Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ברצוני להיפטר מהפג׳ו 308 שברשותי , בצורה הכי יעילה שאפשר. למיטב הבנתי Trade in היא האלרטנטיבה הנכונה ביותר, וכמובן שבתור בחורה שמוכרת את האוטו שלה לראשונה, יש חשש קל בלב שברגע שאדרוך בגוב האריות, יקלטו אותי ויציעו לי חצי ממחיר המחירון.

שאלותיי להלן:

מישהו מכיר סוכנות אמינה באזור המרכז (אם הם ממש אחלה אין לי בעיה לנסוע גם שעה יותר מהמרכז)

שגם יציעו לי מחיר הגיוני על הרכב וגם האוטו שיוצע לי במקום יהיה אמין ולא חתול בשק?

ואם אני כבר חוטאת בשאלות של מתחילים (תודה מראש על הסבלנות)- אני יכולה פשוט למכור להם את הרכב מבלי לקחת רכב אחר במקום?

תודה מראש לעונים

פורסם

השאלה הגדולה היא למה את רוצה להיפטר מהרכב, ומה את רוצה לרכוש במקום?

אם את לא נרתעת מתוצרת צרפת הייתי ממליץ לך לגשת ללובינסקי טרייד שמתעסקים עם כלי הרכב האלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הי zvit, תודה רבה על התשובה!

אני רוצה להיפטר מהרכב הזה כי כבר 3 חודשים שאני מוצאת את עצמי במוסך אחת לשבוע , בנוגע לכל בעיה שאתה יכול לדמיין (והמוסכניק שלי איש אמין , ישר ומקצועי, אז הוא לא הבעיה): פעם אחת הלך הרדיאטור, אחר כך בעיה בחיישנים של זיהום האוויר, האגזוז מעשן, השמן דולף..הבנתי למה למכוניות צרפתיות יש את המוניטין הגרוע שלהן.

אז אני מניחה שזה עונה על אופציית הלובינסקי טרייד :)

מה עוד אני יכולה לעשות?

שוב תודה רבה,

יערה

פורסם

1. ממליץ לשקול אופציית מכירת הרכב דרך יד 2, בהנחה ויש לך קרוב משפחה שיוכל לעזור לך עם זה כדי באמת לקבל סכום כסף גבוה יותר שקרוב יותר לתחומי המחיר מחירון.
  2. כדאי שתצרפי לכאן פרטים על הרכב - מודל, קילומטראז, סוג אבזור. זה יעזור לנו כדי להבין מה המחיר ההוגן אם וכאשר תבחרי ללכת במסלול הטרייד אין שעלייך לקבל - כך נדע אם זה משתלם עבורך או לא
  3. במסלולי הטרייד אין, החברה לא תרכוש ממך את הרכב מבלי שתתחייבי לקנות מאותה החברה רכב.
  4. עוד פרט קריטי- באיזה רכב את מעוניינת במקום?

פורסם

בלובינסקי טרייד יש גם דגמים שלא מיובאים ע"י היבואן - רק קחי בחשבון שתצטרכי להוסיף לפחות 20-30% לערך הרכב, כי אין כזה דבר טרייד-אין ראש בראש. צריך שיהיה קצת בשר שלמי שעושה את הטרייד יהיה איפה להרוויח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה לשניכם על התשובות!

הרכב הוא פג׳ו 308 קומפורט\ פרימיום pk, מודל 2010.

קילומטראז 147,000.

אבזור- חיישני רוורס, נחשב?

הפלוסים שלו הם שהוא עבר טיפולים בזמן וממש לאחרונה , כך שרוב המכניקה הפנימית שלו היא אשכרה חדשה .

המינוסים הם שהפרחחים של יפו הוסיפו לו שריטות מבחוץ, לא משהו קריטי אבל בהחלט קיים.

באיזה רכב אני מעוניינת? אני צריכה רכב פרטי , אמין, חסכוני בדלק ושיהיה לו מקום בפנים לציוד משהו בסדר גודל של סקודה פאביה מבחינת הנפח של חלל האוטו. כמו כן חשבתי על משהו מהיפניות , ביני לבין עצמי מתחשק לי על סוזוקי ג׳ימני , אבל זכור לי מהסיבוב הקודם של בדיקת רכבים שהדעות עליו חלוקות.

תודה תודה.

פורסם

אני חושב שבאמת יהיה לך קשה למכור באופן עצמאי פיז'ו, שעשתה כמעט 25,000 ק"מ בשנה :cry: ולכן אולי עדיף באמת דרך טרייד אין. אבל קחי בחשבון, כמו שציינו כאן לפניי, שאת תפסידי כסף במכירה כי יציעו לך מחיר די נמוך כדי לבצע טרייד (וזה לא קשור לזה ש"יקלטו אותך" ו"גוב האריות" וכו').

לגבי מה שאת מחפשת - אם הבנתי נכון ואת המשתמשת היחידה ברכב, עזבי את הג'מיני ושאר הג'יפונים. ממש לא יהיו לך חסכוניים.

מה כן? תלוי מה התקציב שלך, כמה את מתכוננת להוסיף.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

תלכי לכמה סוכנויות באזורך כולל לובינסקי וקבלי הצעות מחיר על הרכב, קחי את ההצעה הכי גבוהה,תוסיפי לה כמה אלפים ותנסי למכור בשוק היד2.

Miata ND2

פורסם

בואי נאמר את האמת , רכב כמו שלך שווה בשוק מחירון -30 % ובטרייד אין יהיה שווה מחירון -50 .

כמי שעסק בעבר בתחום, אני יכול להמליץ לך לנסות למכור לבד ולראות מה המחיר המכסימלי אותו את יכולה לקבל ואז לגשת ולרכוש רכב אחר.

כלכלית זה המהלך הכי נכון אבל הכי פחות נוח ועלול לקחת המון זמן .

אם בכל זאת החלטת ללכת לבצע טרייד אז תשני את החשיבה ותבואי עם סכום מוגדר מראש שאותו את מוכנה להוסיף על הרכב שלך. תבצעי בדיקה מול כמה מגרשים תביאי את ההצעות לכאן ואנחנו ננסה לכוון אותך מה כדאי .

• תוכן חדש...