Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

התקציב שלי כ- 30,000 שקל, בסכום הזה אני יכול לקנות את הסיאט מי 75 כ"ס או את הפנדה, 69 כ"ס.

שתיהן שנתון 2013 בערך.

לגבי האמינות אני חושב ששניהם יהיו אמינים באותה במידה ואני לא מצפה לתקלות מיוחדות מאקזמפלר שמור, אבל מה לגבי "התנהגות כביש" (או: שהרכב לא יגסוס בצד הדרך), בטיחות?

אני מתכוון להחזיק ברכב כשנה-שנתיים.

תודה,

אופיר

פורסם

לדעתי הפנדה בגלל הסלון,הסיאט יש פח חשוף וההרגשה הכללית זולה.

לגבי אמינות הפנדה רכב אמין ובנתיים לא נשמעו תלונות.

המושב של הפנדה נוח אך זה של הסיאט מרגיש עם תמיכת צד טובה יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בטיחות- סיאט מיי לוקחת, עם 5 כוכבים במבחן יורונקאפ ובלימה עירונית.

התנהגות כביש- הפנדה מרגישה יותר בטוחה, אבל יש זוויות גלגול מוחשיות. לדעתי לפחות הפנדה פחות מהנה מהמיי, אבל יש לה מנוע יותר גמיש.

הייתי בוחר במיי, רק שים לב שבמשלוחים הראשונים הרכבים הגיעו בלי כיוון גובה למושב הנהג.

פורסם

bencl100 - טוב לדעת! תודה.

אני חושב שכרגע אתמקד בסיאט.

יש המלצות למכונים / מוסכים לבדיקת הרכב (גם הסיאט וגם הפיאט) באיזור ת"א - רחובות?

זה רכב ראשון שלי ואני לא סומך על הבדיקה שאני אערוך.

תודה!

פורסם

הפיאט והסיאט די מקבילות באבזור (הגרסאות המאובזרות של הפנדה באות עם 6 כריות אוויר, המיי עם 4 שמתפקדות כמו 6 [כריות הצד הן גם כריות וילון]), יש בפנדה מחשב דרך שאין בסיאט אבל במיי יש מערכת שמע מקורית עם אוקס.

הבעייה בסיאט שהיא מרגישה קצת כאילו חסכו עלייך, יש מקומות עם פח חשוף ובתא המטען יש שטיחון קטן. לי אישית זה לא מפריע, לך יכול להיות.

בנהיגה שלי הסיאט יצאה יותר חסכונית ב-2 קמ"ל בערך.

אבא שלי עושה טסט ובדיקה לפני קנייה בקומפיוטסט נס ציונה (בפאואר סנטר ליד סונול), מרוצה, אפילו לא ניסו לדפוק אותו עם לוחית רישוי בטסט.

פורסם

המיי מודרנית וחסכונית מעט יותר אבל...

הפנדה היא ממש רכב...

ללא שום ספק (בעיניי ולא רק..) חווית הנסיעה בפנדה עדיפה (דור שלישי כמובן), המנוע גמיש הרבה יותר, פנים הרכב נאה ומעלה חיוך מול הפשטות המשמימה שבמיי. בפנדה 4 פתחי מיזוג (במיי 2 במרכז), גישה נוח למתגי ח"ח (במיי אין לנהג באמת גישה למתג חלון הנוסע).

בזמנו התלבטתי בין השתיים, אחרי שקראתי בפורומים רבים חו"ל שיש (או בשעתו הייתה) בעייה עם הגירים הידניים ושיש קושי בהכנסה חלקה להילוך ראשון או רוורס, בחרתי בפנדה.

שתיהן אמינות

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

בסיאט מי אין פתחי איוורור למזגן במרכז הרכב. כשאתה נכנס לאוטו ביום חם, כזה שיש מאות ממנו בישראל - אתה תסבול קשות.

תוסיף לזה פח חשוף שיעשה לך כוויה ביולי אוגוסט - ותקבל רכב שנותן לך איכות חיים ירודה.

לדעתי אין בכלל תחרות ביניהן.

• תוכן חדש...