Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא יהיה "שייך לכם" אפילו דקה לפני פירעון מלא, גם רכב ששמת עליו מקדמה אפשר למכור מול הפרצוף למישהו שמשלם את כל הסכום באותו רגע.

זה לא נכון משפטית, ברמה הכי בסיסית של הבנת מהו חוזה, גם אם "חזקה היא 90% מהחוק".

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כנראה שאבטל את ההזמנה כי משהו הגיוני הם ממש לא רוצים לתת.

תבטל. כן.

אבל בזמן פציעות.

ברגע האחרון, פשוט אל תעביר את הכסף. תמתח אותם קצת... תגיד "מחר".

אחרי זה "אוטוטו".

אחרי זה "מה, לא הגיע?!"

וכו'.

שיזיעו.

פורסם
לי אופן אישי צבע הריפוד הוא לא מאד מהותי. בטח לא בשביל שאמתין למעלה מחודשיים לקבלת הרכב (או אוותר לגמרי) - אבל זה אני, ולא אתה.

לשלוח מכתב למנכ"ל צ'מפיון ולבקש ממנו מה בדיוק?

לבקש ממנו פיצוי הולם כמובן. ולשאול האם החברה מוכנה למכור רכב מצב אחד לשני אנשים שונים ומצד שני לא לקחת אחריות ולפצות כמו שצריך לקוח?

דברים כאלה לא מגיעים למנכ״ל, ולמנכ״ל כמובן יש את הכוח להוציא את הלקוח מרוצה.

פורסם
כלי שכתבתי כבר- ה״פיצוי״ הוא רכב מושכר רק לחודש ולא לכל התקופה. ההצעה הזאת של רכב מושכר זה פשוט לצמצם לי הפסדים של השכרת רכב כי בניתי על הרכב בחודשיים הקרובים, אין פה משום פיצוי על הקומבינה שנעשתה על הגב שלי.

אני מציע לך לבטל ולרכוש רכב אחר , אם אתה נעול על הTSI עם DSG אז יש גם פולו/איביזה ,בכללי זה הסיבה שהרבה מתלהבים מVAG.

אם לא יש לך אלטרניבות טובות כמו פיזו וסיטרואן או יפניות קוריאנות.

ובכלל אני חושב שהם עושים לך טובה , התסכול מהמוסכים שלהם יהיה הרבה יותר גדול וכך גם הרמאויות והקומבינות.

פורסם (נערך)

למי שהתלונן על קרסו...

דווקא שם שמרו לי רכב מיוחד יותר מחודש רק על בסיס מקדמה למרות שהרבה רצו לרכוש אותו.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם
זה לא נכון משפטית, ברמה הכי בסיסית של הבנת מהו חוזה, גם אם "חזקה היא 90% מהחוק".

משפטית אתה צודק 100℅

אבל ב"ישראלית" זה מה יש, איך אומרים פה? "לא רוצה אל תקנה"

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

גם בישראלית זה לא נכון, אם אתה בקיא בהלכות "שולחן הפוך".

העצה שנתת, שפירושה "אין מה לעשות, וזה מה יש, וככה זה" לגמרי לא נכונה.

יש הרבה מה לעשות. אם רוצים.

כאמור, לא הייתי קונה את הרכב, אבל גם לא מבטל את ההזמנה, עד הרגע האחרון.

פורסם (נערך)

לא נראה לי שפותח השירשור מעוניין ללמד אותם לקח, אלא לקבל את הרכב או פיצוי שיהיה לשביעות רצונו.

לדעתי פשוט צריך לבחון אלטרנטיבות לפאביה. לפי הבנתי מה שפותח השירשור מפסיד זה חודש השכרה. אם אין שום אלטרנטיבה משתלמת יותר בהתחשב בעובדה זו, אז אולי כדאי להסכים להצעה של צ'מפיון ולשכור רכב לחודש..

עריכה אחרונה על ידי arco1
פורסם (נערך)

כתבתי לא קראת

מגיע לך את הרכב שלך 14 יום אחרי ששילמת עבורו את כל הכסף

תקבל אותו עוד 14 יום + X = רכב שכור.

על הקומבינה לא תקבל אגורע בבית משפט, כיון שאין לך דרך להוכיח שהייתה בכלל קומבינה, וגם אם תוכיח ונתנו לך רכב חילופי , איזה נזק נגרם לך?

כל היתר אתה מטפס על עצים ולך תחפש אח"כ סולמות לרדת מהם.

בקריאה יותר מדוקדקת מסתבר שלא שילמת על הרכב אגורע פרט למקדמה.

העץ יותר גבוה

עריכה אחרונה על ידי ישה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
כתבתי לא קראת

מגיע לך את הרכב שלך 14 יום אחרי ששילמת עבורו את כל הכסף

תקבל אותו עוד 14 יום + X = רכב שכור.

על הקומבינה לא תקבל אגורע בבית משפט, כיון שאין לך דרך להוכיח שהייתה בכלל קומבינה, וגם אם תוכיח ונתנו לך רכב חילופי , איזה נזק נגרם לך?

כל היתר אתה מטפס על עצים ולך תחפש אח"כ סולמות לרדת מהם.

בקריאה יותר מדוקדקת מסתבר שלא שילמת על הרכב אגורע פרט למקדמה.

העץ יותר גבוה

כנראה שלא הבנת נכון, לא מדובר על אספקת רכב לאחר תשלום מלא. מדובר בקבלת רכב במועד המצויין על חוזה העסקה. עם קומבינה או בלי קומבינה (שזה שאלה באמת של הוכחות) יש פה עניין של הפרה יסודית של החוזה, כיוון שהם לא יכולים לעמוד במועד האספקה שמצויין בחוזה. מכאן והלאה הדרך לקבלת סעדים (פיצויים) פתוחה.

אבל שוב אני חוזר ואומר- עדיף לי לקבל את הרכב, תחת פיצוי הוגן כמובן.

פורסם
. לפניי שבוע התקשרו אליי שהאוטו בארץ ואני יכול לבוא להסדיר את התשלום. הלכתי לשלם את היתרה ואז אמרו לי שהרכב לא זמין.

הוא רק הלך לשלם. לא כתוב ששילם.

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אתה מכיר את בתי המשפט בישראל?

בוא לרגע ונניח כי מדובר בהפרה יסודית , למרות שאני בטוח מבלי לראות את ההסכם ש ה 27 לחודש הוא לא בטון אלא הוא גמיש מאוד.

ונניח שהוכחת שיש הפרה יסודית של ההסכם

איזה נזק נגרם לך?

חודש שכירות רכב? במקרה הטוב.

ראה גם את הודעה 16 סיפא

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אתה מכיר את בתי המשפט בישראל?

בוא לרגע ונניח כי מדובר בהפרה יסודית , למרות שאני בטוח מבלי לראות את ההסכם ש ה 27 לחודש הוא לא בטון אלא הוא גמיש מאוד.

ונניח שהוכחת שיש הפרה יסודית של ההסכם

איזה נזק נגרם לך?

חודש שכירות רכב? במקרה הטוב.

ראה גם את הודעה 16 סיפא

נכון ה-27 הוא לא התאריך האחרון, לפי מה שהם אומרים מותר להם חודש איחור. ככה שגם בחודש איחור אין עדיין רכב.

לגבי הנזק שנגרם- מבלי להיכנס איתך לפן המשפטי אני יכול להגיד לך שזה לא מסתכם רק בהשכרת רכב.

• תוכן חדש...