Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במקום להשקיע בחינוך ובתרבות, מקצצים את התקציב ומנסים להפוך את האזרחים למשלינונים. זה ממש טוב לחברה שלנו. הרי אנחנו תמיד אדיבים אחד לשני ולא נוטרים טינה. :)

זו לא המשטרה שמקצצת בתקציב, אתה יודע. זה מישהו אחר ששכח שיש לו שלום עם שתיים וחצי מתוך ארבע מדינות שכנות....

בהינתן המצב הזה, מוטב לנסות פתרונות יצירתיים ולהסתכן מאשר לשבת באפס מעש.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תגובות 196
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

יש לי פיתרון יצירתי יותר, להכשיר יותר שוטרים ולקנות יותר ניידות.

רעיון מפגר לדעתי, לשסות אזרחים אחד בשני. כבר היה שרשור ארוך על זה.

בריונות בכביש זו בעיה חברתית. אכיפה מגבילה אותה אבל לא מונעת אותה כי מדובר בחינוך בסופו של דבר.

עידוד אזרחים להלשנה אחד על השני לא רק שלא יפתור את הבעיה, הוא יחמיר אותה.

הנהגים צריכים להתרכז בנהיגה, לא בחיפוש אחר עבריינים לאפליקציה.

באתר שלהם כתוב שיש מוקד שמנתח את העבירות ומחליט אם מדובר במשהו ששווה לאכוף, אני מקווה שלפחות שם יועסקו אנשי מקצוע ולא מתנדבים. בכל אופן אם כל המצולמים יבקשו להישפט והצלמים יתבקשו להגיע למשפט מהר מאד לא יהיו להם מתנדבים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה רעיון נפלא.

למשטרה יש מחסור בכוח אדם.

כמות הבריונות על הכבישים רק עולה.

בסינגפור זה עובד נפלא, כולם פוחדים שיצלמו אותם אז נוהגים כמו בנאדם.

נהגים נורמטיבים לא אמורים לחשוש.

מי שחושש ממהלך שכזה הם רק העבריינים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מעניין, האם בזמן שאותו מלשין יבצע בעצמו עבירת תנועה, (אין נהג שלא מבצע עבירות תנועה) האם הוא ילשין גם על עצמו?

כמובן שזו שאלה רטורית. והתשובה ברורה.

לכן אני חושב שאין לתת לאדם שהוא אינו מטעם החוק להיות שומר חוק.

פורסם

טיעון חלש משהו: אם שוטר מבצע עבירת תנועה לא בתפקיד (אין נהג שלא מבצע עבירות תנועה) האם הוא יתן לעצמו דו״ח?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

ברור שהשוטר לא ייתן לעצו דו"ח. אבל כמו שציינת, הוא לא בתפקיד והוא כן חשוף להיתפס על ידי שוטר אחר או על ידי מצלמה.

שוטר הוא ה"החוק" והוא הוכשר לאכוף עבריינים. זה תפקידו.

כאן מדובר באנשים ב"תפקיד" 24/7 שפשוט יחליטו על דעת עצמם מי מעצבן אותם ומי לא. וכמובן שהם לא יעצבנו את עצמם בחיים.

אני מאחל למי שיחזיק מלשין שכזה שמלשין אחר יצלם אותו בכל פעם שהוא עובר עבירה.

עריכה אחרונה על ידי silence
פורסם
מעניין, האם בזמן שאותו מלשין יבצע בעצמו עבירת תנועה, (אין נהג שלא מבצע עבירות תנועה) האם הוא ילשין גם על עצמו?

כמובן שזו שאלה רטורית. והתשובה ברורה.

לכן אני חושב שאין לתת לאדם שהוא אינו מטעם החוק להיות שומר חוק.

בעידן שבו בחלק גדול מהרכבים יש מצלמה, אין צורך לבצע עבירה... המצלמה מצלמת לבד.

תאר לך שכל המאנייקים שחותכים את התור ידעו שמצלמים אותם ועל סמך צילום שכזה הם בוודאות יקבלו דו"ח.

עולם יפה יותר לא?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
בעידן שבו בחלק גדול מהרכבים יש מצלמה, אין צורך לבצע עבירה... המצלמה מצלמת לבד.

תאר לך שכל המאנייקים שחותכים את התור ידעו שמצלמים אותם ועל סמך צילום שכזה הם בוודאות יקבלו דו"ח.

עולם יפה יותר לא?

אני בעד עולם יפה יותר.

ומסכים לגמרי שזה יוריד דרסטית את ההתנהגות הברברית בכבישים. שכן מה שגורם לנהג הישראלי האם לבצע עברה או לא הוא הסיכוי להיתפס וכמה הוא ישלם על כך. וכאן הפחד יהיה גדול והרבה יוותרו על ביצוע העבירה.

מה שכן אני חושב שצריך לעשות עם המערכת הנ"ל הוא שהיא תדווח גם על המלשין עצמו ואז זה יהיה יותר פייר.

פורסם

אל תדאג, זה מעגל. גם ההוא שנתפס זאת לא תהיה העבירה היחידה שלו. וגם מי שמצלם בד"כ יכול להיתפס מתישהו ע"י צלם אחר.

הכל שווה בשווה.

ט.ל.ח

פורסם

אתם נלחמים בתחנות רוח. זאת שיטה שעובדת תפסיקו להתפלסף. מי שמרמה חוטף,, מי שלא נהנה. חד וחלק.

אם אתם כאלו צדיקים על הכביש מה יש לכם לפחד?

Sent from my E6853 using Tapatalk

פורסם

זה רעיון נהדר.

כל חברי הפורום, פשוט יציפו את המוקד שלהם עם נהגים שנוסעים בשמאל שלא למטרת עקיפה.

אלפי דיווחים ביום.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני מתאר לעצמי איזה סוג אוכלוסיה תקפוץ על המציאה כדי להפוך לשוטרים..

וזה לא יקרה לעולם.

כמו שאמר לי פעם מישהו שחתך אותי בכביש 6 מהשול השמאלי: "מי אתה חושב שאתה? אותכם נהגי הליסינג צריך להוריד מהכביש. אתה לא תעקוף אותי".

וזה למה? כי עקפתי אותו מצד ימין אחרי שנואשתי לבקש ממנו (בהבהובים וצפירות) לפנות את הנתיב השמאלי שהוא נסע בו על אולי 80 קמ"ש.

מחר המטומטם שטוף השנאה הזה ישלח לי דו"ח?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקרה כזה באמת מעניין אם המוקד שאליו שולחים את הסרטים יחליט לתת דו"ח לך כי עקפת מימין או לצלם שנסע בנתיב השמאלי שלא לצורך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

השיטה הגרמנית היא לתת דוחות לשני הנהגים.

מן הסתם, בדוגמא שהבאת כל אחד משני הנהגים ידווח על האחר, וכל אחד יספוג קנס (בכפוף להנחיות ולמצב הרוח של השוטר הבודק).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...