לא אוהב את מה שאתה רואה, סימן שאתה צריך לעבור שינוי.

פורסם (נערך)

הוא לא בהכרח חייב לעבור שינוי, אלא יותר לקבל את עצמו כפי שהוא ולהבין שהכל בסדר.

בתיכון, הייתי מורעל על הצבא ניסיתי ללכת להכנה לצבא וכשזה היה קשה מדי פרשתי, החלטתי שאני הולך ליחידה קרבית ומהר מאוד הבנתי על עצמי שזה לגמרי לא אני וזה לא בשבילי...

הלכתי לשם במטרה להשתנות ולהיות "גבר"/"מאצ'ו" , בניתי על זה שהמסגרת הזו תשנה לי את האישיות ואת האופי ותחשל אותי. הכל התנפץ לרסיסים מהר מאוד ובפועל המסגרת הזו רק "שרטה" אותי. וכך גם לאחר הצבא, ניסיתי לשנות את עצמי בכוח בין אם זה לעבוד בעבודות מלחיצות שלא מתאימות לי (שירות לקוחות) במטרה שזה יפתח אותי ויחשל אותי.

בעקבות חוויה עמוקה מאוד שעברתי אני הבנתי, שאין איתי שום בעיה ואני לא צריך לרצות אף אחד אלא לקבל את עצמי כמו שאני. זה לא בהכרח אומר לא להשתפר ולדרוך במקום, אלא לחיות את החיים בדרך שלי ובקצב שלי...

משנה מזל משנה מקום האמנם? אני בדיוק אותו האדם על תחנת חלל במאדים, בצה"ל, בתיכון, במדינה זרה, YOU NAME IT, עם אותם המטענים בדיוק ,עם אותן הבעיות ועם אותן היתרונות והחסרונות.

זה אני, וזה בסדר. גם המאצ'ו שלכאורה הוא מקובל והולך לו טוב עם נשים או זה שהתקדם בעבודה ועושה 20 נטו ונוהג במרצדס גם לו יש את השריטות שלו, את הבעיות שלו בחיים והוא לא בהכרח מאושר... לכל אחד יש את הייחודיות שלו.

עריכה אחרונה על ידי Benor
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ללמוד לקבל את עצמך כמו שאתה זה לעבור שינוי, אפילו שינוי גדול אם לפני זה ראית את עצמך כמוזר נטול תכונות חיוביות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

פורסם

טוב, אני חושב שזה כבר איזה שיא -

קבעתי אתמול עם מישהי מהטינדר להיום (בשיחת טלפון קצרה והיחידה שעשינו, חוץ מזה דיברנו יומיים בהודעות והכל זרם), הכל בסדר. היום דיברתי איתה ב4, קבענו מקום ואמרתי לה שאודיע לה לפני שאני יוצא.

רבע שעה לפני שאני יוצא שולח לה הודעה שאני תיכף יוצא, עונה לי "רגע אל תצא. אני חושבת שנוותר על העניין, לא יודעת כמה בא לי לנסות להכנס למשהו חדש". כמה דקות לפני שאני יוצא אליה כן?

אמרתי לה שזה ממש לא לעניין להיזכר להודיע רגע לפני שאני כבר בדרך אליה, עונה "אני לא מעוניינת, מצטערת, חיכיתי שתיצור קשר חשבתי בכלל שתשכח" (דיברנו כמה שעות לפני והסכמנו על הכל כן?)

אמרתי לה שדיברנו לפני כמה שעות וקבענו, ושאמרתי שאודיע לה לפני שאצא ושזה בדיוק מה שעשיתי, שזה ממש לא לעניין ושביטלתי תכניות אחרות בשביל זה. מה התגובה שלה? "אומרים לך שלא מעוניינת אז די". [emoji52] [emoji52] [emoji52]

בשלב הזה כבר אמרתי לה במילים יפות שתלך קיבינימט, באנגלית קוראים לזה Dodged a bullet, פסיכית לגמרי, החוצפה...

בתווך היה לי ביום רביעי דייט שני שלא ממש התרומם והחלטנו ביחד לא להמשיך, מחר עוד דייט ראשון, וגם בשלישי. למדתי את הלקח - לא לשים את כל הביצים בסל אחד. נקווה שיהיה מוצלח...

Sent from my A0001 using Tapatalk

פורסם

blaz00r - לא מבין דבר אחד - אמרה לא, למה בכלל התווכחת אתה? הרי כבר מעצם העניין קלטת שהיא מדרובה. תגיד תודה שזה צף בשלב כ"כ מוקדם, תוציא בקבוק וויסקי ותרים כוסית לכבוד זה שניצלת ממנה. חבל על העצבים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)

לגמרי, הרמתי כבר כוס יין [emoji23] כבר אמרתי שמזל שזה צף עכשיו עוד לפני שנפגשנו, בזבוז זמן מוחלט.

למה להגיב? כי אני לא אוהב להשאר חייב. שתשמע שזה לא לעניין להתנהג ככה ושזה לא עובר על סדר היום. אם תפנים או לא? כנראה שלא, וגם לא מעניין, אמרתי את שלי. אין שום עצבים, אל דאגה.

עריכה:

שכחתי לציין שזו שאני נפגש איתה מחר זו אותה אחת מלפני שבועיים שאמרה שהיא לא יוצאת עם שניים במקביל. שלחה הודעה משום מקום אתמול וקבענו. אני דווקא מעריך את זה.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
פורסם

בתווך היה לי ביום רביעי דייט שני שלא ממש התרומם והחלטנו ביחד לא להמשיך, מחר עוד דייט ראשון, וגם בשלישי. למדתי את הלקח - לא לשים את כל הביצים בסל אחד. נקווה שיהיה מוצלח...

Sent from my A0001 using Tapatalk

עכשיו אתה מבין למה אנשים ממקבלים?

אני לא עושה את זה כדי לא להגיע לסיטואציות שאני צריך לבחור בין שתי בחורות, אבל זה בהחלט מפתה כי זה יותר "יעיל".

וככה בעצם נוצר שוק הבשר, בגלל שיש כל כך הרבה בחירה וקבעת מראש כמה דייטים אז אתה מתחיל לפסול על שטויות.

מיקבול גם מוריד את ה"התרגשות" שלפני הדייט כי יש לך כמה דייטים בזמן קצר ואתה מתחיל לפתח אדישות לעניין.

They are trying to ban me...

פורסם

Blaz00r, זה באמת מגעיל וגם לי בחורות עשו את זה.

מה הייתי עושה פעם? מנסה מדי פעם לגשש בתקווה שאולי יצא מזה משהו.

כיצד אני פועל היום? מייד מוחק את המספר שלה, ואת השיחות שלה מהטלפון ושוכח ממנה.

Next.

יכול להיות שהיא מצאה מישהו אחר שיותר עושה לה את זה, או שפשוט לא בא לה...

אני מגיע בגישה שאף אחת לא חייבת לי כלום ושום דבר, כמו שאני לא חייב כלום לאף אחת...

פורסם
לגמרי, הרמתי כבר כוס יין [emoji23] כבר אמרתי שמזל שזה צף עכשיו עוד לפני שנפגשנו, בזבוז זמן מוחלט.

למה להגיב? כי אני לא אוהב להשאר חייב. שתשמע שזה לא לעניין להתנהג ככה ושזה לא עובר על סדר היום. אם תפנים או לא? כנראה שלא, וגם לא מעניין, אמרתי את שלי. אין שום עצבים, אל דאגה.

עריכה:

שכחתי לציין שזו שאני נפגש איתה מחר זו אותה אחת מלפני שבועיים שאמרה שהיא לא יוצאת עם שניים במקביל. שלחה הודעה משום מקום אתמול וקבענו. אני דווקא מעריך את זה.

מעריך את זה שאתה אופציה ב' ?

טוב נו,לפחות אין לך בעיות אגו ...

פורסם
טוב נו,לפחות אין לך בעיות אגו ...

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני רוצה להתייעץ איתכם לגבי משהו...כתבתי כבר לפני כמה תגובות אבל נכתוב שוב.

לאחרונה יצאתי עם מישהי כשלושה-ארבעה דייטים, הבחורה היא חברה טובה מאוד של חברה של חבר טוב שלי.

סך הכל הלוק היה סבבה לגמרי, היא מאוד ביישנית ומפונמת , מאוד סגורה, בקושי יש חברות ובקושי משתמשת בפייסבוק, לא יוצאת למועדנים פאבים, לא שותה, לא מעשנת , לא יצאה אף פעם רשמית עם מישהו... וכל זה שהבחורה נראית אחלה (צרפתייה-ספרדייה).

יש שריטה, אבל החלטתי שזה הבנות שמתאימות לי...

היה אחלה והכל בדייטים ופתאום בסוף הדייט השלישי כמה ימים אחרי מתקשרת לאחר שלא יצרה קשר ואומרת לי שלא מתאים ושאני שונה ממנה ושהיא ביישנית וכו'. הדבר הזה פירק לי את הצורה עד כדי כך שהתחלתי לעשן קצת בגלל שזה פספוס שני שלי רצוף... אני אוכל את עצמי מה לא עושה בסדר שכן הולך דייטים ראשונים או שבחורות פשוט דפוקות?

כרגע אני ממש מבואס , זה קרה לי פעמיים ברציפות בדייט שלישי, אולי לא קשור אלי אישית אבל משום מה אני נקשר מאוד לבנות שמוצאות חן בעיניי ואז כשלא הולך זה דיכאון להמון המון זמן.

מה יהיה? בינתיים אני לא רואה בנות שמתפשרות , גברים כן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...