Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אולי פשוט לא בא לה בטוב ה"שידוך" הזה, אז היא חיפשה תירוץ לצאת ממנו.

זה כמו שבאים לסוכנות לראות אוטו שלא באמת רוצים, איש מכירות אומר מילה לא במקום, אז מסתובבים והולכים, אופציונלית כותבים פוסט בקארספורום על יחס מזלזל בסוכנות של מותג X, שגרמה לכם לוותר על היצירת מופט המוטורית הנ"ל.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 5.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי פשוט לא בא לה בטוב ה"שידוך" הזה, אז היא חיפשה תירוץ לצאת ממנו.

אם ככה אז היא היתה יכולה לחתוך את זה כבר בשיחה הראשונה...

יום אחד גם לי תהיה אוסטין אלגרו 1.3 שנת 78,

עם תא נוסעים אפוף עשן ומאורר שחותך אצבעות... :roflmao:

ורדה הוריאנט *כבר לא* מחכה לחלקים מברזיל... (הגיעו בשלום)

פורסם

יש אנשים שיש להם בעיה להגיד לא, אז מחפשים תירוצים יצירתיים (דגים רצחו בדם קר את סבא נחמן), או נעלמים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
טוב, אני גם אתרום את 2 הסנטים שלי לדיון...

קיבלתי פרטים של איזה חברה של בת זוג של חבר למטרת "שידוך" (אני דווקא חושב שזאת דרך די טובה).

בקיצור, דיברתי איתה בטלפון, זרם סבבה, ביקשה את הפייסבוק וקבענו להיפגש למחרת.

התקשרתי למחרת כדי לאסוף אותה, ופתאום "זה לא מתאים לי"...

החבר רחרח, ומסתבר שלא מצאה חן בעיניה תמונה שלי עם דג (דיג הוא אחד התחביבים שלי, לא שיש לי כ"כ הזדמנות לעסוק בו כיום...).

מה דעתכם?

תגיד לה שזה תפקידך לאהוב דגים והיא צריכה לאהוב נקניקיות.

אגב, מעניין מה החבר רחרח.

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

עריכה:

שכחתי לציין שזו שאני נפגש איתה מחר זו אותה אחת מלפני שבועיים שאמרה שהיא לא יוצאת עם שניים במקביל. שלחה הודעה משום מקום אתמול וקבענו. אני דווקא מעריך את זה.

אז יצאנו אתמול (ראשון), ישבנו באיזה בית קפה על החוף. חמודה ממש ונראית הרבה יותר טוב מהתמונות שלה, היה די סבבה, למרות שלפרקים השיחה קצת נתקעה והייתי צריך "להתאמץ" להניע אותה, לא יודע אם זה כי לקח לה זמן להפתח, רק לקראת סוף הדייט באוטו בדרך לבית שלה היא התחילה יותר להתעניין ולשאול שאלות (שאלה גם תו"כ הדייט, אבל פחות). לא היה מגע פיזי חוץ מללכת מחובקים (ביוזמתי כמובן) על הטיילת חזרה לאוטו (מת על זה), היא לא ממש יזמה מגע (נגיעות קלות בידיים וכו') תו"כ הדייט. מבחינתי נהנתי והייתי רוצה לפגוש אותה שוב, אבל היה לי קצת קשה להבין אם גם היא. אני רואה שהיא מחוברת כמעט 24/7 לאפליקציה של OKC, אמנם יכול להיות שזה לא אומר הרבה, אבל זה סוג של "מרתיע" שבכל רגע יכול לצוץ איזה מישהו שלדעתה יהיה יותר טוב (למרות שאמרה שהיא לא יוצאת עם שניים במקביל, לא יודע כמה זה באמת מחזיק מים).

שלחתי לה הודעה הבוקר שנהנתי ושצריך לעשות את זה שוב ושאלתי אם פנויה בחמישי, ענתה רק בערב אחרי העבודה - "האמת שכבר קבעתי תכניות לחמישי :(". סבבה, שואל על מחר (שלישי) - קבעה עם חברות. שישי/שבת - לא יודעת להגיד עדיין. אז נזכרתי במשהו שקראתי פה אאל"ט? אמרתי לה "אין דבר כזה. תשרייני את מוצ"ש, יהיה כיף", התגובה - "סבבה". זו פעם שניה שה"טריק" הזה עובד - גם כשניסיתי לקבוע עם הקודמת שיצאתי איתה היא לא היתה החלטית ו"לא יודעת, נראה", אמרתי לה אני אוסף אותך ביום X בשעה Y, פתאום התגובה היתה "אוו מי זה האסרטיבי הזה, כן המפקד" :|

אז קבענו לשבת, למרות שזה רחוק נורא וסיכוי לא קטן שאיכשהו זה לא יצא לפועל בסוף. ואם כן, עכשיו אני צריך לשבור את הראש לאן אפשר לקחת אותה לאיזו פעילות מגניבה באיזור ת"א...

פורסם

יפה, בהצלחה

פורסם
עכשיו אני צריך לשבור את הראש לאן אפשר לקחת אותה לאיזו פעילות מגניבה באיזור ת"א...

קח אותה לחדר בריחה, ואל תתן לה לברוח. :twisted:

וברצינות - הגבר המצוי אינו חזק בלהבין רמזים, אבל אתה פשוט בליגה אחרת. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

פורסם

אני עם דריש.

נראה שלא ממש בא לה.

יכול להיות שאם תתמיד, בניגוד לדינה, עוד יבוא לה.

אולי האסרטיביות תמצא חן בעיניה.

אולי.

אישית אני לא אוהב לעבוד כל כך קשה, אבל פעם, כשהייתי צעיר, כן הייתי מחזר מתמיד. לפעמים. לפעמים זה גם מצליח.

זה גם סוגשל ספורט.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני רק לא מבין למה ניסית לקבוע איתה שוב יום אחרי שנפגשתם, זה מלחיץ ומרתיע.

על כל פנים, שיהיה בהצלחה.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

אם הדייט הלך טוב מבחינתי ואני רוצה לראות אותה שוב, אני אנסה לקבוע עוד פגישה יום למחרת, או אם הלך ממש טוב, אפילו בסיום הדייט הראשון. מה פה "מלחיץ ומרתיע"? לפתוח סטופר ולחכות שיעבור X זמן? לא לא...

וברצינות - הגבר המצוי אינו חזק בלהבין רמזים, אבל אתה פשוט בליגה אחרת. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו.

עובד על זה [emoji23]

וברצינות, גם לי זה נראה כמו חוסר עניין, אבל מצד שני אם לא היתה מעוניינת כנראה שהיתה אומרת וזהו. היא כבר עשתה את זה בפעם הקודמת שניסיתי לקבוע איתה שאמרה שלא יוצאת עם שניים במקביל, ככה שלא נראה לי שיש לה בעיה להיות כנה.

פורסם

אני רואה שהיא מחוברת כמעט 24/7 לאפליקציה של OKC

אתה בודק כל היום אם היא מחוברת?

שלחתי לה הודעה הבוקר שנהנתי ושצריך לעשות את זה שוב ושאלתי אם פנויה בחמישי, ענתה רק בערב אחרי העבודה - "האמת שכבר קבעתי תכניות לחמישי :(". סבבה, שואל על מחר (שלישי) - קבעה עם חברות. שישי/שבת - לא יודעת להגיד עדיין.

אם היא היתה בעניין, ברגע שהצעת מועד בעייתי היא מיד היתה מציעה מועד אלטרנטיבי, ובטח שלא עונה על הסופש "לא יודעת". בלי קשר אליה, אתה משדר אובר זמינות

פורסם

מסכים לגמרי, אבל מצד שני, אם לא היתה בעניין יכלה להגיד את זה וזהו, אז מה הקטע?

לא יודע מה אני משדר, אבל הלו"ז שלי די גמיש חוץ מכמה ימים ספציפים, בטח כשמדובר על עוד כמה ימים מראש. אז מה אפשר לעשות אם מנסים לקבוע, לזרוק יום אחד וזהו?

לא בודק אם היא מחוברת, כשאני נכנס לאפליקציה/אתר היא תמיד בכרטיסיות הראשונות שמופיעות לי ותמיד יש לה עיגול ירוק של "מחובר".

פורסם

הרשו לי לשתף אתכם בקטע שכתבתי בפרופיל שלי באוקיי קיופיד, אוסף של הבנות שהפנמתי לאורך הדרך:

המדריך למקפד המתחיל (נכתב בלשון זכר אך מתאים לשני המינים):

1. אל תסתחרר מההצע הגדול, זה יותר קשה ממה שאתה חושב

2. אל תקח ללב אם נעלמו לך באמצע שיחה, הבריזו מדייט או שיקרו לך - זה לא אומר בהכרח שעשית משהו לא בסדר

3. אם אחרי דייט מנשקים אותך ואומרים "נדבר...", אל תופתע אם זו תהיה הפעם האחרונה שתראה אותה

4. תמונות תמונות תמונות, זה הכי חשוב

5. בהמשך לסעיף 4, אל תעלה תמונות שמחמיאות לך יותר מדי, זה יגרום להרבה פגישות סרק

6. אל תכתוב על עצמך שאתה יפה וחכם ומהמם ומדהים. תן לצד השני להחליט מה אתה

7. אל תכתוב רשימת מכולת של תכונות אופי ויופי נדרשות, החיים לפעמים מפתיעים

8. אל תפתח ציפיות מהר מדי בשיחת הטלפון או בפגישה, רוב הסיכויים שזה לא ימשיך

9. אל תמקבל דייטים. זה יגרום לך לא להשקיע בבחורה הנכונה

10. אם קיבלת הודעה שיש לכם לייק הדדי, אל תתלהב יותר מדי. לפעמים אנשים עושים לייק גורף כדי לדעת מי עשה להם לייק

11. אל תטריד, תתקשר הרבה, תנדנד או תהיה מי שאתה לא. אם זה זה, זה יגיע בצורה קלילה זורמת, בלי מאמץ בכלל

12. תהיה האדם הכי טוב שאתה יכול להיות, אל תעשה לאחרים מה שלא היית רוצה לעשות לעצמך, מאחורי המקלדת יש אנשים עם רגשות. נסה לצאת מכאן בידיעה שלא פגעת באנשים אחרים

פורסם

בסופו של יום, אתה זה שיודע איך היה בדייט ולפי האינטואיציות שלך תתנהג בהתאם.

אני אישית מעדיף לחכות כמה ימים מהפגישה הראשונה/שנייה עד הפגישה הבאה, צריך ליצור קצת מתח

ואתה מבטל אותו כליל כשאתה מציע יום למחרת (או יותר גרוע, בסוף הדייט) להפגש שוב. זו דעתי בכל אופן.

וכמו שאמרו חכמים ממני, אם היא לא נתנה אלטרנטיבה ליום אחר שתפגשו בו - כנראה שאין לה עניין רב כל

כך להפגש כמו שלך יש.

ונניח שהיא לא בעניין, למה היא לא אומרת לך את זה אתה שואל? כי יש אנשים שפשוט לא נעים להם לסגור דברים, אז הם פשוט דוחים את זה. מתישהו זה יגיע, במוקדם או במאוחר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם (נערך)

כבר אמרתי, אני לא בקטע של משחקים. אם היא מוצאת חן בעיניי - אני אציע יום אחרי, בסוף הדייט או כשאני מגיע הביתה (אם זה לא באמצע הלילה) - אם היא גם בעניין, זה ממש לא יהיה אכפת לה כמה זמן לקח לי להציע את הדייט הבא. אם היא בעניין וכן אכפת לה, אז טוב, משהו בזה דפוק לגמרי, ואני לא אשתתף במשחק הזה. מתח? נו..עוד פעם עניין של משחקים.

בתכלס, כבר לא יודע מה לעשות עם זה. אני בדיעה שאחרי דייט אחד ממש אי אפשר באמת להכיר את הבנאדם (בטח אם זה מהאינטרנט וזו פעם ראשונה שפוגשים אותו) ובכל מקרה אני בעד לתת עוד צ'אנס, אבל כמו שכבר אמרתם, היא לא הביעה יותר מדי עניין לגבי דייט שני (למרות שהיא די דיברה בצורה דומה גם לפני שנפגשנו, אחרי שהיא כביכול יזמה את "חידוש הקשר").

אני מניח שלא אדבר איתה בימים הקרובים ובחמישי-שישי נראה מה לגבי הפגישה.

הרשו לי לשתף אתכם בקטע שכתבתי בפרופיל שלי באוקיי קיופיד, אוסף של הבנות שהפנמתי לאורך הדרך:

כתבת יפה ואני מסכים עם הכל, אבל לא הבנתי - זה כתוב לך בפרופיל? אם כן, אישית ממש לא הייתי שם דבר כזה בפרופיל.

עריכה אחרונה על ידי Blaz00r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...