Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אל על UP

Ahbarony
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאמין שיצא למי מכם לטוס עם הקומבינה החדשה של אל על. היינו לבטל טיסה סדירה, שרותי הסעדה, לחייב על מזוודות, לעבור לשרותי קרקע זולים סוג ג' ולקחת מחיר של טיסה סדירה בחברה אחרת?

או שפספסתי משהו?

• תגובות 156
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פספסת.

יש שוק חופשי. כל חברה מציעה את ההצעות המתאימות לה.

כל לקוח בוחר את ההצעה המתאימה לו.

אל-על החליטה שב-5 קוים היא מעדיפה להתחרות במודל לואו-קוסט. מתאים לך? טוס איתם. לא מתאים? בחר במתחרים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

שכחת את הטייסים המסכנים שכל הזמן חולים...

וברצינות, כנראה שבצי ה 737 יש הרבה יותר טיסות מטייסים זמינים והחברה נאלצת לדחות / לבטל אינספור טיסות בגלל חוסר זמינות של טייסים (לא משבצים אותם מראש אלא רק ברגע האחרון, ולא תמיד יש טייס זמין מהרגע להרגע)

פורסם

המחסור בטייסים מוכר, ידוע ומוצהר על ידי החברה.

השבתות פתע אינן עניין נדיר בחברות עם טייסים מאורגנים. ע"ע AF ו-LH.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
פספסת.

יש שוק חופשי. כל חברה מציעה את ההצעות המתאימות לה.

כל לקוח בוחר את ההצעה המתאימה לו.

אל-על החליטה שב-5 קוים היא מעדיפה להתחרות במודל לואו-קוסט. מתאים לך? טוס איתם. לא מתאים? בחר במתחרים.

איפה הlow של הקוסט ? זאת השאלה שלי

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

פורסם (נערך)

כמו בכל חברה, אם יש במטוס 190 מושבים הם נמכרים בלפחות 40 מחירים שונים. תלוי מתי אתה מזמין, באיזה יום ושעה וכמובן בחברה.

עקבתי פעם אחרי מחירי המושבים בטיסה מסויימת וראיתי את התנודות (בעקר כלפי מעלה) על בסיס יום יומי.

לפני מספר חודשים חיפשתי לבנים שלי טיסה לאיטליה. איזיג'ט היתה החלופה היקרה ביותר.

ד"א - מישהו שמע על שביתת שבת של חתולים בנתב"ג?

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

"אל-על - הכי טוב בבית - כי אחרי טיסה איתנו אתה לא תרצה לצאת מהארץ יותר לעולם!"

אחרי הטיסה האחרונה שלי איתם, שהיתה המחפירה מבין כל הטיסות שלי אי פעם, אני בחיים לא עולה על מטוס שלהם שוב.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כל הזמן חפרו לי על לופטהנזה,

אני חייב להגיד שאחרי שטסתי איתם, אלעל פשוט לא בליגה מבחינתי. אחרי שטסתי עם עוד חברה שנמצאת בסטאר אליאנס לפני כמה שנים ומאוד התרשמתי (THAI), אני לא רואה את עצמי חוזר לטוס עם חברות ישראליות, אלא אם כן אין ברירה או שזה ממומן על ידי מקום עבודה וכו'.

אם זה השירות המצוין, הקבינה שנראית הרבה יותר טוב מאשר באלעל (לא אומר שאין לכלוך בלופטהנזה, אבל המצב הכללי הרבה יותר טוב), מרווח רגליים מצוין בA321 וכו'.

ולמי שתוהה, כן, יצא לי לטוס באחד מהמטוסים החדשים של אלעל, ה737-900, טסתי עליו כשהיה בן שנה וכבר היה מלוכלך והרוס. כמובן שהשירות לא היה מי יודע מה.

מעבר לכך UP מציעה מוצר בסיסי כמו כל חברת לואו קוסט, אממה, עם כל התוספות הרלוונטיות אתה מגיע די קרוב למחיר של טיסה סדירה.

מצד שני, זה ביעדים שרובם פעילים רק בקווי לואו קוסט - ברלין (איזיג'ט וUP לואו קוסט, אייר ברלין קצת יותר טובה), בודפשט (WIZZ וUP שתיהן LCC) וכו'.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יצא לי לטוס עם UP כבר כמה פעמים, גם במחלקה היקרה ביותר "Up smart" וגם בתיירים הזולה.

לי היה בסדר גמור. גם לא ציפיתי לאיזו תמורה ייחודית ביחס למחירים ששילמתי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני טסתי עם אל על כבר פעמיים בקו תל אביב סופיה.

במקרה שלי לא היה אף פעם עיכובים הטיסה תמיד המריאה בזמן (טיסה סדירה)

והמחירים יחסית זולים לעומת המתחרים כי אני מזמין תמיד חודש וחצי מראש.

אולי לטיסות ארוכות הייתי בוחר בחברה אחרת כי המטוסים די ישנים.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

דור - החברות המזרח אסיאתיות, לפחות הלאומיות, ידועות בשירות המצויין שלהן.

יש בעיה בטיסות מאירופה לת"א - התחושה שלי היא כי החברות האירופיות לא יודעות "לאכול" את הקו, לא ברור אם ההתיחסות היא לקו תוך אירופי או בין יבשתי. בהתאם לכך השירות מאוד לא צפוי - לפעמים הבדלים גדולים בטיסות שונות באותו קו ובאותה חברה.

לגבי מרווח רגליים ב-LH. טוב, טסתי אתם לאחרונה לפני 7 שנים. ה-346 היה מצויין. ה-744 זוועתי. אבל אלה דגמים שבשלבי יציאה משירות. מה שרציתי לומר שגם בתוך אותה חברה החויה לא אחידה.

פורסם

בשנים האחרונות אני משתדל לטוס רק עם טורקיש. עוד לא היו אכזבות, למרות שפוגשים סורים ואירנים באיסטנבול. עם אל על הפסקתי לטוס לפני שנים. אני נמנע מטיסות לאו קוסט בגלל שעות המראה ונחיטה לא נוחות ושימוש בשדות מרוחקים.

אבל רצה גורל ואני צריך להיות ביום ושעה מסוימת בברלין וטיסות אל על הכי נוחה מבחינה זו התברר לי שזה לא בדיוק אל על. לא אכפת לי מכבודה. אני טס ליום אחד. אבל מעצבן אותי לשלם על זה 500 דולר.

הבנתי שמגיעים לטרמינל 3 ומשם נוסעים באוטובוס לטרמינל 1. חלם.

פורסם (נערך)

נהפוך הוא.

את הצ'ק אין עושים בטרמינל 1 (הכשירו שם אולם די מאולתר), עולים לקומה העליונה, מגיעים לאולם הדיוטי פרי ההיסטורי ועוברים כמה דקות של נוסטלגיה, ואז יורדים לשער ונוסעים לטרמינל 3. בחזרה מגיעים לטרמינל 3 (לשרוול או לחניה מרוחקת עם הסעה באוטובוס, זה יכול לקרות בכל חברה).

ד"א - לגבי מחיר הכרטיס - אני מניח שמדובר בטיסה במועד קרוב, לכן הכרטיס יקר. מכל מקום, בהשואה אתה צריך להביא בחשבון לא רק את מחיר כרטיס הטיסה אלא גם עלויות נלוות, למשל עוד לילה במלון או אפילו ארוחות במסעדות, שיכולים לקזז את העלות הגבוהה. בסופו של דבר אתה צריך תחשיב מלא ולא רק מחיר כרטיס הטיסה.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם

בדיוק בגלל התחשיב הכולל אני לא טס איתם. זה תמיד מוסיף שתי לילות במלון ויומיים חופש. הפעם בגלל שאני צריך להיות ב7 בבוקר בברלין הייתי צריך טיסה הכי מאוחרת וזה היה אל על UP.

אבל נראה לי שייצא משהו טוב מזה. אם יוצאים מטרמינל 1 זה אומר שחוזרים אליו גם. נכון? אפשר לחנות בחניון היסטורי. קצת נוסטלגיה...

פורסם

מתעלק על השרשור, למישהו יצא לטוס עם אייר פראנס לאחרונה?

אני בדיוק סוגר טיסה מישראל לניו יורק עם עצירה בצרפת ואז טיסה חזרה מלוס אנג'לס לישראל שוב עם עצירה בצרפת, המחיר מפתה מאוד ($950) אבל אני לא טסתי איתם מעולם.

Sent from my A0001 using Tapatalk

haters will hate

• תוכן חדש...