Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3485 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתאר לעצמי איזה סוג אוכלוסיה תקפוץ על המציאה כדי להפוך לשוטרים..

וזה לא יקרה לעולם.

כמו שאמר לי פעם מישהו שחתך אותי בכביש 6 מהשול השמאלי: "מי אתה חושב שאתה? אותכם נהגי הליסינג צריך להוריד מהכביש. אתה לא תעקוף אותי".

וזה למה? כי עקפתי אותו מצד ימין אחרי שנואשתי לבקש ממנו (בהבהובים וצפירות) לפנות את הנתיב השמאלי שהוא נסע בו על אולי 80 קמ"ש.

מחר המטומטם שטוף השנאה הזה ישלח לי דו"ח?

בדיוק. למרות שדווקא בסרטון לדוגמא באתר שלהם יש תעוד לעבירות אמיתיות.

אבל הגישה שם של "נתבסס על חוכמת ההמונים" היא מטומטמת ברמות שאני לא מסוגר לתאר אפילו. אנחנו לא אמורים לחיות במדינת חכמת ההמון, אלא במדינת חוק. במקום לחפש פתרונות דביליים, היו משקיעים קצת כסף בחינוך.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 196
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

להשקיע בחינוך זה האובייסט.

בוא נלך הפוך על הפוך

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקום להשקיע בחינוך, נשקיע את החינוך.

"חכמת ההמונים". איזה בולשיט, לא נכון להגדיר את זה ככה בכלל. זה מצב של 1 מול 1 (צלם מול עבריין לכאורה), לא קבוצה גדולה שמגיעה להחלטה ממוצעת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

״להשקיע בחינוך״ זאת מנטרה חסרת כל משמעות. חינוך של נוער יתן תוצאות בכביש עוד שנים רבות. חינוך של מבוגרים עושים עם דו״חות ולכן היוזמה מבורכת. כמובן שצריך לדאוג שלא יוכלו לנצל את המערכת לרעה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לגבי ״חינוך״ נהגים באמצעות דוחו״ת, אני לא כל כך מסכים איתך. אתה תחנך נהג להתחמק מהדו״ח - לא לנהוג טוב או בטוח יותר.

העניין המהותי פה הוא הודאה של המשטרה - אנחנו לא יודעים/מסוגלים/רוצים (אין צורך למחוק - כל התשובות נכונות) לאכוף את חוקי התנועה - אנחנו צריכים עזרה.

אבל כשיש כל כל הרבה חקירות שוטרים על עבירות לכאורה - מה הפלא שהאזרחים מתבקשים לסייע באכיפה...

למה אני לא חושב שבתחום הפלילי המשטרה הייתה מאפשרת לעשות את זה?

גם אם, ואני מדגיש -אם התוכנית הזו תצא לפועל - טרטור המערכת עד הפלתה על הראש בבקשות משפט, סתימת בתי הדין והטרחת המתעדים תגמור אותה מהר מאוד.

אני מאוד חושש מאלפי נהגים בעלי תחושת צדק וצדקנות מוגזמים יוצאים לצוד אותי כי נהגתי מהר מהמותר בחוק אך בהתאם לתנאי הדרך או עקפתי טור מזדחל בשמאלי.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
יוסי הדוגמאות שהבאת לא מדויקות. הם רושמים באתר שלהם "עבירות תנועה חמורות המסכנות חיים" ואני מאמין שיהיה סינון לעבירות המצולמות. בנוסף הפעלת האפלקציה היא ע"י הוראה קולית ולא לחיצה.

that being said, אני עדיין מקווה בכל ליבי שהמיזם לא ייצא אל הפועל. מי שאמור לאכוף את החוק זו המשטרה ולא אזרחים.

LPG ו ARIKB

הדוגמאות שהבאתי מתרחשות כל הזמן בכביש 90,[הערבה].

אתה עוקף אחד שנסע לאט ופתאום הוא מאיץ באמצע העקיפה ולא ממש נותן לך להשתלב, ואז כדי להשלים עקיפה אתה "גונב" קצת קו לבן או שטח הפרדה, כי אתה לא יודע מתי הוא מתחיל, בגלל המרחק.

והאידיוט מצלם אותך.

האם הוא יספר בדיוק מה קרה בבית המשפט? ולא ישקר?

פורסם
רמוני, אף אחד בארץ לא נוהג עפי חוק. גם לא אתה.

לא עוקף בלבן

לא עובר באדום

לא משתולל בכביש

אלה כנראה 99% מהעבירות שידווחו. עבירות מהירות לא כלולות כאן כי מצלמת דרך לא מודדת את המהירות בצורה קבילה.

פורסם
LPG ו ARIKB

אתה עוקף אחד שנסע לאט ופתאום הוא מאיץ באמצע העקיפה ולא ממש נותן לך להשתלב, ואז כדי להשלים עקיפה אתה "גונב" קצת קו לבן או שטח הפרדה, כי אתה לא יודע מתי הוא מתחיל, בגלל המרחק.

והאידיוט מצלם אותך.

תפעיל גם אתה מצלמת רכב. כך אם אתה היית בסדר יש לך תיעוד לעניין. אני הזמנתי השבוע מצלמת דרך בשביל להגן על עצמי...

פורסם
לא עוקף בלבן

לא עובר באדום

לא משתולל בכביש

אלה כנראה 99% מהעבירות שידווחו. עבירות מהירות לא כלולות כאן כי מצלמת דרך לא מודדת את המהירות בצורה קבילה.

כנראה זו מילת המפתח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
LPG ו ARIKB

והאידיוט מצלם אותך.

אז אתה מעט וחוזר לנתיב ולא מבצע עקיפה כי אחרת אתה עובר על החוק. קשה?

מה גם מי שמקבל את הדיווח לא רובוט, יראה שהמצב גבולי וואלה מצב בעייתי הוא יוותר ...

מצחיק הגישה פה של האנשים. המשטרה מבקשת את עזרת הציבור בכוח אדם התגובה ישר "מה הבעיה שיביאו עוד שוטרים!", המשטרה מביאה עוד כוח אדם "מה זה מדינת משטרה!".

נחנקו קארס פורום נחנקנו.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

לאף אחד אין אינטרס לבזבז את הזמן שלו על עבירות שלא מפריעות לאף אחד.

כעקרון אם אתה נוהג באופן שאתה לא מפריע לאף אחד, גם אם אתה עובר על החוק היבש, אף אחד לא יבוא וידווח על זה.

אם אתה עובר רמזור באדום, לא עוצר בעצור, מתפרץ לנתיב, מזגזג בין נתיבים או נוסע בשמאל, מגיע לך לקבל קנס כי הפרעת לאחרים.

אם סתם נסעת 30 קמ"ש מעל המותר או לא השתמשת באיתות כשאתה עומד ברמזור שמאלה, לאף אחד לא אכפת.

וכן, יש כאלו שאומרים "אבל אם יהיה לך סכסוך עם השכן אז הוא יחפש אותך". להם אני אומר את אותו דבר:

זה מקרה קיצון.

כמה זה כבר יכול לקרות?

וגם אם זה יקרה תמיד אפשר להראות שהשכן עושה לכם בעיות ואפשר להתלונן על הטרדה.

בנוסף, אם תנהגו כמו בני אדם, לא יהיה לשכן מה לצלם.

אם לא השתמשתם באיתות ברמזור שמאלה והוא דיווח על זה, רוב הסיכויים שיזרקו אותו לקיבינימאט ולא יקבלו את הדיווח כי לא שווה להם להתעסק עם זה.

פורסם

אפשר ללכת בשיטה של חלק מחברות הליסינג. שתי תלונות הראשונות נרשמות אבל לא משפיעות על הנהג. מהתלונה השלישית מתחילים לבדוק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לפני כמה שנים הראו באחד מהערוצים אנשים ששמים לעצמם מטרה לצלם עברייני תנועה.

אחד מהם צילם עבריין תנועה והמצולם שם לב לכך (אין לי מושג איך) הוא עצר וחסם את הכביש ויצא עם אלת בייסבול.

למזלו של המצלם הוא היה חמוש (ממה שזכור לי הוא היה שוטר בדימוס) ולכן לא קרה לו כלום.

אתם מתארים לעצמכם מה היה קורה במקרה והוא לא היה חמוש.

בקיצור שהשוטרים יתחילו לעשות את העבודה שלהם במקום האזרח.

Fiat Punto 2002

Peugeot 206+ 2011

Volkswagen Golf Comfortline 2017

Volkswagen Golf GTI 2021

• תוכן חדש...