Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט הזוי שלמרות כל הכעס שלך, העצבים, עוגמת הנפש, האיומים בתביעה וכו, אתה עדיין מוכן לתת להם את מיטב כספך.

העיצה הכי טובה שקיבלת פה היא לבטל ולגשת ליבואן שמעוניין בך כלקוח, אבל יש אנשים שאי אפשר לעזור להם.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

לדעתי - פנייה לעו"ד מיותרת.

היחידי שיתפרנס מהפרשה הזו - זה רק הוא.

אמנם לדעתי "מגיע" להם (במידה ואת צודק כמובן) שיזמברו אותם מעט - אבל לא נראה לי שכדאי להשקיע זמן ואולי כסף בזה (אם ייצא לך מזה משהו - נשמח לשמוע).

כבר פרסמת פה. וודאי השפעת (אולי אפילו קצת) על כמה רוכשים פוטנציאלים.

איני מבין כבר מה אתה רוצה - נתנו לך הסברים יותר מטובים והגיוניים.

(לדעתי) קח מהם את הכסף שלך ולך.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם
איזה ירידת ערך נגרמה לך?

עוגמת נפש 500-1000 ש"ח תגיד תודה

הפרת חוזה הסתמכות על חוזה , מה הנזק שנגרם לך מכך?

לא חשוב מה קרה לו "פיזית או נפשית" יש חוזה צריכים לעמוד בו, והפיצוי רכב חליפי עד לקבלת הרכב החדש.

פורסם

עזבו את כל ה"אמרו לי, אכלו לי" בצד, על הנייר - מה שהוא והסוכנות חתומים עליו - רשום מועד משוער 27.7, משם מתחילים לספור ימים עד שהם חייבים לו רכב חלופי.

מישהו כאן בשרשור כבר עשה את החישוב והם לא מתנערים מאחריותם בעניין זה ומוכנים לתת לו חלופי, אז מה העניין?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
בנוגע לתביעה- התייעצתי היום עם עורך דין ומחר יצא מכתב התראה לפניי נקיטת הליכים משפטיים לצמפיון. מעבר לכך, ארגון ״חבר״ גם נכנס לתמונה ומחר מנהל הרכב של חבר יעשה ברור אל מול צמפיון. מבטיח לחזור ולעדכן בהתפתחויות. לילה טוב חברים.

לדעתי - פנייה לעו"ד מיותרת.

היחידי שיתפרנס מהפרשה הזו - זה רק הוא.

אמנם לדעתי "מגיע" להם (במידה ואת צודק כמובן) שיזמברו אותם מעט - אבל לא נראה לי שכדאי להשקיע זמן ואולי כסף בזה (אם ייצא לך מזה משהו - נשמח לשמוע).

כבר פרסמת פה. וודאי השפעת (אולי אפילו קצת) על כמה רוכשים פוטנציאלים.

איני מבין כבר מה אתה רוצה - נתנו לך הסברים יותר מטובים והגיוניים.

(לדעתי) קח מהם את הכסף שלך ולך.

מ'צטערת שלא שמתי לב שחבר מעורבת.

אל תשלח מכתב מעו"ד כי אז אתה מעביר את הטיפול למישור אחר.

אם אתה רוצה את הרכב מאוד , תן לחבר לטפל בזה.

אם אתה רוצה לבטל את העיסקה ולקבל פיצוי , לך על עו"ד . לא ממליץ לך אבל אתה ילד גדול.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
לא חשוב מה קרה לו "פיזית או נפשית" יש חוזה צריכים לעמוד בו, והפיצוי רכב חליפי עד לקבלת הרכב החדש.

את זה כבר כתבתי לו בהודעה 16. על מה שהגבת זה כתשובה לפות"ש על "נזקיו" הנוספים.

עזבו את כל ה"אמרו לי, אכלו לי" בצד, על הנייר - מה שהוא והסוכנות חתומים עליו - רשום מועד משוער 27.7, משם מתחילים לספור ימים עד שהם חייבים לו רכב חלופי.

מישהו כאן בשרשור כבר עשה את החישוב והם לא מתנערים מאחריותם בעניין זה ומוכנים לתת לו חלופי, אז מה העניין?

פות"ש החליט שיש לו קייס ( יש לו ) ובמשפט הוא יקבל כסף כדי לרכוש דירע במגדלי יו.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא דירע ולא סולר, מקסימום חולר.

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים

שופט "נדיב" פסק לו 1500 ש"ח עבור עוגמת נפש ועבור כל הבלה בלה מסביב שפות"ש ניסה להסביר לנו שמגיע לו.

וכן הוצאות שכירות רכב של חודש אחד.

http://www.fridman-adv.com/lawyers114292.html

האם על זה הולכים לבית משפט?

לדעתי לא.

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

64% מהפס"ד זה השכרת רכב, את זה הם גם ככה מוכנים לתת לו. (ושוב, מהרגע שהם באמת חייבים לו כזה, לא מהרגע שנדמה לו שהם חייבים לו)

מעניין איך שופט יסתכל על זה שהוא שולח להם מכתבי התראה ב19/7 כאשר הרכב בכלל צפוי להגיע לארץ ב27/7

פורסם

כאשר ברור היום שהחוזה לא יקויים במועדו

אפשר להתרות כבר לפני כן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מלאכתם של צדיקים נעשית בידי אחרים

שופט "נדיב" פסק לו 1500 ש"ח עבור עוגמת נפש ועבור כל הבלה בלה מסביב שפות"ש ניסה להסביר לנו שמגיע לו.

וכן הוצאות שכירות רכב של חודש אחד.

http://www.fridman-adv.com/lawyers114292.html

האם על זה הולכים לבית משפט?

לדעתי לא.

לא בטוח שפסק הדין אליו הפנית משקף את המצב המשפטי הכללי. באותו עניין העדה המרכזית מטעם היבואן כלל לא הוזמנה להעיד, מה גם שהתביעה סתרה את מסמך ההזמנה עליו היה חתום התובע.

מצד שני, בכל משפט ישנן "הפתעות"... ממליץ לפותח השרשור לשקול היטב לפני שיתבע.

פורסם
64% מהפס"ד זה השכרת רכב, את זה הם גם ככה מוכנים לתת לו. (ושוב, מהרגע שהם באמת חייבים לו כזה, לא מהרגע שנדמה לו שהם חייבים לו)

מעניין איך שופט יסתכל על זה שהוא שולח להם מכתבי התראה ב19/7 כאשר הרכב בכלל צפוי להגיע לארץ ב27/7

זה כמו בבדיחה על העוצר שיורים במישהו לפני תחילת העוצר כי יודעים איפה הוא גר ולא חושבים שהוא יספיק להגיע הביתה בזמן. אני חושב שהעניין יצא מפרופורציה וזה לא נעים מה שקרה בגלל טעות אנוש של מישהו שהתרשל אבל אם נותנים רכב חלופי אז על מה המהומה? לי הקדימו ביומיים את המסירה, יש אנשים שהיו תובעים גם על זה עוגמת נפש שהם התכוננו נפשית ליום אחר והחוויה נהרסה להם.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

הוא ייסתכל על זה מצויין.

ככה מתנהלים בתום לב, כשמחפשים פתרון. צריך לתעד שפעלת למימוש החוזה, יידעת את הצד השני לגבי כוונתך, ולא חיפשת את הפיצוי.

פעם שנייה שאתה לא בכיוון בימים האחרונים , בכל הקשור להתנהלות משפטית [emoji57]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

זה הפוקימון גו דפק לי את המוח, מחסור חמור בשעות שינה וזה :lol:

• תוכן חדש...