Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי בעבר בת זוג שהייתה מורה ומחנכת בביה"ס יסודי והיא ממש נגעלה מתלמדים שהם שטינקרים. מי בעצם אוהב שטינקרים ? לדעתי זו תכונה נאלחת.

איזה כייף לי :)

• תגובות 196
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יוסי, יש מקרים שבגלל לחץ לקבל תוצאות מידיות בשטח נגרם נזק לטווח הארוך. זה אחד מהם.

כולנו רוצים שיטפלו בחריינים שהופכים כל נסיעה בכביש לחוויה מעצבנת על גבול הסכנה.

אבל האם אנחנו רוצים לחיות בחברה שבה כל אחד יכול להיות "שוטר" שמחפש אותך כי אין לו משהו טוב יותר לעשות?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת היא שכן. זה מה שאני מעדיף.

זה עדיף על הבריונות שיש כרגע בכבישים.

אני משתדל ממש לא לעצבן אף אחד על הכביש ואז בא לי איזה אחד עם רכב גדול וחותך אותי, או איזו פוסטמה ביונדאי טוסון שמדברת בטלפון שלה ומזגזגת כי היא לא קולטת שהיא על הכביש.

צריך להוריד אותם מהכביש.

אפילו כשאני אומר למישהי "תורידי את הטלפון" היא לא מבינה מה אני רוצה ממנה כי מבחינתה היא יודעת שלעולם לא יתפסו אותה.

מבחינתי שייקחו 1000 שוטרים בניידות סמויות ויעצרו את כל מי שמתנהג בבריונות כלפי אחרים.

שבוע-שבועיים כאלו ויתפסו את רובם.

זה כל מה שצריך. מבצע ממוקד ספציפית לבריונים.

פורסם (נערך)

מבחינתי שייקחו 1000 שוטרים בניידות סמויות ויעצרו את כל מי שמתנהג בבריונות כלפי אחרים.[...]זה כל מה שצריך. מבצע ממוקד ספציפית לבריונים.

מה שכן, כדי שהאכיפה תהיה "איכותית" ובמיוחד לאור הקיבולת המוגבלת של בתי המשפט, יש צורך להתמקד בעבירות אשר, מעבר לבריונות, יש בהן משום סיכון משמעותי לנהג המצולם ולזולתו.

הדוגמאות שנתת הם מצוינות. אבל להבדיל, מישהו שחותך טור עומד - הוא בריון? כן. הוא עבריין? כן. הוא מסכן מישהו? לא.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
הייתה לי בעבר בת זוג שהייתה מורה ומחנכת בביה"ס יסודי והיא ממש נגעלה מתלמדים שהם שטינקרים. מי בעצם אוהב שטינקרים ? לדעתי זו תכונה נאלחת.

זו גישה אידיוטית.

אם אתה רואה שבחניה נכנסו ברכב של מישהו ויש לך את המספר של הפוגע, אתה לא תיתן לבעל הרכב את המספר כדי לא לצאת שטינקר?

אם אתה שומע שהילד של השכנים קנה נשק והוא רוצה ללכת לבית הספר ולירות בכולם אתה תשתוק כדי לא להיות שטינקר?

תכונה נאלחת היא להתעלם מהאחריות שלך כאזרח.

פורסם
מה שכן, כדי שהאכיפה תהיה "איכותית" ובמיוחד לאור הקיבולת המוגבלת של בתי המשפט, יש צורך להתמקד בעבירות אשר, מעבר לבריונות, יש בהן משום סיכון משמעותי לנהג המצולם ולזולתו.

הדוגמאות שנתת הם מצוינות. אבל להבדיל, מישהו שחותך טור עומד - בריון? כן. מסכן מישהו? לא.

אני מסכים.

אבל אם היתה האפשרות להגיד לנהג שמתועד עם מצלמה "זה חד משמעי. אם אתה הולך למשפט ואתה מפסיד אתה תשלם כפול 5", פחות יבקשו את המשפט.

פורסם
תכונה נאלחת היא להתעלם מהאחריות שלך כאזרח.

האחריות שלי בתור אזרח אינה מצדיקה להפוך אותי ואת כלל האזרחים לשטינקרים מקצועיים כפי שאתה מציג זאת לכול אורך האשכול דבר שבעתיד יהפוך אותנו לחברה מנוכרת.

ברור שאני בתור אזרח אנסה למנוע משכן לפגוע באנשים אחרים אבל בו נעזוב את הדוגמאות הקיצוניות.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

אין בעיה מוסרית עקרונית עם הלשנה. יש בעיה מוסרית לעמוד על דם רעיך ולא לפעול כנגד פעולות זדוניות או מסוכנות של זולתך.

הלשנה היא המקור ללא מעט הישגים בבטחון פנים ובטחון חוץ. עקרונית, אין בעיה שהיא תשמש ל"בטחון" תעבורתי.

עריכה אחרונה על ידי חן ג.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אז לדווח על אדם שבכוונה פוגע באחרים בכביש ומסכן חיים זה לא לגיטימי?

הוא יכול לפגוע בך או בקרוב משפחה שלך, או גם בחבר פורום (מאז שאני בפורום אני זוכר לפחות 3 מקרים של חברי פורום שמתו כתוצאה מבריונות כביש)

פורסם

אפשר להירגע, זה לא מה שאתם חושבים.

מכל הנרשמים להתנדבות שומרי הדרך הזאת, עושים סינון. מי שמתקבל, מקבל אפליקציה לטלפון שמפעיל אותה בזמן נהיגה והיא מצלמת את הדרך. אם הצלחתם לתפוס עבירה, נותנים פקודה קולית והאפליקציה מעבירה אוטומטית לרשות האחראית לפרויקט, וזאת מחליטה מה להעביר הלאה. רק 20% מהצילומים עוברים הלאה, העברות החמורות באמת.

אז אפשר להמשיך להיתקע בשמאלי..

בהצ

פורסם
האחריות שלי בתור אזרח אינה מצדיקה להפוך אותי ואת כלל האזרחים לשטינקרים מקצועיים כפי שאתה מציג זאת לכול אורך האשכול דבר שבעתיד יהפוך אותנו לחברה מנוכרת.

לא, כי היום אנחנו ממש חברה חמה ולבבית שמשקיעה את כל מרצה בחיבור לבבות ועזרה לזולת.

dude, אנשים דוקרים אנשים על מקומות חניה, אני חושב שאין לנו הרבה לאן להתדרדר.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני מעדיף שחלק מהאנשים יהיו ערסים מטומטמים ומסוכנים (תוצאה של חוסר חינוך מהבית) מאשר שכל האנשים יהיו בלחץ שמישהו מטעם המדינה עוקב אחריהם (תוצאה של שיטת אכיפת החוק ע"י המדינה).

כי זה לא נגמר באכיפת עבירות תנועה. אם הצליחו להכשיר את עניין השוטרים-אזרחים לעבירות תנועה, למה לא להמשיך לכל התחומים?

אני מדבר על הרעיון עצמו ולאו דווקא ספציפית על הפרוייקט הזה, שמפעיל מערכת לבקרת הדיווחים של אזרחים וכנראה יכשל בגלל עומס.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...