Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערוץ 10 בחדשות בעוד מספר דקות מציגים את מלשינון הנהגים.

האם משטרת ישראל מתחילה לרדת מהכבישים ותתחיל להרשיע נהגים ע"פ סרטונים ממצלמות בכלי רכב?

מצד אחד יש יתרונות כיוון שאנחנו בתור נהגים רואים את אלה שמסכנים את כולנו, הן בנסיעות בשוליים או בחציית פס לבן או בעברות שחותכים במקומות מסוכנים וכדומה.

מצד שני ציבור הנהגים הופך לשוטר ואיך עדויות אלה יתפסו בבית המשפט? האם יוכלו להרשיע נהגים ע"פ צילומים?

ומה קורה אם מישהו מתנכל לך ומחפש אותך וסתם מגיש תלונה ומטרטר? היכן עובר הגבול ומה עם חקיקה?

Sent from my Note 5 using Tapatalk

קובי

:-)

• תגובות 196
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצד שני ציבור הנהגים הופך לשוטר ואיך עדויות אלה יתפסו בבית המשפט? האם יוכלו להרשיע נהגים ע"פ צילומים?

מה רע בצלומי וידאו ? רואים עבירה, פועלים.

ומה קורה אם מישהו מתנכל לך ומחפש אותך וסתם מגיש תלונה ומטרטר? היכן עובר הגבול ומה עם חקיקה?

מה הבעיה בעצם? אם אתה לא עובר על החוק, אין לך מה לדאוג. אם הא מטרטר סתם את המשטרה, הם יטפלו בו.

רעיון מבורך,

הרבה יותר עיניים על הכביש.

אבל לא במקום ניידות, בנוסף..

פורסם

מעניין...

כשאחד "מהצלמים" המלשינים הללו יעשה טעות, והאחר {שלא מכיר אותו}, ייצלם אותו, השוטרים או האור הירוק יוותרו לו?

המשטרה תתן לזה יד גם?

פורסם (נערך)

כרגע צפיתי בכתבה על "שומרי הדרך"

מה שהפריע זו ההתעסקות עם טלפון נייד שברגע שהם רואים עברה הם מפעילים ואז לוחצים "דווח"

מה ההבדל בין מענה לשיחה בזמו נהיגה בטלפון שזו עברה להפעלה והדיווח כאן? אין

אבל בשיחה תקבל קנס וכאן כלום ובשניהם מסכנים גם את עצמך וגם נהגים אחרים.

אין מה לומר שכך אנחנו יכולים להוריד הרבה עבריינים אבל זה לא תפקיד של נהגים.

ואני מקווה שכל דבר יוריד לפחות חלק מהעבריינים בכבישים לטובת כולנו

עריכה:

זה האתר שלהם

http://www.rsa.gov.il/chadartikshoret/chadashot/Pages/Shomrey-Haderch.aspx

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם
מעניין...

כשאחד "מהצלמים" המלשינים הללו יעשה טעות, והאחר {שלא מכיר אותו}, ייצלם אותו, השוטרים או האור הירוק יוותרו לו?

המשטרה תתן לזה יד גם?

לא יוותרו... אין היגיון לחשוב ככה אלא אם אתה מחליט לשנוא את המשטרה ולשכנע את עצמך את זה.

כרגע צפיתי בכתבה על "שומרי הדרך"

מה שהפריע זו ההתעסקות עם טלפון נייד שברגע שהם רואים עברה הם מפעילים ואז לוחצים "דווח"

מה ההבדל בין מענה לשיחה בזמו נהיגה בטלפון שזו עברה להפעלה והדיווח כאן? אין

אבל בשיחה תקבל קנס וכאן כלום ובשניהם מסכנים גם את עצמך וגם נהגים אחרים.

אין מה לומר שכך אנחנו יכולים להוריד הרבה עבריינים אבל זה לא תפקיד של נהגים

לא תקבל דו"ח בגלל לחיצה מהירה על הכפתור הירוק בטלפון שנמצא במתקן שלו.

ט.ל.ח

פורסם

היה דיבור על קנס ונקודות שישלחו בדואר, לא נראה לי שיגיעו לבית משפט מסרטון. מה שכן גורם ההרתעה משחק פה תפקיד חשוב, כי מי מאיתנו לא ראה רכב מתפרע בכביש עד שקלט ניידת מרחוק והפך ברגע לתלמיד בטסט? בנוסף אמרו שלא כל אחד יוכל להיות "שומר דרך" יש איזשהו סינון.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

במקום להשקיע בחינוך ובתרבות, מקצצים את התקציב ומנסים להפוך את האזרחים למשלינונים. זה ממש טוב לחברה שלנו. הרי אנחנו תמיד אדיבים אחד לשני ולא נוטרים טינה. :)

המהלך הזה ועד עיקר בשביל להכניס עוד כסף למדינה בצורה קלה. חד וחלק.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

LPG

זה ידוע שבמשטרה, ביניהם, מוותרים אחד לשני, על עבירות, כי...ככה זה.

למה שבמקרה הזה לא יהיה אותו דבר?

אתה נוסע בשיירה אחרי רכבים. ופתאום יש בור או קטע כביש או "מדרגה" חדה שלאחר סלילה. אתה מסיט את ההגה, בכדי למנוע פאנציר או נזק לבולם ולרכב, תוך כדי מבצע עבירה ואתה מצולם, עם דו"ח הביתה. יכולים "להדביק" לך הרבה סוגי עבירות. עם הרבה נקודות.

אתה הולך להישפט, או משלם את הקנס?

או שאתה נוסע אחרי אחד כזה, הרבה מתחת למהירות המותרת, ואז כשאתה עוקף אותו, הוא לוחץ על הגז, ואתה נאלץ לעלות טיפה על הקו הלבן כדי להשלים את הפנייה. ו...צולמת. מוכר לך? כי אם לא, זה קורה הרבה בכביש 90{כביש הערבה}. ודוגמאות לא חסרות כאן.

טוב שלא צויידו גם במכמונות מהירות...כי עכשיו הם שוטרים סמויים לכל דבר ועניין.

שוב, אני לא מצדיק את עברייני התנועה. רק שהצלמים הללו ייגלו קושר "שיפוט" בכל הנוגע לתנאי הדרך.

פורסם

השנקל שלי?

הכלבים ינבחו והשיירה תעבור.

גם עם המצלמות חשבו שהנה פתרו את הבעיה עם זבנג טכנולוגי. אבל הישראלים לא טמבלים כמו שאנחנו חושבים ורבבות נהגים אצו לבתי המשפט וביקשו להישפט. כתוצאה מכך העומס על בתי המשפט לתעבורה הגיע לנקודה שבה הם פחות או יותר הרימו ידיים והעלו את רף המהירות הנאכפת במצלמות.

גם כאן, אם, ואני מדגיש - אם המיזם הזה יעבור את המשוכות ויגיע ליישום, אני אשמח לתרום את חלקי ולבקש להישפט לשם העמסת המערכת.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
LPG

זה ידוע שבמשטרה, ביניהם, מוותרים אחד לשני, על עבירות, כי...ככה זה.

למה שבמקרה הזה לא יהיה אותו דבר?

אתה נוסע בשיירה אחרי רכבים. ופתאום יש בור או קטע כביש או "מדרגה" חדה שלאחר סלילה. אתה מסיט את ההגה, בכדי למנוע פאנציר או נזק לבולם ולרכב, תוך כדי מבצע עבירה ואתה מצולם, עם דו"ח הביתה. יכולים "להדביק" לך הרבה סוגי עבירות. עם הרבה נקודות.

אתה הולך להישפט, או משלם את הקנס?

או שאתה נוסע אחרי אחד כזה, הרבה מתחת למהירות המותרת, ואז כשאתה עוקף אותו, הוא לוחץ על הגז, ואתה נאלץ לעלות טיפה על הקו הלבן כדי להשלים את הפנייה. ו...צולמת. מוכר לך? כי אם לא, זה קורה הרבה בכביש 90{כביש הערבה}. ודוגמאות לא חסרות כאן.

טוב שלא צויידו גם במכמונות מהירות...כי עכשיו הם שוטרים סמויים לכל דבר ועניין.

שוב, אני לא מצדיק את עברייני התנועה. רק שהצלמים הללו ייגלו קושר "שיפוט" בכל הנוגע לתנאי הדרך.

ה"מלשינונים" הם לא שוטרים, השוטרים לא מכירים אותם, לא בטוח שהשוטר שירשום את הדו"ח ידע שעבריין התנועה "מלשינון", ואני חושב שהוא יפעיל שיקול דעת לפי הסרטון, ושהמשטרה תבחר את האנשים המתאימים לתפקיד. בצער רב פה ושם אולי יהיו פאשלות במערכת.

ט.ל.ח

פורסם

יוסי הדוגמאות שהבאת לא מדויקות. הם רושמים באתר שלהם "עבירות תנועה חמורות המסכנות חיים" ואני מאמין שיהיה סינון לעבירות המצולמות. בנוסף הפעלת האפלקציה היא ע"י הוראה קולית ולא לחיצה.

that being said, אני עדיין מקווה בכל ליבי שהמיזם לא ייצא אל הפועל. מי שאמור לאכוף את החוק זו המשטרה ולא אזרחים.

פורסם

פשלות יהיו בכל מערכת. השאלה היא מה סף העבירות וטיב התיעוד שייבחרו.

לגבי ההפעלה - לפי הקישור מדובר בצילום רציף (או לולאה), ושמירהבפיקוד קולי, בלי הורדת יד מההגה. מעניין מה זה יעשה לסוללת הטלפון, למצלמה המצלמת צילום ממושך, להתחממות רכיבי המכשיר הסלולרי.

ובעקר - כאשר הנהג ידרוש להשפט - מי ישלם לצלם תמורת זמנו בבית המשפט. אישית לא אצטרף, זמני יקר מדי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...