Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפנות לתביעות קטנות כבר הצעתי לך מזמן.

אמרתי שאתה לא מספר את כל האמת, לא שאתה לא דובר אמת.

זה לא אותו הדבר...

אמרתי שאין נציג בפורום. אמרתי שפנה אליך, אז אמרתי שטעיתי וכנראה שיש, רק משום שלא נתקלתי בו בפורום, הנחתי שפרש.

עכשיו תגיד, כמה לקח לך עורך הדין?

אני אוהב את ההתפלפלות שלך, אז בוא נתפלפל גם: עכשיו אתה אומר שטעית, לא אמרת לפניי. מה שכן עשית זה לא להגיד את האמת שאתה לא יודע שיש פה נציג. בכל מקרה אין טעם בתגובות שלי ושלך.

לשאר החברים פה:

התקשרו אליי עכשיו ומסתבר שהרכב ״נמצא״, הלחץ עזר.

תודנ לעוזרים ולפסימים.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כמו שאמרת- עורך הדין מלומד ולכן הגיע למסקנה הזאת. בניגוד לכמה אחרים פה בפורום. ואני אתן לך עצה להמשך הדרך- זה שאתה יודע לחפש בנבו ובתקדין ולא מוצא פסד רלוונטי, אל תתייאש זה לא אומר שביהמש יפסוק כך או כך. כל מקרה שונה מקודמו.

לגבי הנזק אמרתי הכל. מה שלא חשפתי זה את תאריכי השיחות ודברים כאלה לא רלוונטים.

אתם פשוט מסרבים להפנים שיש פה הפרה חוזית ברת נזק. קשה לי להבין למה ועל סמך מה.

באמת לא חשוב שתפרט מי אמר למי מה.

הוכחת הפרה, מבסוט, התקדמנו.

מה סכום הנזק נגרם לך מההפרה?

ושוב אתה מתנסח בזלזול. ראה המואדם.

החוק הוא חוק ולידו יש תקדימים.

לכן על מה הסתמך העו"ד המלומד

הבאתי לך בהודעה קודמת את פסק הדין של אניסימוב נגד מלון טירת בת שבע, שאם אתה לא מכיר העו"ד המלומד בוודאי מכיר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לשאר החברים פה:

התקשרו אליי עכשיו ומסתבר שהרכב ״נמצא״, הלחץ עזר.

תודנ לעוזרים ולפסימים.

פששש

אם זה אמיתי צ'מפיון חארות ברמה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לצערי אני מכיר את פס״ד, חלק מחיי היום יום שלי. רק לא הבנתי מה אתה בא להגיד פה? ברור שצריך להוכיח את הזנק. לגבי הזנק כבר פירטתי פה בכמה מקומות.

בנוגע לכל שאני מדבר בזלזול, אני יענה לך שיחס גורר יחס.

וכן, באמת הרכב ״נמצא״.

פורסם
לצערי אני מכיר את פס״ד, חלק מחיי היום יום שלי. רק לא הבנתי מה אתה בא להגיד פה? ברור שצריך להוכיח את הזנק. לגבי הזנק כבר פירטתי פה בכמה מקומות.

בנוגע לכל שאני מדבר בזלזול, אני יענה לך שיחס גורר יחס.

וכן, באמת הרכב ״נמצא״.

אתה יכול להצביע על משפט אחד של זלזול מצידי בשרשור הזה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
אני אוהב את ההתפלפלות שלך, אז בוא נתפלפל גם: עכשיו אתה אומר שטעית, לא אמרת לפניי. מה שכן עשית זה לא להגיד את האמת.

בטח שאמרתי לפני. כשאמרתי שחשבתי שאין פה נציג יותר, כי לא רואים אותו בפורום.

אם הוא רק פונה למשתמשים בפרטי, אין לי דרך לדעת שהוא עוד קיים...

אני שמח שטעית והרכב לא נמסר למישהו אחר...

מה שמראה שלא טעות בתום לב, סתם ניסו לעשות עליך סיבוב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בטח שאמרתי לפני. כשאמרתי שחשבתי שאין פה נציג יותר, כי לא רואים אותו בפורום.

אם הוא רק פונה למשתמשים בפרטי, אין לי דרך לדעת שהוא עוד קיים...

אני שמח שטעית והרכב לא נמסר למישהו אחר...

מה שמראה שלא טעות בתום לב, סתם ניסו לעשות עליך סיבוב.

עצם זה שאתה לא ידע אם הוא קיים או לא, לא אומר שהוא לא פה. כמו שאמרת. אבל כבר אמרת שטעית, אין צורך לחזור שוב.

בכל מקרה לגבי זה ש״טעיתי״- לא טעיתי. כתבתי שהרכב נמכר לאחר. זו עדיין המציאות. פשוט הם, מסיבות השמורות להם, מעדיפים כרגע להביא אותו לי.

פורסם
עצם זה שאתה לא ידע אם הוא קיים או לא, לא אומר שהוא לא פה. כמו שאמרת. אבל כבר אמרת שטעית, אין צורך לחזור שוב.

בכל מקרה לגבי זה ש״טעיתי״- לא טעיתי. כתבתי שהרכב נמכר לאחר. זו עדיין המציאות. פשוט הם, מסיבות השמורות להם, מעדיפים כרגע להביא אותו לי.

נמכר פירושו שהם קיבלו את הכסף והעבירו בעלות על שמו.

כנראה שהעברת הבעלות לא קרתה, לכן הרכב עוד לא נמכר.

כמובן שאם הרכב עוד לא נמכר, זה משנה את כל התמונה.

ניחוש מושכל הוא שהרכב הובטח לפרוטקציונר, ונלקח ממנו.

בכל מקרה, שירות מביש.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נמכר פירושו שהם קיבלו את הכסף והעבירו בעלות על שמו.

כנראה שהעברת הבעלות לא קרתה, לכן הרכב עוד לא נמכר.

כמובן שאם הרכב עוד לא נמכר, זה משנה את כל התמונה.

ניחוש מושכל הוא שהרכב הובטח לפרוטקציונר, ונלקח ממנו.

בכל מקרה, שירות מביש.

קיבלו את הכסף כן, העברת בעלות לא הייתה כי הרכב כנראה עוד לא שוחרר מהנמל. אם הרכב היה עובר בעלות אף אחד לא היה מחזיר אותו ואני לא הייתי לוקח אותו.

אני מסכים איתך בהחלט ששירות מביש ומגעיל וכנראה שמה שאמרת נכון, רכב לא נמצא סתם ככה וכנראה שאם לא הייתי מתאמץ לא הייתי מקבל את הרכב הזה. קצת הזוי שצריך להילחם לקבל רכב שהוא שלך במקור. גם לא בטוח שבלי ״חבר״ הם באמת היו זזים, כלומר בן אדם אחר שמשלם באופן רגיל (ואפילו משלם יותר) לא היה מקבל את הרכב בזמן.

פורסם

לסיכום חברים:

המקרה כמו שתיארתי בהתחלה, הרכב הובטח לי והחברה לא עמדה בהתחייבויות שלה, הן במועד האספקה והן בשמירת הרכב.

בתחילת הדרך החברה הציע לי 2 הצעות פיצוי מצחיקות שכמובן לא קיבלתי.

לאחר התערבות ארגון ״חבר״ ולאחר מכתב התראה מעורך דין, החברה ״מצאה״ רכב כמו שלי בדיוק וכרגע אני יכול לבוא ולגמור את העסקה.

מסקנה? פשוט לא לפחד מהגישה של החברה של ״זה מה שיש - take it or leave it" (שגם הייתה הגישה של חלק לא קטן מהמגיבים פה) לא לפחד להיעזר בעו״ד, מכתב כזה כמו ששלחתי לא עולה הרבה ויכול לשנות הרבה דברים, עינכם רואות.

ערב טוב ותודה לכל העוזרים.

פורסם
יפה, שמח שנפתרה הבעיה.

אגב כמה עולה מכתב שכזה? שנדע..

ביו 450-750 כולל מע״מ בדרך כלל. לא צריך ללכת לעורך הדין הכי נחשב זה מכתב פשוט וגם עו״ד בסדר גודל קטן יעשה את העבודה מצויין.

פורסם

כנראה מישהו בא אחרייך והזמין רכב כמו שלך, אם הוא מכיר אישית את הנציג מכירות להחליף בין ההזמנות זו לא בעיה בכלל... הופ.. נגיד לו שהרכב מתעכב, והוא לא ישאל שאלות. הכל קומבינות. ברגע שהם ראו שאתה לא מוותר על הרכב החליפו בחזרה

פורסם

במבחן התוצאה, גם העניין בא אל פתרונו וגם היית פה לדווח.

לא טריוויאלי.

ברכות..

Sent from overseas using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...