Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל על UP

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מדבר על הצ'ק אין- בטיסה לפני 3 חודשים היו לי קונקשנים בשני הכיוונים, הצלחתי להרשם לקטע הראשון, אבל ברגע שניסיתי להרשם לקטע השני האתר ננעל לי ולא הצלחתי בתהליך. כך בהלוך, כך בחזור. למזלי דיילות הקרקע שיתפו פעולה, כך שבשלושה מארבעת הקטעים ישבתי במעבר החירום.

על IST קיטרתי כאן כבר בעבר, חפש את תיאורי הצפיפות מאמצע יולי, בימים שאחרי ההפיכה נגד ארדואן (שבהם השדה עוד היה חצי ריק אבל עדיין אי אםפשר היה לזוז באזור הגייטים מרוב צפיפות).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חזרתי אתמול מחו"ל, טיסות קונקשן לשני הכיוונים, הצ'ק אין עבד לכל הקטעים. את המושבים בחרתי מראש בהזמנת הכרטיסים, אז למעט חיסכון של כמה דקות לא הייתה הרבה פואנטה גם ככה.

אכן, בטיסה של 12 שעות מושבי שורה ראשונה במקטע/מושבי מעבר חירום זה לא פחות מנכס.

לגבי השדה- הוא תמיד עמוס, אבל להגיד "איזור הגייטים" זה לא ממש הגיוני. יש בשדה עשרות גייטים, חלק מהם בקומה 2 לאורך מקטע של 900 מטר, חלק מהם בקומה 1 בשני מקטעים של משהו כמו 250 מטר כל אחד, וחלק בניצב לשני המקטעים הראשונים.

בכל רגע נתון תוכל למצוא לפחות 5-6 גייטים שלא בשימוש לכמה שעות עם איזור ישיבה ריק לחלוטין או כמעט לחלוטין, לתפוס ספסל שלם, ולישון שם אם בא לך. זה בדיוק מה שעשיתי אתמול ב 5~ בבוקר, למרות שהשדה היה מלא.

כן, בגייט שבו עליתי לטיסות היה מפוצץ, אבל מה זה משנה אם הולכים לשם רק אחרי שמתחיל הבורדינג.

אישית יש לי יותר בעיות עם נתב"ג, אין מספיק מושבים ברוב הגייטים, ואלו שכן יש נתפסים באנוכיות ע"י הישראלי המצוי (ששם את 3 התיקים שלו על 5 מושבים, ונשכב על עוד חצי ספסל כי למה לא... זה לא כאילו עומדים לידו 5 אנשים בפנים זעופות) איזור החנויות וההמתנה, למרות שהוא מאוד יפה- בערך בשליש מהגודל שאחד כזה בשדה בינ"ל צריך להיות, אין מקום לשבת. אף פעם. גם לא באלתור, ומרגיש שם עמוס מדי. אולי שיסתיימו עבודות הבניה בנתב"ג המצב יהיה קצת טוב יותר, אני בהחלט מקווה.

פורסם (נערך)

אני מתייחד לאיזר שערי 300- - שערי ה-bus departuresץ למרות שהיה מדוב בתקופה שקטה בשדה (יומיים לאחר הפיכת הנפל, רוב החברות לא טסו וגם הטיסות של TKלארה"ב בוטלו), גםלחאר שיצאו 1-2 טיסות בכלים גדולים עדיין בקושי נמצא מקום ישיבה, ואם מישהו קם לשירותי םמקומו נתפס מידם.

המצב אמור להשתפר עם פתיחת השדה החדש שולך ונבנה.

לגבי נתב"ג - מבחינתי אחד השדות טובים שאנימכיר, ומעולם לא התקשיתילמצואבו מקום ישיבה. גם בימים הצפופים שבהם עוברים בו 85,000 איש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
יש טיסות למונטנגרו (Tivat)

יש טיסות לקרואטיה.

יש טיסות לבלגראד.

לגבי הטיסות לזאגרב - צור קשר עם החברה. כמה מהחופשות היותר מוצלחות שלי החלו בשיחת טלפון מסוג זה. זה מאפשר גם בירורים ומו"מ אישי.

חייב לומר שגם הזמנות אינטרנטיות מסויימות שולבו בבירורים טלפוניים. לדוגמא - צימר בגרמניה שמצאתי ב-booking.com, אבל לא הופיע באתר (הופיע צימר אחר של אותו בעלים, אבל בתמונות היה ברור שמדובר בכמה צימרים). שיחת טלפון לבעל הצימר אפשרה הזמנה דרך booking.

אז עשיתי טלפון לחברה. הם ידעו את הטיסות של שנה הבאה רק בפברואר. ככה שזה כבר לא רלוונטי כי מחירי הטיסות יקפצו קרוב לתאריך כי אני רוצה לטוס בפסח. במיוחד שבכלל לא בטוח שיהיה להם בתאריכים שאני רוצה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
אני מתייחד לאיזר שערי 300- - שערי ה-bus departuresץ למרות שהיה מדוב בתקופה שקטה בשדה (יומיים לאחר הפיכת הנפל, רוב החברות לא טסו וגם הטיסות של TKלארה"ב בוטלו), גםלחאר שיצאו 1-2 טיסות בכלים גדולים עדיין בקושי נמצא מקום ישיבה, ואם מישהו קם לשירותי םמקומו נתפס מידם.

למה בשם אלוהים להתיישב באיזור שערי 300? נשארים באיזור המרכזי של שערי 200 ומוצאים מקום לנמנם (שגם קרוב לבתי קפה ומרכז השדה) עד שמופיע על המסכים go to gate לקראת הבורדינג. לא רק שיש ספסלים לישון עליהם, מי שאוהב לראות מטוסים זוכה לגלריה שלמה+מבט למסלול הנחיתות (מחזה די מרהיב שיורד קצת גשם, ברגע שמטוס נוחת ומפעיל thrust reversing, ענן רסס גדול עף מהמסלול)

פורסם

אל-על הזמן עושים את התרגיל הזה. לפני שנה הזמנתי כרטיס טיסה לפראג דרך אפ. לפראג טסתי עם אפ, אבל בחזור לתל אביב הטיסו אותנו בחברה צ'כית. לפני מספר שבועות הזמנתי כרטיס טיסה לפורטוגל דרך אל-על והם מכרו אותנו לחברה ספרדית בשם Privilege Style. (מטוס שלהם איבד צמיג בנתב"ג לפני מספר ימים)

לשאלתך המטוסים בערך ברמה של אפ. בטיסה הגישו לנו אוכל.

• תוכן חדש...