Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל על UP

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש גרועים יותר, במילאנו זה חצי מרתון...

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

ד״א - כשירדנו מהמטוס באיסטנבול סיימתי את הבדיקה הביטחונית ורצתי לגייט כדי לא לפספס רק בשביל לגלות שאני עולה למטוס שחנה ליד המטוס שהגענו איתו...הרגשנו אהבלים...[emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה רוצה לדעת משהו על המטוסים בהם אתה טס - תתחיל לעקוב אחר סימולי הרישום שלהם. הרץ את המספר בגוגל ותמצא מידע - החל מההיסטוריה שלו, דרך הטיסות האחרונת שביצע ועד תמונות שלו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כן, מופיעים לעיתים גם על הכנפיים.

אפשר גם לפעמים לראות את שם המטוס, למשל אם תגיד לי שטסת באלעל על באר שבע, אני אדע שטסת על 747-400 שלהם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אכן. ידועים כ-tail number אולם יכולים להיות מסומנים על גוף המטוס (בדרך כלל בחלקו האחורי) ועל הכנפיים (בד"כ הימנית בצידה העליות והשמאלית בצידה התחתון). לעתים האות או שתי האותיות האחרונות מסומנות על דלתות גלגל החרטום או על סנפיר הזנב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לי יש מאגר של כל הטיסות שלי החל מ2006 (לפני כן לא הייתי חובב תעופה), משנה לשנה אני משתדרג, פעם לא היו לי מספרי טיסה ובמקרה הטוב יש לי רישומים, היום יש לי פרטים מלאים, כולל מושב אפילו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם כבר זה הפך לשרשור טיסות.

אני מחפש טיסות לקרואטיה ויש טיסות עם קונקשן בוינה של 45-50 דקות. האם זה מעט מידי ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

משהו שנתקלתי בו לגבי פיצויים:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001156683#fromelement=nrg_Globes_KidumItemsFromNrg_Homepage_Item

כמו שאמרתי באחת ההודעות בשרשור הזה, החוק האירופי תקף לגבי כל טיסה שממריאה ו/או נוחתת באירופה (עבור טיסות פנים-אירופאיות לחלוטין סכום הפיצוי גבוהה יותר). הניסיון העלוב של אל על היה "שיטת מצליח" ותו לא. כל מי שהיה לו עיכוב בשנתיים האחרונות מוזמן לתבוע עכשיו (שימו לב שבניגוד למה שנרמז בכתבה, האיחור נמדד בשעת הנחיתה ולא בשעת ההמראה).

פורסם

יש כל מיני יצורים מוזרים.

למשל JAF שלפני שנתיים לא אפשר צ'ק אין אונליין (אני משתמש בשירות בחברות שונות כבר 6 שנים), ועכשיו מאפשרת אותו, אבל בלי בחירת מושבים. צ'ק אין מוקדם בלי הפיצ'ר החשוב ביותר מבחינת הנוסע.

או הצ'ק אין המוקדם בטורקיש שלפחות בטיסות קונקשן לא מתפקד.

wa11a - האם אתה רוצה לעשות סיבוב כדי לחסוך כמה לירות? בסופו של דבר וינה רחוקה בכמה מאות ק"מ מזאגרב. אני מניח שצריך להוסיף על זמן הקונקשן עוד כשעה של טיסה, תלוי גם בסוג המטוס שבקטע הקצר. השדה בוינה זכור לי כשדה יעיל מאד, אבל כשדה קצה, מעולם לא עשיתי שם קישור.

פורסם

sperial לא כדי לחסוך כמה לירות. זו האופציה הכי נורמלית שמצאתי.

אין כ"כ טיסות ישירות חוץ מקרואטיה איירליינס שעובדים רק דרך חברה ישראלית והטיסות לא קיימות באינטרנט.

אני מתכנן טיול לבערך שבועיים עם רכב בקרואטיה+מונטנגרו אז לנחות בכל מקום שם זה בסדר.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

טסתי לזלצבורג דרך וינה באוגוסט האחרון עם קונקשן של 50 דקות, לא הייתה שום בעיה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש טיסות למונטנגרו (Tivat)

יש טיסות לקרואטיה.

יש טיסות לבלגראד.

לגבי הטיסות לזאגרב - צור קשר עם החברה. כמה מהחופשות היותר מוצלחות שלי החלו בשיחת טלפון מסוג זה. זה מאפשר גם בירורים ומו"מ אישי.

חייב לומר שגם הזמנות אינטרנטיות מסויימות שולבו בבירורים טלפוניים. לדוגמא - צימר בגרמניה שמצאתי ב-booking.com, אבל לא הופיע באתר (הופיע צימר אחר של אותו בעלים, אבל בתמונות היה ברור שמדובר בכמה צימרים). שיחת טלפון לבעל הצימר אפשרה הזמנה דרך booking.

פורסם

אני לא יודע למה אתה אומר שהצ'ק אין המוקדם בטורקיש לא מתפקד בטיסות קונקשן- עבד מצוין במקרה שלי.

גם הטיסות עצמן עברו שיגעון. מערכת הבידור של טורקיש לא פחות ממדהימה.

פורסם
אם כבר זה הפך לשרשור טיסות.

אני מחפש טיסות לקרואטיה ויש טיסות עם קונקשן בוינה של 45-50 דקות. האם זה מעט מידי ?

טסתי לברלין לפני חודש עם קונקשן בוינה, לי היו שעה ורבע אבל סיימתי את התהליך והמתנתי בגייט החדש תוך 25 דקות, שדה נוח מאוד, אבל קח בחשבון שאם יש איחור קל בטיסה, אתה ממש על הקשקש.

• תוכן חדש...