Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיום שבו שילמת את מלוא הכסף תוך 14 יום הרכב צריך להיות ברשותך.

לכן דרוש רכב חילופי שווה ערך ממועד זה עד לקבלת הרכב שהזמנת.

הצעה אחרת

קח את מה שמציעים לך כיום וכשיגיע שלך שיחליפו כסאות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסקנה לכל מי שמתכוון לקנות רכב - כאשר קוראים לכם מהסוכנות לבוא ולשלם על הרכב - אל תעבירו שום סכום של כסף מעבר למקדמה בלי שהסוכנות תתן לכם מסמך רשמי שמעיד על כך שהרכב שייך לכם - במסמך צריך להיות כתוב באופן מפורש מספר השילדה של הרכב. באופן כזה הרכב יהיה שייך לכם ואי אפשר יהיה למכור אותו לאחר. וגם אם ימכרו - תוכלו להגיש תביעה כנגד הסוכנות ולזכות בפיצוי גדול.

רק להמחשה - אם הכסף לא משולם מכספכם אלא אתם צריכים הלוואה מהבנק - גם הבנק דורש בדיוק מכתב כזה שבו מפורט מספר השילדה (וכנגד שיעבוד הרכב הספציפי הזה מתבצעת ההלוואה). כך שהיבואן מכיר היטב את הנוהל. אתם רק צריכים לדרוש.

פורסם

מספר שלדה מופיע לעתים בהצעות מחיר, זה לא אומר הרבה.

הרכב לא יהיה "שייך לכם" אפילו דקה לפני פירעון מלא, גם רכב ששמת עליו מקדמה אפשר למכור מול הפרצוף למישהו שמשלם את כל הסכום באותו רגע.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

נינג'ה מנקי אני אולי טועה אבל לפחות לפי מה שהוא כתב הבחור התכוון לפירעון מלא.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אולי אני סתם נתפס על דקויות אבל;

"אל תעבירו שום סכום של כסף מעבר למקדמה בלי שהסוכנות תתן לכם מסמך רשמי שמעיד על כך שהרכב שייך לכם"

אתם לא תעבירו לפני שהרכב שייך לכם, אבל הרכב לא יהיה שייך לכם לפני שתעבירו, אבל לא תעבירו לפני שהוא שייך לכם וכו' זה infinite loop.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

"כאשר קוראים לכם מהסוכנות

לבוא ולשלם על הרכב

".

בכל מקרה לא קריטי.

לפותח השרשור בטל את ההזמנה ותזמין רכב אחר, או שתאכל את הגלולה המרה.

אין שום דבר מיוחד בפאביה, למרות שהייתה פה תקופה שהייתה לרכב כת מאמינים היום אני חש מספיק בטחון כדי להגיד את זה בלי שירגמו אותי.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
סה"כ בחברה עובדים בני אדם שגם הם טועים ולא על כול טעות חייבים לתת לך פיצויים ביד רחבה. לי אישית פיצוי של עץ ריח היה מספיק.

מה הפיצוי שהיה גורם לך להרגיש טוב ?

מהיכרות מעמיקה עם מערכות ניהול מלאי דומות בחברות אחרות - לא מדובר בטעות. רכב שמשוריין - לא ניתן למכור. הרכב עבר כנראה למישהו "מקורב" או בעל ייחוס טוב יותר. הדבר נעשה בידיעה ולא בטעות. היבואן מנסה לחפות על זה בטענה שהוא נמכר ב"טעות". הוא יודע שהלקוחות שלו שבויים ומוכן לקחת את הסיכון. נראה שלא מתרגשים שם בצמפיון אם ההזמנה תתבטל - גם ככה אין רכבים שעומדים במלאי.

פורסם
אולי אני סתם נתפס על דקויות אבל;

"אל תעבירו שום סכום של כסף מעבר למקדמה בלי שהסוכנות תתן לכם מסמך רשמי שמעיד על כך שהרכב שייך לכם"

אתם לא תעבירו לפני שהרכב שייך לכם, אבל הרכב לא יהיה שייך לכם לפני שתעבירו, אבל לא תעבירו לפני שהוא שייך לכם וכו' זה infinite loop.

דקויות...

הכוונה הייתה: קבלו מהסוכנות מכתב רשמי עם מספר השילדה של הרכב, ורק אז תעבירו את מלא הסכום.

מהנקודה הזו שבה שילמתם את מלא התמורה ויש בידכם מכתב שמאשר את פרטי הרכב שרכשתם (לא דגם כללי אלא רכב ספציפי לפי מספר שילדה) - הרכב שייך לכם לפי תקנת השוק. אי אפשר למכור אותו למישהו אחר.

פורסם
דקויות...

הכוונה הייתה: קבלו מהסוכנות מכתב רשמי עם מספר השילדה של הרכב, ורק אז תעבירו את מלא הסכום.

מהנקודה הזו שבה שילמתם את מלא התמורה ויש בידכם מכתב שמאשר את פרטי הרכב שרכשתם (לא דגם כללי אלא רכב ספציפי לפי מספר שילדה) - הרכב שייך לכם לפי תקנת השוק. אי אפשר למכור אותו למישהו אחר.

אפשר גם אפשר למכור אותו לאחר.

יצטרכו לשלם פיצוי, אם פות"ש יוכיח את גובהו של הנזק שנגרם לו. נניח שכירת רכב.

[TABLE=class: hebrewQuotation]

[TR]

[TD]15px-Cquote2.svg.png[/TD]

[TD]נמכר נכס נד על ידי מי שעוסק במכירת נכסים מסוגו של הממכר והמכירה הייתה במהלך הרגיל של עסקיו, עוברת הבעלות לקונה נקיה מכל שעבוד, עיקול וזכות אחרת בממכר אף אם המוכר לא היה בעל הממכר או לא היה זכאי להעבירו כאמור, ובלבד שהקונה קנה וקיבל אותו לחזקתו בתום-לב[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אפשר גם אפשר למכור אותו לאחר.

יצטרכו לשלם פיצוי, אם פות"ש יוכיח את גובהו של הנזק שנגרם לו. נניח שכירת רכב.

ואז לפחות מצב הקונה טוב בהרבה. לא רואה את פות"ש מקבל עכשיו פיצוי (מלא) על הנזקים שנגרמו לו.

פורסם
בא נסכם:

1) קנית רכב - ומישהו עשה טעות וכרגע אין במלאי צבע הריפוד שרצית.

2) הציעו לך כמה אלטרנטיבות סבירות - וסרבת.

לפיכך:

1) אתה יכול לבטל את ההזמנה.

2) אתה יכול לקבל אחת מאלטרנטיבות שהציעו לך, ואלי גם לנסות ולקבל עוד משהו בקטנה.

3) אתה יכול לנסות להציע להם הצעה הגיונית משלך...

כנראה שאבטל את ההזמנה כי משהו הגיוני הם ממש לא רוצים לתת. כל ההצעות שלהם זה בדיחה רעה ורחוקות מלהיות סבירות נוכח הנסיבות של הארוע.

יש לי חבר שעובד באלייד כמה שנים ואמר לי לשלוח מכתב למנכ״ל צמפיון, מישהו ניסה פעם ויודע עד כמה זה יעיל?

פורסם

לי אופן אישי צבע הריפוד הוא לא מאד מהותי. בטח לא בשביל שאמתין למעלה מחודשיים לקבלת הרכב (או אוותר לגמרי) - אבל זה אני, ולא אתה.

לשלוח מכתב למנכ"ל צ'מפיון ולבקש ממנו מה בדיוק?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בא נסכם:

1) קנית רכב - ומישהו עשה טעות וכרגע אין במלאי צבע הריפוד שרצית.

2) הציעו לך כמה אלטרנטיבות סבירות - וסרבת.

לפיכך:

1) אתה יכול לבטל את ההזמנה.

2) אתה יכול לקבל אחת מאלטרנטיבות שהציעו לך, ואלי גם לנסות ולקבל עוד משהו בקטנה.

3) אתה יכול לנסות להציע להם הצעה הגיונית משלך...

לדעתי רכב שכור עד לקבלת הרכב זה פיצוי הגיוני , ככה נהוג בעולם.

פורסם
מהיכרות מעמיקה עם מערכות ניהול מלאי דומות בחברות אחרות - לא מדובר בטעות. רכב שמשוריין - לא ניתן למכור. הרכב עבר כנראה למישהו "מקורב" או בעל ייחוס טוב יותר. הדבר נעשה בידיעה ולא בטעות. היבואן מנסה לחפות על זה בטענה שהוא נמכר ב"טעות". הוא יודע שהלקוחות שלו שבויים ומוכן לקחת את הסיכון. נראה שלא מתרגשים שם בצמפיון אם ההזמנה תתבטל - גם ככה אין רכבים שעומדים במלאי.

זה כנראה מה שקרה, מישהו מקורב קיבל את האוטו והם מוכנים לקחת את האוטו מלקוח אחר. על זה בעיקר אני מתעצבן.

לגבי החבר שדיבר פה על תקנת השוק- מאחר והרכב עוד לא היה שלי, הסוגיה היא עסקאות נוגדות במטלטלין. לא היית רחוק, יכול להיות מאוד שמי שקנה את הרכב ידע שאין כזה במלאי ועושים בשבילו קומבינה. במצב כזה הרכב עובר אליי. בכל מקרה זאת סוגיה משפטית שאני מקווה לא להגיע אליה ושזה יגיע לפתרון מהיר אחר.

פורסם
לדעתי רכב שכור עד לקבלת הרכב זה פיצוי הגיוני , ככה נהוג בעולם.

כלי שכתבתי כבר- ה״פיצוי״ הוא רכב מושכר רק לחודש ולא לכל התקופה. ההצעה הזאת של רכב מושכר זה פשוט לצמצם לי הפסדים של השכרת רכב כי בניתי על הרכב בחודשיים הקרובים, אין פה משום פיצוי על הקומבינה שנעשתה על הגב שלי.

• תוכן חדש...