Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל על UP

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3562 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שכחתם את השביתות ב-LH ו-AF? ימים בלי טיסות בכלל?

אפשר לעבור לדיון על עבודה מאורגנת מול עבודה לא מאורגנת. גם לזו לא מעט חסרונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רשום באתר של טורקיש שצ'ק אין ובחירת מושבים עושים החל מ 24 שעות ועד 90 דקות לפני הטיסה (בדיוק אותם זמנים של אל על)

לא מפתיע שאתה כרגע לא יכול לבחור מושב

Capture112.jpg

אז אולי שיחליפו את ההודעה?:?

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

מדובר בשני תהליכים שונים - בחירת מושב מראש (קרוב לודאי תלוי בטיסה ובסוג הכרטיס שרכשת) ובחירת מושב בצ'ק אין. כנראה נפלת במרווח שביניהם.

יתכן גם שסוג הכרטיס שלך אינו מתאים לבחירה מראש - בתוך כל מחלקה, במיוחד במחלקת התיירים, יש תת דרגות של כרטיסים. המושב אותו מושב, אבל המחיר שונה ובהתאם לכך חלק מהאפשרויות והשירותים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עדכון:

ביצעתי צ'ק אין אונליין על הדקה ואז נתן לי לעבור לבחירת מושב,לצערי רוב המושבים בטיסה היו תפוסים (מושבי חירום היו תפוסים ע"י יושב בודד :x )

בכל מקרה בחרתי את המושבים ל 2 הטיסות לי ולאשתי (נח מאוד)

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

ואני תקוע ברגעים אלו בטאייפי טאיוון. הטיסה של טורקיש נדחתה ב 12 שעות בגלל סופת טייפון שפקדה את העיר אתמול. בינתיים רואה טופגיר וממתין במלון.

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

עיכוב די מוצדק הייתי אומר.

אני טס מחר למזרח בטיסה ארוכה, הזמנתי מראש מושב מעבר חירום שנותר שלי בצ'ק אין. אני לא בדיוק עצום (1.81), אבל בטוח שהרגליים שלי יעריכו את המחווה.

פורסם (נערך)

לשמחתי יצאנו לדרך, עברנו כבר 9 שעות, כרגע מתקרבים לבאקו ואז לטורקיה. טריפל 7, שירות מצויין.

מצב תמונות בלייב, מגובה 11 קמ, מהירות 650 קמש.

. [ATTACH=CONFIG]472850[/ATTACH]20160929_124250.jpg20160929_125132.jpg

20160929_123702.jpg

עריכה אחרונה על ידי לוקי2

אוהבים אותך פולי.

פורסם

האמת עוד לא יצא לי לפגוש את מחלקת העסקים בטורקיש, תעשה טובה צלם לנו את המושב :) יש אפשרות להפיכת המושב למיטה שטוחה?

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

AKA77 תלוי באיזה מטוס. ב 777 מחלקת עסקים היא הנוחה ביותר. מיטה שטוחה לגמרי. אחרי המראה מציעים (מלשון מצעים) את המושב עם סט נעים של סדינים וכריות. תאמין לי אתה נרדם בחמש דקות. המושב עצמו נוח מאוד. אצלם לך את הכסא. ב 330 המושבים פחות נוחים ואינם הופכים לשטוחים לחלוטין (תלוי מטוס. לטורקים יש צי גדול)

האוכל מצויין(ביחס לחברות אחרות כמובן) ומוזרם בלי הפסקה.

הטרקלין באיסטנבול עמוס מאוד, אבל עדיין ניתן למצוא פינה שקטה והאוכל טעים. יש גם חדרי לינה למנוחה ארוכה.

בחודש הבא אצלם את העסקים של אוסטריאן. מעניין להשוות.

20160929_133301.jpg

אוהבים אותך פולי.

פורסם

לוקי יש לך וויפי בטיסה? עוד לא יצא לי להיות בטיסה עם וויפי ואני ממש לא מתרגש לקראת החוויה. האם אנשים מדברים בטלפון בלי הפסקה (סקייפ, פייסטיים וכו') או שזה נסבל?

פורסם

ל

אוסטריאן יש את אחת המחלקות הטובות בעולם. במיוחד האוכל.

אוי הקנאה...

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

פטיט, בכלל לא. אף אחד לא מרעיש ומדבר בטלפון. לא ניסיתי לשוחח בטלפון דרך האינטרנט ולדעתי זה לא יעבוד. המהירות וקצב הנתונים מוגבלים

הגיע זמן הקינוח, והטורקים כרגיל, מפנקים ומנסים להרשים :

20160929_140834.jpg20160929_140921.jpg20160929_140956.jpg

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ולסיום, הסמל הטורקי : 20160929_142531.jpg

זהו, עוד פחות משעה נוחתים, מכאן לטרקלין המפורסם באיסטנבול, ומשם לתל אביב.

אצלם תמונות מהטרקלין.

AKA מצב תמונות של המיטה, אבל את המצעים קיפלו ולקחו כבר. איכות הצילום גרועה כי קשה להחזיק יציב.

אוהבים אותך פולי.

פורסם
לוקי יש לך וויפי בטיסה? עוד לא יצא לי להיות בטיסה עם וויפי ואני ממש לא מתרגש לקראת החוויה. האם אנשים מדברים בטלפון בלי הפסקה (סקייפ, פייסטיים וכו') או שזה נסבל?

יש לבעיה הזו פתרון מעולה - נקרא BOSE QC 25

אוהבים אותך פולי.

• תוכן חדש...